FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder

Foto: Nordsjö

Finn riktig farge med ny skanner

Å finne riktig farge til kunden, er en utfordring for mange profesjonelle malere. Et nytt fargemålingsverktøy som rommes i lommen, gjør fargevalget både lettere og sikrere.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Nordsjö
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fornøyde kunder er den beste reklamen en håndverker kan få. Når kunden ber maleren om å finne riktig farge, er det derfor lett å føle seg usikker. Å være sikker på at kunden får en farge som lever opp til deres forventninger, er en utfordring.

­– Derfor lanserer vi nå et nytt fleksibelt fargemålingsverktøy, Nordsjö Colour Sensor, som gjør fargevalget både lettere og sikrere, sier Heli Ekman hos Nordsjö Professional.

– Sammen med Nordsjö Expert-app og et enkelt trykk på en knapp, skanner denne lille bærbare Colour Sensoren fargen på alt fra møbler og tekstil til alle typer gjenstander, og på få sekunder får du vite eksakt korrekt farge.      

Eksakt skanner

Forskning viser at 55 prosent av alle kunder føler at den fargen de valgte, avviker fra deres forventninger når den kommer opp på en vegg. Ved å bruke Colour Sensoren kan profesjonelle malere sikre seg at deres kunder får en perfekt fargematch.

– Du kan også, direkte i telefonen eller på nettbrettet, visualisere hvordan fargen vil se ut, når den er malt opp i rommet, sier Ekman.  

Se flere bilder
lett å bruke

Foto: Nordsjö

LETT Å HA MED:  Nordsjö Colour Sensor er lett å ha med seg, og enkel å bruke sammen med Nordsjö Expert-appen.

For fargearbeidere

Se flere bilder
finne riktig farge

Foto: Nordsjö

FARGEFINNER: Med Nordsjös nye fargeskanner er det lett å finne eksakt riktig kulør som svarer mot kundens forventninger. 

Colour Sensor er ikke kun egnet til profesjonelle malere, det er også et fremragende verktøy for arkitekter og andre som jobber med farger.

– Colour Sensor er lett å ta med seg, krever ingen kalibrering og fungerer enkelt sammen med Nordsjö Expert-appen. Med en nøyaktighet på over 90 prosent gir verktøyet kundene større tillit til den professjonelle maleren. Utover å måle farger har maleren også adgang til Nordsjös produktkatalog, tekniske datablad og prosjektstyringsverktøy, sier Ekman.

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem
Bransjenytt

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem

Søndag 28. april markeres den internasjonale arbeidsmiljødagen. – Ved å prioritere mennesket gjennom hele prosessen, fra fabrikk til ferdig hjem, med gode arbeidsforhold og trygge produkter,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.