Geberit blir totalleverandør på baderomsløsninger

Geberit, kjent for gode installasjonsløsninger og merket for dusjtoaletter, utvider nå tilbudet og satser på baderomsmøbler.

Av Bjørg Owren/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Geberit blir totalleverandør på baderomsløsninger

Foto: Geberit

Geberit er markedsleder innen sanitærprodukter i Europa, og har i flere tiår vært stor leverandør av røropplegg og toalettsystemer også til det norske markedet. Sanitærteknologi og baderomskeramikk har vært deres område. Nå satser de på en større del av baderomsmarkedet, og kommer med hele møbelserier. Katharina Sølvberg, markedssjef for Geberit, slapp nyheten om selskapets satsing rett før påske.

– Geberit er kjent for det som rører seg bak veggen, men nå skal varemerket bli synlig i hele baderommet, sier hun.

Selskapet lanserer nå fem komplette baderomsserier, som kombinerer toaletter og servanter med skap, lagringsenheter og hyller med fleksible løsninger.

Dele på Pinterest Servantene i denne serien er rene og enkle, med dype basseng

Foto: Geberit

VARIFORM: Servantene i denne serien er rene og enkle, med dype basseng. De er laget av sanitærporselen med høy kvalitet, med sprekk- og ripebestandig overflate som er enkel å vedlikeholde.

Alt fra samme merke

– Bakgrunnen for satsingen er økt etterspørsel fra profesjonelle kunder om en totalleverandør som både har produkter bak og foran veggen fra ett og samme merke, sier Anne Ersnes, produktsjef for synlige produkter i Geberit Norge.

– Vi er utrolig stolte av at vi fra 1. april kan tilby våre kunder en komplett portefølje av sanitærløsninger, sier hun.

Dele på Pinterest minimalisme og eleganse

Foto: Geberit

XENO2: Serien er inspirert av arkitektonisk minimalisme. Elegante fronter forsterker det lette designet, og skuffer med «push open»-funksjon sørger for orden i toalettsakene.

Dele på Pinterest sort utvalg av skap

Foto: Geberit

ACANTO: Modulbaserte Acanto er skapt for å passe inn i enhver livsstil, med et bredt utvalg servantskap, høyskap, speilskap og hylleløsninger. Finnes i fire forskjellige farger – sort, lava, sandgrå og hvitt.         


For privat og offentlig

Møbelseriene er designet med moderne linjer, og passer både i både private hjem og offentlige miljøer. I tillegg er de holdbare, komfortable og enkle å rengjøre, samtidig som de oppfyller kundenes krav til innovasjon, funksjonalitet og estetikk.

– I første omgang går vi ut til våre B2B kunder, slik at de skal bli kjent med løsninger og montasjeteknikk. Fra neste år vil vi satse mer mot forbrukermarkedet, forteller Sølvberg.

Nå fokuserer de på å få på plass utstillinger ute hos butikkene. I Geberits eget showrom på Lørenskog er seriene klar for visning.

– Til nå har vi levert servanter og møbelserier fra Ifö og Porsgrund. De nye seriene har servanter og toaletter med design og funksjonalitet tilpasset hver serie. Det er mange fiffige servantløsninger, skap, skuffer, og speil med mange fine detaljer. Blant annet speil som fjerner dugg, sier Katharina Sølvberg.

SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt