menu
Annonse

Test gulvet før du velger

På nettsidene til Forbo Flooring kan du prøvelegge ulike gulv i kundens eget miljø, slik at det blir enkelt å velge riktig farge og gulvtype. Tjenesten er gratis og gir unike muligheter til utforming av gulvmiljøer.

Chera Westman/ifi.no 16.03.2020 cloud_download

fullscreen
  • Med Forbos gulvvelger på nett, kan du prøvelegge hele sortimentet før du velger gulv til ditt prosjekt.

    Foto: Forbo Flooring

  • I «Floorplanner» kan du bytte gulv så mange ganger du ønsker, og teste alle gulvtyper og farger som finnes i Forbo Flooring sortiment. Applikasjonen kjenner automatisk igjen gulvflaten og plasserer de valgte gulvtypene riktig.

    Foto: Forbo Flooring

  • Hele sortimentet til Forbo Flooring finnes tilgjengelig, inkludert alle muligheter for mønsterlegging av ulike gulvprodukter.

    Foto: Forbo Flooring

Annonse

Forbo Floorings tjeneste «Floorplanner» gir interiørarkitekter og konsulenter mulighet til å utføre unike kundetilpasning av gulvmiljøer - kun med noen få klikk. 

Ved hjelp av et bilde av interiøret kan du enkelt prøvelegge ulike gulvtyper og velge blant alle tilgjengelige farger for å vise kunden eller oppdragsgiveren de mange muligheter som finnes i Forbo Floorings sortiment. Den oppdaterte versjonen av «Floorplanner» gjør det enkelt å se hvordan ulike gulv vil ta seg ut allerede før det er lagt.

– Vår nye tjeneste er midt i blinken for arkitekter og byggherrer som står foran en renoveringsjobb. Ta et bilde av lokalet med mobilen og last det opp i programvaren vår. Deretter kan man velge og vrake blant tusenvis av gulvløsninger fra vårt sortiment. Enklere kan det vel ikke bli, sier Raymond Sandvik hos Forbo Flooring.

GULVPLANLEGGER:

I «Floorplanner» kan du bytte gulv et ubegrenset antall ganger, og teste alle gulvtyper og farger som finnes i Forbo Flooring sortiment. Applikasjonen kjenner automatisk igjen gulvflaten, og plasserer de valgte gulvtypene riktig.
camera_alt (Forbo Flooring)

Finner gulvet automatisk

MANGE VALG:

Hele sortimentet til Forbo Flooring finnes tilgjengelig, inkludert alle muligheter for mønsterlegging av ulike gulvprodukter.
camera_alt (Forbo Flooring )

Et hvilket som helst rom som skal pusses opp, kan fotograferes og bildet lastes opp til «Floorplanner». I den digitale løsningen finnes også en stor database med bilder fra ulike miljøer som kan brukes.

Det banebrytende med applikasjonen er at den automatisk gjenkjenner gulvflaten, og plasserer de valgte gulvtypene riktig uten videre bearbeiding av bildet. I «Floorplanner» kan du så bytte gulv et ubegrenset antall ganger, og teste alle gulvtyper og farger som finnes i Forbo Flooring sortiment. Det gis mange muligheter til mønsterlegging i sjakkmøster eller fiskebein for eksempel.

Tjenesten er gratis, og tilbyr også mulighet for å lagre et ubegrenset antall bilder for å se på dem ved en senere anledning

Forbo Flooring

Forbo Flooring Systems leverer linoleum, vinylbelegg og LVT samt teppefliser, Flotex og inngangssystemer over hele kloden. I tillegg til gulvmaterialer har konsernet også godt sortiment serviceprodukter. Konsernet er dedikert til både funksjonalitet og bærekraft, og gar 20 fabrikker, samt filialer i 32 land.

Annonse

Mer Informasjon

Annonse
Annonse
Annonse