Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
HOLMENKOLLEN:

Foto: InHouse

InHouse i teppesamarbeid med Kasthall

I samarbeid med den anerkjente teppeprodusenten Kasthall, lanserer det norske varemerket InHouse en teppekolleksjon med inspirasjon fra noen av nordmenns mest kjente og kjære steder. Teppene har design laget av Torhild Rustenberg, kreativ leder i InHouse.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Profilen av Holmenkollen med hopptårnet på toppen, et fuglperspektiv over Frognerparken og det stiliserte mønsteret etter preppemaskinen som lager skispor i snøen, er nå overført til tre teppedesign. I samarbeid mellom InHouse og Kasthall, har kreativ leder i InHouse fanget tre norske motiv som speiler den norske folkesjelen i en ny kolleksjon «Inhouse by Kasthall».

– Vi har jobbet lenge med å lage en teppekolleksjon som henter frem noe av det essensielle og norske, og samtidig får det riktige og autentiske skandinaviske uttrykket. Dette har vi oppnådd i samarbeidet med Kasthall, og det har vært inspirerende å få ta del i fagkompetansen og kjærligheten de har til håndverket sitt. Vi er stolte av å kunne tilby denne kolleksjonen i samarbeid med Kasthall, sier Torhild Aune Rustenberg, kreativ leder i InHouse.

Alle teppene i kolleksjonen er laget i ny New Zealand-ull og håndtuftet hos Kasthall i Kinna i Sverige. Teppene kommer i størrelsene 160x230 og 200x290.

Se flere bilder
DESIGNER:

Foto: Robert Walmann/ifi.no

Torhild Aune Rustenberg har desginet tepper for InHouse og Kasthall med tre særnorske motiv.

Holmenkollens profil

Designet «Holmenkollen» tar utgangspunkt i den majestetiske hoppbakken, og mønsteret i teppet skapes ved å spille på teksturene og fargeforskjellene man får når man jobber med garn i ulike høyder og avslutninger. Teppet er både mønstret og ensfarget på én gang.

​– Jeg kjører forbi Holmenkollbakken hver dag til jobb, og jeg elsker hvordan silhuetten av hoppbakken ruver i horisonten og kan sees fra så mange steder i Oslo og omegn, forteller Aune Rustenberg.

Designet er en hyllest til Norge og skisporten, og den unike kombinasjonen av å ha en hovedstad som også innehar en skiarena med hoppbakker og løypenett i verdensklasse. Det er noe stolt og norsk over det. Holmenkollen kommer i fargen lys grå, som gir assosiasjoner til den berømte Kollentåken.

Se flere bilder
KJENT PROFIL:

Foto: InHouse

Nasjonalanlegget for hoppsporten er et kjent landemerke i Oslo, og er synlig fra store deler av byen.

Frognerparken

​Sett fra oven danner gangstiene i Frognerparken et iøynefallende geometrisk teppedesign som nå også det finnes som teppemønster.

– I designet «Frognerparken» har vi latt oss inspirere av parkanleggets veier. Det var ved et tilfeldig Google Maps-søk at jeg oppdaget hvilket vakkert mønster Vigelandsparken danner fra luften, forteller Aune Rustenberg.

Teppet har en kombinasjon av skåren og boucle overflate og ulike garnhøyder. Det gir en vakker dybde, og også fargeforskjeller som forsterker mønsteret. Teppet kommer i fargene gressgrønn, høst og vinter. Grønnfargen illustrerer parken i vår- og sommersesongen, høst er en rusttone som representerer høstsesongen, og vinter er en lys gråfarge.

Se flere bilder
FROGNERPARKEN OM HØSTEN:

Foto: InHouse

Det grafiske mønsteret på teppet forestiller gangveiene i Frognerparken. Fargen skal føre tankene til faren på høstløvene.

Skispor

Se flere bilder
SKISPOR:

Foto: InHouse

Et nypreppet skispor er utgangspunktet for et annet av designene i kolleksjonen.

Lite er så norsk som langrennssporten, og for mange nordmenn er langrenn favorittrekreasjonen. Med teppedesignet «Skispor» er det mulig å ta med den gode følelsen av nypreppede skispor inn i hjemmet eller hytta. «Skispor» kommer i fargen lys grå.

Mer informasjon
Les mer
InHouse by Kasthall

InHouse by Kasthall er et samarbeid mellom det norske varemerket InHouse og den anerkjente svenske design- og teppeprodusenten Kasthall. InHouse er et norsk varemerke som eies av InHouse Group. InHouse Group er et norskeid familieselskap med historie i Norge tilbake til 1974. InHouse Group er Norges ledende aktører innenfor kategorien avpassede tepper.

Fuger og tetter med høy styrke
Produktaktuelt

Fuger og tetter med høy styrke

Bostik H750 SEAL’N’BOND PREMIUM er spesielt utviklet for en varig elastisk tetting av ekspansjonsfuger for kjøkken, bad, dusj samt industrielle bruksområder med varierende underlag...

Fugeskum i mindre emballasje
Produktaktuelt

Fugeskum i mindre emballasje

Fugeskummet Sika Boom-157 All Seasons kommer nå i en ny, liten forpakning: 250 ml. Sika Boom-157 All Seasons er et selvekspanderende polyuretanskum som kan brukes året rundt –...

En helt naturlig maling
Produktaktuelt

En helt naturlig maling

Med Wibo Natura inngår du en pakt med planeten. Malingen er utviklet med naturen i tankene og er en linoljeemulsjon, fri for mikroplast og konserveringsstoffer, og er et naturlig...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.