Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
PRØVELEGGING:

Foto: Forbo Flooring

Test gulvet før du velger

På nettsidene til Forbo Flooring kan du prøvelegge ulike gulv i kundens eget miljø, slik at det blir enkelt å velge riktig farge og gulvtype. Tjenesten er gratis og gir unike muligheter til utforming av gulvmiljøer.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Forbo Floorings tjeneste «Floorplanner» gir interiørarkitekter og konsulenter mulighet til å utføre unike kundetilpasning av gulvmiljøer - kun med noen få klikk. 

Ved hjelp av et bilde av interiøret kan du enkelt prøvelegge ulike gulvtyper og velge blant alle tilgjengelige farger for å vise kunden eller oppdragsgiveren de mange muligheter som finnes i Forbo Floorings sortiment. Den oppdaterte versjonen av «Floorplanner» gjør det enkelt å se hvordan ulike gulv vil ta seg ut allerede før det er lagt.

– Vår nye tjeneste er midt i blinken for arkitekter og byggherrer som står foran en renoveringsjobb. Ta et bilde av lokalet med mobilen og last det opp i programvaren vår. Deretter kan man velge og vrake blant tusenvis av gulvløsninger fra vårt sortiment. Enklere kan det vel ikke bli, sier Raymond Sandvik hos Forbo Flooring.

Se flere bilder
GULVPLANLEGGER:

Foto: Forbo Flooring

I «Floorplanner» kan du bytte gulv et ubegrenset antall ganger, og teste alle gulvtyper og farger som finnes i Forbo Flooring sortiment. Applikasjonen kjenner automatisk igjen gulvflaten, og plasserer de valgte gulvtypene riktig.

Finner gulvet automatisk

Et hvilket som helst rom som skal pusses opp, kan fotograferes og bildet lastes opp til «Floorplanner». I den digitale løsningen finnes også en stor database med bilder fra ulike miljøer som kan brukes.

Det banebrytende med applikasjonen er at den automatisk gjenkjenner gulvflaten, og plasserer de valgte gulvtypene riktig uten videre bearbeiding av bildet. I «Floorplanner» kan du så bytte gulv et ubegrenset antall ganger, og teste alle gulvtyper og farger som finnes i Forbo Flooring sortiment. Det gis mange muligheter til mønsterlegging i sjakkmøster eller fiskebein for eksempel.

Tjenesten er gratis, og tilbyr også mulighet for å lagre et ubegrenset antall bilder for å se på dem ved en senere anledning

Se flere bilder
MANGE VALG:

Foto: Forbo Flooring

Hele sortimentet til Forbo Flooring finnes tilgjengelig, inkludert alle muligheter for mønsterlegging av ulike gulvprodukter.

Forbo Flooring

Forbo Flooring Systems leverer linoleum, vinylbelegg og LVT samt teppefliser, Flotex og inngangssystemer over hele kloden. I tillegg til gulvmaterialer har konsernet også godt sortiment serviceprodukter. Konsernet er dedikert til både funksjonalitet og bærekraft, og gar 20 fabrikker, samt filialer i 32 land.

Fugeskum i mindre emballasje
Produktaktuelt

Fugeskum i mindre emballasje

Fugeskummet Sika Boom-157 All Seasons kommer nå i en ny, liten forpakning: 250 ml. Sika Boom-157 All Seasons er et selvekspanderende polyuretanskum som kan brukes året rundt –...

En helt naturlig maling
Produktaktuelt

En helt naturlig maling

Med Wibo Natura inngår du en pakt med planeten. Malingen er utviklet med naturen i tankene og er en linoljeemulsjon, fri for mikroplast og konserveringsstoffer, og er et naturlig...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.