menu
Annonse

Norge rundt med Mal Proff

I storm og stille har Mal Proff reist fra nord til sør. − Aldri før har så mange håndverkere besøkt oss på tur, sier salgsdirektør Terje Langmoe.

Robert Walmann/ifi.no 10.10.2019 cloud_download

fullscreen
 • Mal Proff har reist landet rundt på spektakulært "Road Show". Her fra Oslo.

  Foto: Robert Walmann/ifi.no

 • Markedssjef Jan Erik Foss hos Mal Proff er storfornøyd, og er klar på at dette kommer til å gjentas.

  Foto: Robert Walmann/ifi.no

 • Mal Proff hadde med seg hele 21 leverandører i år.

  Foto: Robert Walmann/ifi.no

 • Dag Erik Nilssen fra Scanox er med for blant annet å vise frem TreStjerners gulvprodukter. − Også kommer vi med nye produkter innenfor Quick Bengalack. Det skjer mye spennende nå, sier han og legger til at det har vært med fryd å være en del av Mal Proffs Road Show.

  Foto: Robert Walmann/ifi.no

Annonse

Det har blitt en tradisjon. På sensommeren samler Mal Proff troppene, saler opp hestene og tar med partnere ut på et spektakulært "Road Show". Årets tur inkluderte også Tromsø og Bodø. Totalt 12 butikker fra nord til sør fikk besøk under årets utgave av Mal Proff-sirkuset.

− Vi er en kjede for hele landet. Vi skal dit våre kunder er. I Bodø hadde vi 27 grader og knallsol, sier Terje Langmoe fra Mal Proff.  

STRÅLENDE:

I Bodø var det 27 grader og sol da Mal Proff var innom med sitt Road Show.
camera_alt (Robert Walmann/ifi.no)

Kommet for å bli

Han mener årets utgave av "roadshowet" er blitt en drømmetur. Det skriver også markedssjef Jan Erik Foss under på.

− I år har vi med oss 21 leverandører. Det er rekordmange. Våre partnere og kunder ser verdien i å bli med, og vi får møtt mange nye kunder og steder. Dette skal vi helt klart gjøre igjen og igjen, sier han.

Trosser vær og vind

HØY AKTIVITET:

I Drammen var det høyt aktivitetsnivå da Mal Proff tok turen, til tross for dårlig vær.
camera_alt (Robert Walmann/ifi.no)

Fargemagasinet ble med til Drammen og Oslo. I Drammen var det meldt flomvarsel. Det høljet ned og byen stod nærmest under vann. Men Mal Proffs trofaste partnere rigget seg til grytidlig og stod stødig hele dagen.

− Fordi vi er ustoppelige. Litt regn stopper ikke oss. Så langt på morgenkvisten har det vært over nærmere hundre håndverkere innom våre stands her i Drammen.  Det er bra til å være så dårlig vær. Men det kommer flere rundt lunsj, forsikrer salgsdirektøren.

Tusen pølser

Mat, drikke og nyheter er hovedingredienser for alle som besøker Mal Proffs Road Show. Det går med 2500 hamburgere og nærmere tusen pølser på turen. Besøkende blir også inspirert av nye produkter og løsninger fra kjedens partnere.

GRILL:

Det blir fart på sakene når 2500 hamburgere og nærmere 1000 pølser skal grilles.
camera_alt (Robert Walmann/ifi.no)

Storinnrykk i Oslo

Sirkuset reiser videre til Oslo. Her er det sol og friske kast i luften. Håndverkere strømmer til teltene for å se hva som er nytt. Om kvelden er det også stor avslutningsfest i Oslo.

−  Vi kommer til å lande på 2000 besøkende på denne turen. Det er fantastisk. I dag er siste dagen og nå gir vi alt frem til mål, sier Langmoe.

NYTT FRA JORDAN:

Lars Petter Rustan fra Jordan viser frem sitt nye superbrett. Et stødig og smart malerbrett som gjør jobben enklere for maleren. − Vi har også med denne filtrullen som tar med seg mer maling på rullen. Også har vi selvsagt med slipemaskiner fra Mirka, forteller han.
camera_alt (Robert Walmann/ifi.no)

ALT TIL GULVLEGGEREN:

Geir Arne Råum og Ove Røsseland fra IBG viser frem sin «Perfect Cutter». − Denne kniven gir gulvleggeren et perfekt resultat hver gang. Vi har også en justerbar linjal for å skjære oppbrett. Den kan justeres fra 10 til 15 centimeter, forteller de.
camera_alt (Robert Walmann/ifi.no)

TIL SMÅTT OG STORT:

Terje Rustad og Lars Johannesen fra Casco lar kundene ta en slag minigolf mens de informerer om sin nye hurtigtørkende veggsparkel «WallCraft RDF». − Denne er fin å bruke på små og store reparasjoner og den er lett å slipe, sier de.
camera_alt (Robert Walmann/ifi.no)

GODE PRISER:

Hos Enrico Bastiani fra Norsjö er det supertilbud som gjelder. − Vi har kampanjepriser på grunning, takmaling og akryl veggmaling. Vi er også opptatt av å fortelle maleren om hva som skjer med tanke på trender produktutvikling, sier han.
camera_alt (Robert Walmann/ifi.no)

LIKE MYE VANN:

Uzin Utz er også med på årets tur. Bjørn Ferdingby har tatt med seg en automatisk vannmåler. − Trykk på start og den gir deg nøyaktig lik mengde vann hver gang. Det er viktig når du skal blande ute på byggeplassen, mener han.
camera_alt (Robert Walmann/ifi.no)

NYTT FRA QUICK BENGALACK:

Dag Erik Nilssen fra Scanox er med for blant annet å vise frem TreStjerners gulvprodukter. − Også kommer vi med nye produkter innenfor Quick Bengalack. Det skjer mye spennende nå, sier han og legger til at det har vært med fryd å være en del av Mal Proffs Road Show.
camera_alt (Robert Walmann/ifi.no)

PERSONLIGE MØTER:

Hos Tarkett er det Re-Start og det nye IQ Surface som står på plakaten. Lars Adrian Nilsson og Thomas Aar mener det er smart å møte kundene der de er. − Ingenting slår personlige møter. Nå får vi også fortalt om vårt gjenvinningsprosjekt Re-start, sier de.
camera_alt (Robert Walmann/ifi.no)

Annonse

Mer Informasjon

Annonse

Nyeste artikler

Annonse
Annonse