Fargemagasinet logo
Se flere bilder
SAMARBEID:

Foto: Nordsjö

Swipe til høyre og match med drømmefargen

Akkurat som å velge rett partner, kan det være vanskelig å velge den rette fargen. Nå teamer Nordsjö opp med Tinder for at flere skal finne drømmefargen.

Mari Andersen Rosenberg/ifi.no

Mari Andersen Rosenberg/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er ikke bare, bare å velge partner. Ei heller er det alltid like lett å velge farge til veggen. Det vet Nordsjö, som nå innleder et samarbeid med Tinder for å markedsføre sin Colour Tester, en liten fargeprøve med innebygd minirull.

Brukere av den populære datingappen vil få presentert forskjellige farger som potensielle partnere, og hvis de faller for fargen, får de tilbud om å få sendt hjem en gratis fargeprøve. Det heter det i en pressemelding fra malingleverandøren.

Matcher vi?

Både i farge- og kjærlighetsjakten kan det ta tid å finne den rette. Og det er ikke alltid det blir slik man har sett for seg. Nettopp derfor er det lurt å teste ut først. Og Nordsjö tror aboslutt at man kan forelske seg i en farge.

– Uten sammenligning forøvrig, men prosessen med å velge farge minner mye om jakten på kjærligheten i datingverdenen. Derfor syntes vi det var gøy å få vår Colour Tester på Tinder for å se om vi klarte å matche med noen, sier Christine Berglund, markedssjef hos Nordsjö.

Fra inspirasjon til virkelighet

Colour Tester er en enkel og innovativ måte å omdanne inspirasjon til handling på, og en veldig enkel måte å teste fargen på før du bestemmer deg.

– Det er veldig viktig å kunne se og føle fargen hjemme, med de riktige lysforholdene og sammen med materialene i rommet. Derfor fungerer Colour Tester så bra, siden det er enkelt å prøve de utvalgte fargene på veggene, og man slipper pensler og prøvebokser, sier Ann-Charlott Linde, fargesjef hos Nordsjö.

Colour Tester er tilgjengelig i 49 farger, se colourtester.no for oversikt. Samarbeidet starter uke 39 og varer til og med uke 42.

Dette er en smart varmtvannsbereder
Teknisk

Dette er en smart varmtvannsbereder

Mange forbrukere har et forhold til smarte elbilladere, som utnytter tidspunktene på døgnet når strømprisen er lavest. Samme teknologi har beveget seg over på en annen varegruppe, nemlig...

Bergensk nasjonalskatt restaurert
Prosjekter

Bergensk nasjonalskatt restaurert

De monumentale freskomaleriene i Hotel Bergen Børs har gjenoppstått i fordums glans. Kirkemalermester Norbert Seidel har renset, reparert og tolket Axel Revolds bilder fra byens historie...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.