menu
Annonse

NIDs butikker kan bli MalProff-partnere

Nordsjö Idé & Design har signert en avtale som gjør at NID-butikker kan bli MalProff-partnere. Samtidig blir Nordsjös malinger tilgjengelig i grunnsortimentet i proffkjeden.

Chera Westman/ifi.no 19.03.2020 cloud_download

fullscreen
  • NID-butikker som ønsker å øke salget mot håndverkere kan nå bli MalProff-partnere.

    Foto: Robert Walmann/ifi.no

  • Foto: Nordsjö

  • Foto: Nordsjö

Annonse
PARTNER:

– Målet er å styrke den lokale butikken og kunne tilby noe nytt til det lokale markedet, sier Torgeir Skjerve hos NID.

En nylig signert avtale åpner for et partnerskap mellom Nordsjö Idé & Design og MalProff. Avtalen innebærer at enkelte NID-butikker kan ta del i MalProff-konseptet, og etablere egen butikk-i-butikken rettet mot profesjonelle håndverkere.

– Dette er et nytt konsept hos oss for å nå bedre ut til proffmarkedet. Målet er å styrke den lokale butikken og kunne tilby noe nytt til det lokale markedet, sier Torgeir Skjerve som er kjedeleder for de drøyt 30 NID-butikkene i Norge.

Fra nord til sør

DØRÅPNER:

MalProff og Terje Langmoe har i dag 18 egne butikker og 40 partnere. Planen er å øke med ytterligere 5-6 butikker i løpet av en treårsperiode.

Mal Proff består av konseptene Mal Proff Partner, Mal Proff Coatings og Mesterfarge, og er Maloramas håndverkskjede med butikker over hele landet. MalProff har 18 egne butikker, samt et 40-talls partnerbutikker som fortrinnsvis er samlokalisert med Fargerike-kjedens butikker, fra Tromsø i nord, til Kristiansand i sør.

­– Alle NID-butikker som ønsker å få bra vekst i proff-segmentet kan nå bli MalProff-partnere. Kostnaden er null, men de må ha et areal som er avgrenset og ikke eksponeres for vanlige kunder, sier Terje Langmoe.

– Fremdriften av prosjektet er blitt noe forsinket grunnet korona-utbruddet, men nå er avtaleverket på plass. Nå arbeider vi med å ferdigstille konseptet, sier Skjerve.

HELE SORTIMENTET:

Nordsjös malinger blir nå mer tilgjengelig for håndverkere gjennom MalProff over hele landet.


Nordsjö i grunnsortimentet

FOR HÅNDVERKEREN:

Nordsjö styrker sin posisjon på proffmarkedet ved å komme inn i grunnsortimentet til MalProff. Det gir en økt tilgjengelighet over hele landet.

I forbindelse med NID-kjedens kontrakt med Farveringen som logistikkpartner, vil Nordsjös malinger bli tilgjengelig i grunnsortimentet i MalProff.

– Grunnsortimentet i MalProff som består av 700-800 varelinjer, er det eneste som vi styrer sentralt fra Malorama. På malingsiden har det kun vært Jotun som har vært leverandør i grunnsortimentet. Nå gjør vi også Nordsjös malinger tilgjengelig i grunnsortimentet over hele landet, sier Terje Langmoe.

For Nordsjö innebærer en økt tilstedeværelse i MalProff en bedre tilgjengelighet for håndverkere over hele landet.

– Vi har frem til nå ikke vært komplette i alle butikker. Dette vil styrke vår posisjon, spesielt i distriktene, og øke tilgjengeligheten til våre malinger for proffkunder over hele landet. Dette er veldig, veldig bra for oss, sier Enrico Bastiani, salgssjef håndverk i Nordsjö.

Annonse
Annonse

Nyeste artikler

Annonse
Annonse