Fargemagasinet logo
Se flere bilder
HOLMENKOLLEN:

Foto: InHouse

Annonse
Gerflor annons

InHouse i teppesamarbeid med Kasthall

I samarbeid med den anerkjente teppeprodusenten Kasthall, lanserer det norske varemerket InHouse en teppekolleksjon med inspirasjon fra noen av nordmenns mest kjente og kjære steder. Teppene har design laget av Torhild Rustenberg, kreativ leder i InHouse.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Dele

Profilen av Holmenkollen med hopptårnet på toppen, et fuglperspektiv over Frognerparken og det stiliserte mønsteret etter preppemaskinen som lager skispor i snøen, er nå overført til tre teppedesign. I samarbeid mellom InHouse og Kasthall, har kreativ leder i InHouse fanget tre norske motiv som speiler den norske folkesjelen i en ny kolleksjon «Inhouse by Kasthall».

– Vi har jobbet lenge med å lage en teppekolleksjon som henter frem noe av det essensielle og norske, og samtidig får det riktige og autentiske skandinaviske uttrykket. Dette har vi oppnådd i samarbeidet med Kasthall, og det har vært inspirerende å få ta del i fagkompetansen og kjærligheten de har til håndverket sitt. Vi er stolte av å kunne tilby denne kolleksjonen i samarbeid med Kasthall, sier Torhild Aune Rustenberg, kreativ leder i InHouse.

Alle teppene i kolleksjonen er laget i ny New Zealand-ull og håndtuftet hos Kasthall i Kinna i Sverige. Teppene kommer i størrelsene 160x230 og 200x290.

Se flere bilder
DESIGNER:

Foto: Robert Walmann/ifi.no

Torhild Aune Rustenberg har desginet tepper for InHouse og Kasthall med tre særnorske motiv.

Holmenkollens profil

Designet «Holmenkollen» tar utgangspunkt i den majestetiske hoppbakken, og mønsteret i teppet skapes ved å spille på teksturene og fargeforskjellene man får når man jobber med garn i ulike høyder og avslutninger. Teppet er både mønstret og ensfarget på én gang.

​– Jeg kjører forbi Holmenkollbakken hver dag til jobb, og jeg elsker hvordan silhuetten av hoppbakken ruver i horisonten og kan sees fra så mange steder i Oslo og omegn, forteller Aune Rustenberg.

Designet er en hyllest til Norge og skisporten, og den unike kombinasjonen av å ha en hovedstad som også innehar en skiarena med hoppbakker og løypenett i verdensklasse. Det er noe stolt og norsk over det. Holmenkollen kommer i fargen lys grå, som gir assosiasjoner til den berømte Kollentåken.

Se flere bilder
HOLMENKOLLEN:

Foto: InHouse

Hopptårnet på toppen av Holmenkollen pryder ett av teppene i kolleksjonen «Inhouse by Kasthall».

Frognerparken

​Sett fra oven danner gangstiene i Frognerparken et iøynefallende geometrisk teppedesign som nå også det finnes som teppemønster.

– I designet «Frognerparken» har vi latt oss inspirere av parkanleggets veier. Det var ved et tilfeldig Google Maps-søk at jeg oppdaget hvilket vakkert mønster Vigelandsparken danner fra luften, forteller Aune Rustenberg.

Teppet har en kombinasjon av skåren og boucle overflate og ulike garnhøyder. Det gir en vakker dybde, og også fargeforskjeller som forsterker mønsteret. Teppet kommer i fargene gressgrønn, høst og vinter. Grønnfargen illustrerer parken i vår- og sommersesongen, høst er en rusttone som representerer høstsesongen, og vinter er en lys gråfarge.

Se flere bilder
<b>FROGNERPARKEN OM HØSTEN:</b>

Foto: InHouse

Det grafiske mønsteret på teppet forestiller gangveiene i Frognerparken. Fargen skal føre tankene til faren på høstløvene.

Skispor

Se flere bilder
<b>SKISPOR: </b>

Foto: InHouse

Et nypreppet skispor er utgangspunktet for et annet av designene i kolleksjonen.

Lite er så norsk som langrennssporten, og for mange nordmenn er langrenn favorittrekreasjonen. Med teppedesignet «Skispor» er det mulig å ta med den gode følelsen av nypreppede skispor inn i hjemmet eller hytta. «Skispor» kommer i fargen lys grå.

Dette ble brukt

Inhouse by Kasthall:

  Huskelisten din
  Mer informasjon
  Les mer
  InHouse by Kasthall

  InHouse by Kasthall er et samarbeid mellom det norske varemerket InHouse og den anerkjente svenske design- og teppeprodusenten Kasthall. InHouse er et norsk varemerke som eies av InHouse Group. InHouse Group er et norskeid familieselskap med historie i Norge tilbake til 1974. InHouse Group er Norges ledende aktører innenfor kategorien avpassede tepper.

  Sett underlag og gulv i system
  Teknisk

  Sett underlag og gulv i system

  Gevinsten med et godt valgt gulvunderlag er større enn mange gulvkunder er klar over. Hovedformålet med gulvunderlag er å øke komforten, beskytte gulvet og å forlenge gulvets levetid....

  Mal Proff i mål med roadshow
  Håndverk

  Mal Proff i mål med roadshow

  Nå er Mal Proff Roadshow kommet i mål etter å ha besøkt 14 steder rundt om i Norge. Sammen med 20 utstillere har de lokket mange besøkere med nye produkter, pizza og hamburgere. Flere...

  Nyhetsbrev
  Motta vårt nyhetsbrev!

  Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.