FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
ÅRETS LEVERANDØR

Foto: Fargerike

Prisdryss under Fargerikes kjedetreff

Under Fargerikes kjedetreff ble både ledere, medarbeidere og leverandører hedret. Fem ulike Fargerike Awards ble delt ut, og Borge ble «Årets Leverandør».

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

Den første helgen i februar møttes de ansatte fra 101 butikker i Fargerike til kjedetreff på Gardermoen, sammen med kjedeledere og et knippe leverandører i påfølgende leverandørmesse. Under lørdagens festmiddag fikk 370 deltagere være med på en storstilt prisutdeling av «Fargerike Awards», som deles ut i fem kategorier.

– Fargerikekjeden setter kultur, kunnskap og kundeopplevelser fremst og i fokus, sier Mette Grimsgaard, leder for driftskonseptet ved kjedekontoret.

Se flere bilder
ÅRETS BUTIKK:

Foto: Fargerike

ÅRETS BUTIKK: Fargerike Malern i Mysen ble kåret til «Årets Butikk».


Belønnet for kundeopplevelsen

Vinner av «Årets Beste Praksis» i 2019 ble Fargerike Kongsberg, for å ha vist stor innsats og endringsvilje til å gjennomføre en økonomisk snuoperasjon i et utfordrende lokalt marked. «Alle i butikk-teamet vet at fornøyde kunder er det aller viktigste, og de legger ned mye trening og sjel slik at hver eneste kunde skal få den aller beste kundeopplevelsen når de skal pusse opp sine hjem og hytter», skriver Fargerike i begrunnelsen til utmerkelsen.

Fargerike Malern i Mysen ble kåret til «Årets Butikk» med begrunnelsen «Fargerike Malern på Mysen er nærmest som en institusjon å regne i sitt lokale marked. Butikken har et så godt renommé blant sine kunder, at flere kommer langveis fra.»

Se flere bilder
BESTE PRAKSIS:

Foto: Fargerike

BESTE PRAKSIS: Fargerike Kongsberg vant utmerkelsen «Årets Beste Praksis» for 2019.

Fargerike personligheter

Vinner av «Årets Fargeriker» er Børre Aanonsen fra Fargerike Arendal. Som eier og leder setter han alltid sine medarbeidere først, og har vært med på å fargelegge Arendal i mange år. «Han sørger for engasjement og kunnskap hos enhver medarbeider og det gir gode resultater og flotte kundemøter.»

Maria Midthassel fra Fargerike Malerbua i Farsund og Andrius Haukeland fra Fargerike Os, ble kåret til «Årets Medarbeider». Begge disse medarbeiderne ble nominert av sine butikkledere. De anerkjennes for et stort engasjement i sine jobber, dedikasjon i kundemøter og ønske om å utvikle seg selv og butikken.

Se flere bilder
ÅRETS FARGERIKER:

Foto: Fargerike

ÅRETS FARGERIKER: Vinner av «Årets Fargeriker» er Børre Aanonsen fra Fargerike Arendal.


Se flere bilder
ÅRETS MEDARBEIDER:

Foto: Fargerike

ÅRETS MEDARBEIDER: Maria Midthassel fra Fargerike Malerbua i Farsund var en av to som fikk prisen «Årets Medarbeider».

Motiverende priser

«Fargerike Awards» er en viktig kulturbygger for kjeden, og gir ledere og medarbeidere fortjent hyllest og premiering for spesielt god innsats gjennom året som gikk.

– Det synliggjør også de mange tiltakene i butikkene som er med på å forme de beste kundemøtene, og resultatene i faghandelen. Det gir stolthet, motivasjon og inspirasjon til både ledere og medarbeidere, skriver Fargerike i en pressemelding.

– For Fargerikekjeden er dette med på å bygge en kultur som gir rom for å snakke om ulike former for gode prestasjoner, heter det videre i pressemeldingen.

Se flere bilder
ÅRETS MEDARBEIDER:

Foto: Fargerike

ÅRETS MEDARBEIDER: Andrius Haukeland fra Fargerike Os ble også kåret til prisen «Årets Medarbeider».

Nyskapende samarbeid

Leverandørmessen fungerer som møteplass for butikker og leverandører, og en arena for både lansering av nye produkter, kunnskap og opplæring med fokus på kommende eksteriørsesong. 40 utstillere deltok med sine produkter; tapet, interiør, gardiner, solskjerming, maling, verktøy, tepper og gulv. Blant annet samarbeidet gulvleverandøren Tarkett og tapetleverandøren Borge, og stilte ut i en felles stand for å løfte hverandres produkter inn i en sammenheng.

Tapet- og tekstilleverandøren Borge fikk også pris som «Årets Leverandør» under utdelingen av «Fargerike Awards».

Se flere bilder
SAMARBEID:

Foto: Fargerike

SAMARBEID: Borge og Tarkett samarbeidet om en utstilling på leverandørmessen.

Se flere bilder
UTSTILLER:

Foto: Fargerike

UTSTILLER: Farveringen viste frem gulv fra portugisiske Amorim.


Se flere bilder
UTSTILLER:

Foto: Fargerike

INTAG, med blant andre Jannicke Sveen og Sverre Vollan, er leverandør av tekstil til Fargerike.


Se flere bilder
UTSTILLER:

Foto: Fargerike

UTSTILLER: Alanor viste frem ulike grunninger med helt spesielle egenskaper.


Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.