menu
Annonse

Farveringen ny grossist for Happy Homes

Fra 1. januar er Farveringen ny grossist og logistikkpartner for Happy Homes. Stor sortimentsbredde, kvalitet og servicegrad i leveransene var sammen med likebehandling av kunder avgjørende for det nye samarbeidet.

Chera Westman/ifi.no 05.11.2019 cloud_download

fullscreen
 • Happy Homes, med nærmere 60 butikker, får ny grossist og logistikkpartner fra årsskiftet. Da innledes et samarbeid med Farveringen.

  Foto: Happy Homes

 • – Vi er ydmyke for oppgaven og ser frem til å starte samarbeidet med Happy Homes, sier direktør Espen Marthinsen.

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • For Happy Homes kjedeleder, Kjetil Brandmo, har Farveringens likebehandling av kunder, sortimentsbredde og servicegrad vært avgjørende i valget av ny grossist.

  Foto: Kristian Owren/ifi.no

 • Tidligere i høst åpnet Farveringen et utvidet sentrallager på Kløfta. Takket være større plass, bedre automatisering og vareflyt kan Farveringen nå levere til både store og små kunder, samt direkte til forbrukere.

  Foto: Chera Westman/ifi.no

Annonse

Farveringen er bransjens ledende grossist og logistikkpartner. De har i lang tid vist at de evner å tilføre faghandelskjedene konkurransekraft. Likebehandling av kunder, bredde i sortiment, servicegrad og kvalitet har vært avgjørende for vårt valg av fremtidig samarbeidspartner, sier Kjetil Brandmo, kjedeleder i Happy Homes.

Store og små kunder

GLAD OG STOLT:

For Happy Homes' kjedeleder Kjetil Brandmo har Farveringens likebehandling av kunder, sortimentsbredde og servicegrad vært avgjørende i valget av ny grossist.
camera_alt (Kristian Owren/ifi.no)

Faghandelskjeden Happy Homes, som er resultatet av en tidligere sammenslåing av Vakre Hjem og Malia, består i dag av 59 butikker med fokus på rådgivning og håndverk og med utpreget lokal tilknytning.

– Vi er svært glade for at Happy Homes har valgt Farveringen som samarbeidspartner, sier direktør Espen Marthinsen. Vi betjener i dag over 15 store og små kjeder, samt en rekke uavhengige fag- og byggevarekunder med til sammen over 1 200 leveringspunkter, sier Espen Marthinsen, direktør i Farveringen.

Økt konkurransekraft

– Farveringens utvidelse av sentrallageret med økt sortimentsbredde, lagerføring av gulvsortiment og at vi får dra nytte av Maloramas investering i digitale plattformer gjør at medlemmene i Happy Homes vil styrke sin konkurransekraft, sier Kjetil Brandmo.

– Kundetilfredshet hos alle kunder, hver dag, er for oss avgjørende. Dette har også har vært avgjørende for Happy Homes sitt valg. Vi er ydmyke for oppgaven og ser frem til å starte samarbeidet med Happy Homes, sier Marthinsen.

Farveringen er Norges største grossist og logistikkpartner i overflatebransjen med en omsetning på over 1,65 milliarder kroner.

YDMYKE:

– Vi er ydmyke for oppgaven og ser frem til å starte samarbeidet med Happy Homes, sier direktør Espen Marthinsen.
camera_alt (Chera Westman/ifi.no)

Annonse

Mer Informasjon

Annonse
Annonse
Annonse