Annonse
Gerflor annons
Gerflor annons

Teknos og Håndverksgruppen i tett samarbeid

Nå vil Håndverksgruppen male med Teknos over hele Norge. − I samarbeid med Teknos skal vi øke vår markedsandel innen brannhemmende maling, sier HG-direktør Tony Støkkebo

Av Robert Walmann/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Teknos og Håndverksgruppen i tett samarbeid

Foto: Robert Walmann/ifi.no

Den finske malingsprodusenten Teknos slo seg ned i Norge i 1991. Siden den gang har selskapet gjort seg bemerket med sitt rikholdige sortiment av overflateprodukter til tre- og metallindustrien. 

Når maling kan redde liv

Dele på Pinterest To hender holder et spann med maling

Foto: Robert Walmann/ifi.no

HÅND I HÅND: Teknos og Håndverksgruppen samarbeider for å gi kundene de beste produktene. Vi vil i første omgang ta i bruk brannhemmende maling fra Teknos, sier Tony Støkkebo i Håndverksgruppen. 

Et produkt som har fått mye oppmerksomhet er deres brannhemmende maling. Det er maling som hemmer flammer i å spre seg. Så oppholder du deg i et bygg malt med brannhemmende maling fra Teknos, vil du får mer tid til å komme seg ut om det begynner å brenne.

 

Best i bransjen

Dette liker administrerende direktør i Håndverksgruppen, Tony Støkkebo.
I juli signerte han en avtale med Teknos som innebærer at de skal markedsføre produkter fra Teknos ovenfor sine bedrifter.
− Vi vil i første omgang rette oppmerksomheten mot deres brannhemmende malinger, fordi vi mener Teknos er blant de beste leverandørene på markedet innen dette segmentet, sier han.

Dele på Pinterest Tonye Støkkebo foran et kart over Norge

Foto: Robert Walmann/ifi.no

OVER HELE NORGE: Tony Støkkebo leder Håndverksgruppen. Det betyr at han holder orden på 30 operative datterselskaper og 14 selvstendige medlemsbedrifter over hele landet. 

Kun det beste er godt nok

− Vi samarbeider bare med de beste i sitt segment. Vi vet også at kundene etterspør disse produktene fra Teknos, og et slikt samarbeid passer også inn i vår miljøprofil om å levere miljøvennlige produkter, sier Støkkebo. 

En døråpner

Direktør i Teknos, Tore Pedersen, er svært fornøyd med sin nye samarbeidspartner.
− Håndverksgruppen er faglig dyktige og ofte ledende i sitt distrikt. De har stor tilgjengelighet og er en viktig aktør i bransjen. Vi ser frem til å treffe medlemmene og fortelle om produktene våre, forteller Pedersen som mener dette samarbeidet er en videreutvikling av selskapets strategi om å treffe proffmarkedet. De er blant annet allerede til stede hos Mal Proff.
 − Samarbeidet med Håndverksgruppen vil bli en viktig døråpner mot bransjen for oss, sier han. 

Dele på Pinterest Tore Pedersen i Teknos

Foto: Robert Walmann/ifi.no

FLERE MULIGHETER:  Direktør i Teknos, Tore Pedersen, mener samarbeidet med Håndverksgruppen vil gi selskapet flere muligheter til å få vist frem produktene. 

SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt