Fargemagasinet logo
Se flere bilder
KOMBINASJONER:

Foto: Flügger

«Soft Fall» er Flüggers fargenyhet for 2020

Flügger Farve tror at varme, brente farger vil få økt popularitet i året som kommer. Sammen med influenceren Lene Orvik har malingleverandøren tatt frem seks fargepaletter som kan brukes sammen med fargenyheten Soft Fall.

ifi.no

ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt
Dele

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fargene for det kommende året trekker mer mot varme, nesten brente nyanser, og ofte er de hakket mørkere enn vi har sett tidligere.

– Mange går bort fra det hvite, grå og kalde. Det er generelt et fokus på at hjemmet skal oppleves rolig, avslappende og lunt, sier Susanne Dahl hos Flügger Farve.

Seks paletter

Se flere bilder
ÅRETS FARGE:

Foto: Flügger

Den hotteste trendfargen for 2020 er en sandig kamelfarge ved navn «Soft Fall», ifølge Flügger Farve.

«Soft Fall» er en fargenyhet fra Flügger for 2020, som presenteres sammen med tre mørke paletter og tre lyse. Det er en sandig kamelfarge, som er varm og lyn og med en unik dybde som endrer seg i ulike lyssettinger. Fargen er utviklet i samarbeid med influenseren Lene Orvik.

– Vi nordmenn elsker oppussing og blir stadig mer modige i fargevalgene våre. Flere og flere har utforsket både blånyansene og de grønne tonene som i stor grad har preget dette tiåret, og vi er glade for å se at farger også vil prege året 2020, sier Dahl.

Kombinasjonsmuligheter

For å gjøre det enkelt å bruke fargen, presenteres den sammen med ulike paletter med kompletterende farger som brukes som kontrast eller aksentfarger. De som liker mørke farger, finner fine fargekombinasjoner med andre brente toner, grå og grønne farger eller blåtoner i palettene «Burnt Fall», «Natural Green» og «Dark Embrace».

For dem som heller mot lysere interiører finner duse, beige nyanser i paletten «Sunday Moment», lyse nyanser som heller mot det grønne og grå i paletten «Soft Shadow» og andre lys kombinasjonsfarger i «Beige Marble». I alle paletter inngår den hvite fargen IN-745 «Morning View» som alltid kan kombineres med «Soft Fall».

Dette er en smart varmtvannsbereder
Teknisk

Dette er en smart varmtvannsbereder

Mange forbrukere har et forhold til smarte elbilladere, som utnytter tidspunktene på døgnet når strømprisen er lavest. Samme teknologi har beveget seg over på en annen varegruppe, nemlig...

Bergensk nasjonalskatt restaurert
Prosjekter

Bergensk nasjonalskatt restaurert

De monumentale freskomaleriene i Hotel Bergen Børs har gjenoppstått i fordums glans. Kirkemalermester Norbert Seidel har renset, reparert og tolket Axel Revolds bilder fra byens historie...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.