FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder

Foto: Geberit

Geberit blir totalleverandør på baderomsløsninger

Geberit, kjent for gode installasjonsløsninger og merket for dusjtoaletter, utvider nå tilbudet og satser på baderomsmøbler.

Bjørg Owren/ifi.no

Bjørg Owren/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Geberit
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Geberit er markedsleder innen sanitærprodukter i Europa, og har i flere tiår vært stor leverandør av røropplegg og toalettsystemer også til det norske markedet. Sanitærteknologi og baderomskeramikk har vært deres område. Nå satser de på en større del av baderomsmarkedet, og kommer med hele møbelserier. Katharina Sølvberg, markedssjef for Geberit, slapp nyheten om selskapets satsing rett før påske.

– Geberit er kjent for det som rører seg bak veggen, men nå skal varemerket bli synlig i hele baderommet, sier hun.

Selskapet lanserer nå fem komplette baderomsserier, som kombinerer toaletter og servanter med skap, lagringsenheter og hyller med fleksible løsninger.

Se flere bilder
Servantene i denne serien er rene og enkle, med dype basseng

Foto: Geberit

VARIFORM: Servantene i denne serien er rene og enkle, med dype basseng. De er laget av sanitærporselen med høy kvalitet, med sprekk- og ripebestandig overflate som er enkel å vedlikeholde.

Alt fra samme merke

– Bakgrunnen for satsingen er økt etterspørsel fra profesjonelle kunder om en totalleverandør som både har produkter bak og foran veggen fra ett og samme merke, sier Anne Ersnes, produktsjef for synlige produkter i Geberit Norge.

– Vi er utrolig stolte av at vi fra 1. april kan tilby våre kunder en komplett portefølje av sanitærløsninger, sier hun.

Se flere bilder
minimalisme og eleganse

Foto: Geberit

XENO2: Serien er inspirert av arkitektonisk minimalisme. Elegante fronter forsterker det lette designet, og skuffer med «push open»-funksjon sørger for orden i toalettsakene.

Se flere bilder
sort utvalg av skap

Foto: Geberit

ACANTO: Modulbaserte Acanto er skapt for å passe inn i enhver livsstil, med et bredt utvalg servantskap, høyskap, speilskap og hylleløsninger. Finnes i fire forskjellige farger – sort, lava, sandgrå og hvitt.         


For privat og offentlig

Møbelseriene er designet med moderne linjer, og passer både i både private hjem og offentlige miljøer. I tillegg er de holdbare, komfortable og enkle å rengjøre, samtidig som de oppfyller kundenes krav til innovasjon, funksjonalitet og estetikk.

– I første omgang går vi ut til våre B2B kunder, slik at de skal bli kjent med løsninger og montasjeteknikk. Fra neste år vil vi satse mer mot forbrukermarkedet, forteller Sølvberg.

Nå fokuserer de på å få på plass utstillinger ute hos butikkene. I Geberits eget showrom på Lørenskog er seriene klar for visning.

– Til nå har vi levert servanter og møbelserier fra Ifö og Porsgrund. De nye seriene har servanter og toaletter med design og funksjonalitet tilpasset hver serie. Det er mange fiffige servantløsninger, skap, skuffer, og speil med mange fine detaljer. Blant annet speil som fjerner dugg, sier Katharina Sølvberg.

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem
Bransjenytt

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem

Søndag 28. april markeres den internasjonale arbeidsmiljødagen. – Ved å prioritere mennesket gjennom hele prosessen, fra fabrikk til ferdig hjem, med gode arbeidsforhold og trygge produkter,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.