«Soft Fall» er Flüggers fargenyhet for 2020

Flügger Farve tror at varme, brente farger vil få økt popularitet i året som kommer. Sammen med influenceren Lene Orvik har malingleverandøren tatt frem seks fargepaletter som kan brukes sammen med fargenyheten Soft Fall.

Av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
«Soft Fall» er Flüggers fargenyhet for 2020

Foto: Flügger

Fargene for det kommende året trekker mer mot varme, nesten brente nyanser, og ofte er de hakket mørkere enn vi har sett tidligere.

– Mange går bort fra det hvite, grå og kalde. Det er generelt et fokus på at hjemmet skal oppleves rolig, avslappende og lunt, sier Susanne Dahl hos Flügger Farve.

Seks paletter

Dele på Pinterest ÅRETS FARGE:

Foto: Flügger

Den hotteste trendfargen for 2020 er en sandig kamelfarge ved navn «Soft Fall», ifølge Flügger Farve.

«Soft Fall» er en fargenyhet fra Flügger for 2020, som presenteres sammen med tre mørke paletter og tre lyse. Det er en sandig kamelfarge, som er varm og lyn og med en unik dybde som endrer seg i ulike lyssettinger. Fargen er utviklet i samarbeid med influenseren Lene Orvik.

– Vi nordmenn elsker oppussing og blir stadig mer modige i fargevalgene våre. Flere og flere har utforsket både blånyansene og de grønne tonene som i stor grad har preget dette tiåret, og vi er glade for å se at farger også vil prege året 2020, sier Dahl.

Kombinasjonsmuligheter

For å gjøre det enkelt å bruke fargen, presenteres den sammen med ulike paletter med kompletterende farger som brukes som kontrast eller aksentfarger. De som liker mørke farger, finner fine fargekombinasjoner med andre brente toner, grå og grønne farger eller blåtoner i palettene «Burnt Fall», «Natural Green» og «Dark Embrace».

For dem som heller mot lysere interiører finner duse, beige nyanser i paletten «Sunday Moment», lyse nyanser som heller mot det grønne og grå i paletten «Soft Shadow» og andre lys kombinasjonsfarger i «Beige Marble». I alle paletter inngår den hvite fargen IN-745 «Morning View» som alltid kan kombineres med «Soft Fall».

SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt