menu
Annonse

Teknos og Håndverksgruppen i tett samarbeid

Nå vil Håndverksgruppen male med Teknos over hele Norge. − I samarbeid med Teknos skal vi øke vår markedsandel innen brannhemmende maling, sier HG-direktør Tony Støkkebo

Robert Walmann/ifi.no 27.08.2020 cloud_download

fullscreen
 • HÅND I HÅND: Teknos og Håndverksgruppen samarbeider for å gi kundene de beste produktene. Vi vil i første omgang ta i bruk brannhemmende maling fra Teknos, sier Tony Støkkebo i Håndverksgruppen.

  Foto: Robert Walmann/ifi.no

 • To hender holder et spann med maling

  Foto: Robert Walmann/ifi.no

 • Tony Støkkebo foran et kart over Norge

  Foto: Robert Walmann/ifi.no

 • Tore Pedersen fra Teknos

  Foto: Robert Walmann/ifi.no

Annonse

Den finske malingsprodusenten Teknos slo seg ned i Norge i 1991. Siden den gang har selskapet gjort seg bemerket med sitt rikholdige sortiment av overflateprodukter til tre- og metallindustrien. 

Når maling kan redde liv

To hender holder et spann med maling

HÅND I HÅND: Teknos og Håndverksgruppen samarbeider for å gi kundene de beste produktene. Vi vil i første omgang ta i bruk brannhemmende maling fra Teknos, sier Tony Støkkebo i Håndverksgruppen. 
camera_alt (Robert Walmann/ifi.no)

Et produkt som har fått mye oppmerksomhet er deres brannhemmende maling. Det er maling som hemmer flammer i å spre seg. Så oppholder du deg i et bygg malt med brannhemmende maling fra Teknos, vil du får mer tid til å komme seg ut om det begynner å brenne.

 

Best i bransjen

Tonye Støkkebo foran et kart over Norge

OVER HELE NORGE: Tony Støkkebo leder Håndverksgruppen. Det betyr at han holder orden på 30 operative datterselskaper og 14 selvstendige medlemsbedrifter over hele landet. 
camera_alt (Robert Walmann/ifi.no)

Dette liker administrerende direktør i Håndverksgruppen, Tony Støkkebo.
I juli signerte han en avtale med Teknos som innebærer at de skal markedsføre produkter fra Teknos ovenfor sine bedrifter.
− Vi vil i første omgang rette oppmerksomheten mot deres brannhemmende malinger, fordi vi mener Teknos er blant de beste leverandørene på markedet innen dette segmentet, sier han.

Kun det beste er godt nok

− Vi samarbeider bare med de beste i sitt segment. Vi vet også at kundene etterspør disse produktene fra Teknos, og et slikt samarbeid passer også inn i vår miljøprofil om å levere miljøvennlige produkter, sier Støkkebo. 

En døråpner

Tore Pedersen i Teknos

FLERE MULIGHETER:  Direktør i Teknos, Tore Pedersen, mener samarbeidet med Håndverksgruppen vil gi selskapet flere muligheter til å få vist frem produktene. 
camera_alt (Robert Walmann/ifi.no)

Direktør i Teknos, Tore Pedersen, er svært fornøyd med sin nye samarbeidspartner.
− Håndverksgruppen er faglig dyktige og ofte ledende i sitt distrikt. De har stor tilgjengelighet og er en viktig aktør i bransjen. Vi ser frem til å treffe medlemmene og fortelle om produktene våre, forteller Pedersen som mener dette samarbeidet er en videreutvikling av selskapets strategi om å treffe proffmarkedet. De er blant annet allerede til stede hos Mal Proff.
 − Samarbeidet med Håndverksgruppen vil bli en viktig døråpner mot bransjen for oss, sier han. 

Annonse

Mer Informasjon

Annonse

Nyeste artikler

Annonse
Annonse