Fargemagasinet logo
Se flere bilder
1 Teknos-og-Håndverksgruppen-i-tett-samarbeid-AVTALE-Foto-Robert-Walmann-IFI CROPPED2.JPG

Foto: Robert Walmann/ifi.no

Teknos og Håndverksgruppen i tett samarbeid

Nå vil Håndverksgruppen male med Teknos over hele Norge. − I samarbeid med Teknos skal vi øke vår markedsandel innen brannhemmende maling, sier HG-direktør Tony Støkkebo

Robert Walmann/ifi.no

Robert Walmann/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den finske malingsprodusenten Teknos slo seg ned i Norge i 1991. Siden den gang har selskapet gjort seg bemerket med sitt rikholdige sortiment av overflateprodukter til tre- og metallindustrien. 

Når maling kan redde liv

Se flere bilder
To hender holder et spann med maling

Foto: Robert Walmann/ifi.no

HÅND I HÅND: Teknos og Håndverksgruppen samarbeider for å gi kundene de beste produktene. Vi vil i første omgang ta i bruk brannhemmende maling fra Teknos, sier Tony Støkkebo i Håndverksgruppen. 

Et produkt som har fått mye oppmerksomhet er deres brannhemmende maling. Det er maling som hemmer flammer i å spre seg. Så oppholder du deg i et bygg malt med brannhemmende maling fra Teknos, vil du får mer tid til å komme seg ut om det begynner å brenne.

 

Best i bransjen

Dette liker administrerende direktør i Håndverksgruppen, Tony Støkkebo.
I juli signerte han en avtale med Teknos som innebærer at de skal markedsføre produkter fra Teknos ovenfor sine bedrifter.
− Vi vil i første omgang rette oppmerksomheten mot deres brannhemmende malinger, fordi vi mener Teknos er blant de beste leverandørene på markedet innen dette segmentet, sier han.

Se flere bilder
Tonye Støkkebo foran et kart over Norge

Foto: Robert Walmann/ifi.no

OVER HELE NORGE: Tony Støkkebo leder Håndverksgruppen. Det betyr at han holder orden på 30 operative datterselskaper og 14 selvstendige medlemsbedrifter over hele landet. 

Kun det beste er godt nok

− Vi samarbeider bare med de beste i sitt segment. Vi vet også at kundene etterspør disse produktene fra Teknos, og et slikt samarbeid passer også inn i vår miljøprofil om å levere miljøvennlige produkter, sier Støkkebo. 

En døråpner

Direktør i Teknos, Tore Pedersen, er svært fornøyd med sin nye samarbeidspartner.
− Håndverksgruppen er faglig dyktige og ofte ledende i sitt distrikt. De har stor tilgjengelighet og er en viktig aktør i bransjen. Vi ser frem til å treffe medlemmene og fortelle om produktene våre, forteller Pedersen som mener dette samarbeidet er en videreutvikling av selskapets strategi om å treffe proffmarkedet. De er blant annet allerede til stede hos Mal Proff.
 − Samarbeidet med Håndverksgruppen vil bli en viktig døråpner mot bransjen for oss, sier han. 

Se flere bilder
Tore Pedersen i Teknos

Foto: Robert Walmann/ifi.no

FLERE MULIGHETER:  Direktør i Teknos, Tore Pedersen, mener samarbeidet med Håndverksgruppen vil gi selskapet flere muligheter til å få vist frem produktene. 

Dette er en smart varmtvannsbereder
Teknisk

Dette er en smart varmtvannsbereder

Mange forbrukere har et forhold til smarte elbilladere, som utnytter tidspunktene på døgnet når strømprisen er lavest. Samme teknologi har beveget seg over på en annen varegruppe, nemlig...

Bergensk nasjonalskatt restaurert
Prosjekter

Bergensk nasjonalskatt restaurert

De monumentale freskomaleriene i Hotel Bergen Børs har gjenoppstått i fordums glans. Kirkemalermester Norbert Seidel har renset, reparert og tolket Axel Revolds bilder fra byens historie...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.