menu
Annonse

Nytt sortiment for terrasse fra Jordan

Nå blir det enkelt å få en fin terrasse! Et helt nytt terrasseverktøy hjelper kunden med å få et jevnt og tynt strøk.

Chera Westman/ifi.no 03.02.2020 cloud_download

fullscreen
  • Med Jordans nye påføringsverktøy er det lett å lykkes med terrassebeis. På paden kan det også festes et slipepapir for fjerning av fiberreisning.

    Foto: Chera Westman/ifi.no

  • EasyPad 2-i-1 erstatter rull og pensel ved påføring av terrassebeis.

    Foto: Jordan

  • – Alle tester viser at forbrukeren lykkes best med EasyPad. Med denne går påføringen raskt og er faktisk latterlig enkel, sier Beate Jacobsen.

    Foto: Jordan

Annonse
LETT Å LYKKES:

– Alle tester viser at forbrukeren lykkes best med EasyPad. Med denne går påføringen raskt og er faktisk latterlig enkel, sier Beate Jacobsen.
camera_alt (Jordan)

Kundene synes ofte at det er vanskelig å få terrassen fin når den skal beises. Resultatet blir ofte skjoldete, flisete og flassete. Det eneste huseieren ønsker er å få et jevnt resultat som varer, på en rask og enkel måte.

– For kunden er det ikke alltid lett å skjønne hva man gjør feil, og mange dropper det viktige forarbeidet, sier Beate Jacobsen, Brand Manager hos Jordan.

Raskt og enkelt

For å gjøre det lettere å få et godt resultat, har Jordan utviklet et helt nytt terrasse-sortiment, som er tilpasset norske forhold og som hjelper kunden med å få er suverent resultat. Stjernen i sortimentet er EasyPad 2-i-1, som erstatter rull og pensel ved påføring av terrassebeis. EasyPad-en festes lett til et vanlig Jordan-forlengerskaft.

– Dette er en slags mopp som sikrer at beisen eller oljen påføres jevnt og tynt. Alle tester viser at forbrukeren lykkes best med EasyPad. Med denne går påføringen raskt og er faktisk latterlig enkel, sier hun.

Alt i ett

NY PAD:

EasyPad 2-i-1 erstatter rull og pensel ved påføring av terrassebeis.

EasyPad er påføring og etterstryking i ett og samme verktøy. I tillegg er EasyPad 2-i-1 både et slipebrett og selve paden. På slipebrettet fester man et slipepapir for så å slipe ned fiberreisning som har oppstått etter at terrassebordene ble vasket. Deretter bytter man til paden, og påfører beis eller olje.

– Dette produktet legger altså til rette for at kunden kan gjøre et godt forarbeid før selve påføringen av beis eller olje. Latterlig enkelt, sier Beate Jacobsen.

I tillegg til EasyPad lanseres det tre spesialutviklede terrasse-pensler for beis og olje. Disse penslene sikrer en jevn og fin fordeling av beis og olje på terrassen, og anbefales spesielt for å komme til i kriker og kroker.

Annonse

Mer Informasjon

Annonse
Annonse
Annonse