Fargemagasinet logo
Se flere bilder
EGNE AVDELINGER:

Foto: Robert Walmann/ifi.no

Annonse
Gerflor annons

NIDs butikker kan bli MalProff-partnere

Nordsjö Idé & Design har signert en avtale som gjør at NID-butikker kan bli MalProff-partnere. Samtidig blir Nordsjös malinger tilgjengelig i grunnsortimentet i proffkjeden.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Dele

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En nylig signert avtale åpner for et partnerskap mellom Nordsjö Idé & Design og MalProff. Avtalen innebærer at enkelte NID-butikker kan ta del i MalProff-konseptet, og etablere egen butikk-i-butikken rettet mot profesjonelle håndverkere.

– Dette er et nytt konsept hos oss for å nå bedre ut til proffmarkedet. Målet er å styrke den lokale butikken og kunne tilby noe nytt til det lokale markedet, sier Torgeir Skjerve som er kjedeleder for de drøyt 30 NID-butikkene i Norge.

Se flere bilder

Foto: Nordsjö

Fra nord til sør

Mal Proff består av konseptene Mal Proff Partner, Mal Proff Coatings og Mesterfarge, og er Maloramas håndverkskjede med butikker over hele landet. MalProff har 18 egne butikker, samt et 40-talls partnerbutikker som fortrinnsvis er samlokalisert med Fargerike-kjedens butikker, fra Tromsø i nord, til Kristiansand i sør.

­– Alle NID-butikker som ønsker å få bra vekst i proff-segmentet kan nå bli MalProff-partnere. Kostnaden er null, men de må ha et areal som er avgrenset og ikke eksponeres for vanlige kunder, sier Terje Langmoe.

– Fremdriften av prosjektet er blitt noe forsinket grunnet korona-utbruddet, men nå er avtaleverket på plass. Nå arbeider vi med å ferdigstille konseptet, sier Skjerve.

Se flere bilder

Foto: Nordsjö

Se flere bilder

Foto: Nordsjö


Nordsjö i grunnsortimentet

I forbindelse med NID-kjedens kontrakt med Farveringen som logistikkpartner, vil Nordsjös malinger bli tilgjengelig i grunnsortimentet i MalProff.

– Grunnsortimentet i MalProff som består av 700-800 varelinjer, er det eneste som vi styrer sentralt fra Malorama. På malingsiden har det kun vært Jotun som har vært leverandør i grunnsortimentet. Nå gjør vi også Nordsjös malinger tilgjengelig i grunnsortimentet over hele landet, sier Terje Langmoe.

For Nordsjö innebærer en økt tilstedeværelse i MalProff en bedre tilgjengelighet for håndverkere over hele landet.

– Vi har frem til nå ikke vært komplette i alle butikker. Dette vil styrke vår posisjon, spesielt i distriktene, og øke tilgjengeligheten til våre malinger for proffkunder over hele landet. Dette er veldig, veldig bra for oss, sier Enrico Bastiani, salgssjef håndverk i Nordsjö.

Se flere bilder

Foto: Nordsjö

Sett underlag og gulv i system
Teknisk

Sett underlag og gulv i system

Gevinsten med et godt valgt gulvunderlag er større enn mange gulvkunder er klar over. Hovedformålet med gulvunderlag er å øke komforten, beskytte gulvet og å forlenge gulvets levetid....

Mal Proff i mål med roadshow
Håndverk

Mal Proff i mål med roadshow

Nå er Mal Proff Roadshow kommet i mål etter å ha besøkt 14 steder rundt om i Norge. Sammen med 20 utstillere har de lokket mange besøkere med nye produkter, pizza og hamburgere. Flere...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.