Helt strøkent med fargehjelp

Et nytt konsept kalt «Helt strøkent» skal hjelpe kunden gjennom hele oppussingsprosessen, fra å velge rett maling og riktige farger, til å få malejobben utført av dyktige håndverkere.

Av Mari Andersen Rosenberg/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Helt strøkent med fargehjelp

Foto: Pure & Original

Konseptet ble lansert forrige uke, og er et samarbeidsprosjekt mellom tre aktører på Innlandet.

Fargeekspert Hana Alendar, også kjent som HanaStyle, malingprodusent Pure & Original og GBS Malerservice har gått sammen for å tilby en totalløsning med gratis fargeveiledning, miljøvennlig kvalitetsmaling og sertifiserte malere.

– Flere og flere velger Pure & Original gjennomgående i sine hjem, og flere og flere spør oss om ikke vi kan tilby hele verdikjeden fra veiledning på farge og produkt, til utførelse av selve jobben, forteller en entusiastisk Idar Stensvold hos Pure & Original.

– Det er dette «Helt strøkent» skal være – ekte håndverk fra A til Å, sier han, og forteller at han gleder seg til å komme skikkelig i gang.

Dele på Pinterest FRA A TIL Å:

Foto: Pure & Original

Med samarbeidet vil Pure & Original vil tilby hele verdikjeden.

Dele på Pinterest DREAM TEAM:

Foto: Pure & Original

Pure & Original, Hana Alendar og malerne i GBS Malerservice vil tilby full pakke.

Et stødig samarbeid

For å kunne tilby det beste av det beste, har malingleverandøren valgt å samarbeide med en fargerådgiver og malermesterbedrift som er godt kjent med deres produkter.

– Fordelene er at du får god og personlig fargerådgivning på Pure & Original sine produkter, den beste og mest miljøvennlige malingen samt sertifiserte malere som kjenner våre produkter meget godt. I tillegg får du personlig veiledning på valg av rett produkt til forskjellige overflater og rom, sier Stensvold.

Dele på Pinterest GODT KJENT:

Foto: Pure & Original

Både GBS Malerservice og Hana Alendar kjenner Pure & Original sine produkter godt, noe som legger et godt grunnlag for kompetent veiledning og utførelse.

En fargerevolusjon krever råd

Det er mange som ønsker flere farger på veggene hjemme, men som er litt usikre på hvor de skal begynne.

– Vi lever midt oppi en fargerevolusjon, og behov for hjelp til å gjøre de rette valgene blir større og større. Våre fargeveiledere er blant de beste i bransjen, og sikrer gode valg både på farge og type produkt som bør velges i forskjellige rom. Valg av rett type maling i rett rom er jo nesten like viktig som fargen. Her har vi mer enn 10 års erfaring, og vil gi alle personlig rådgivning, sier han.

«Helt strøkent» er nå lansert på Innlandet, men Stensvold har ambisjoner om å utvide konseptet.

– Vi er allerede i samtaler med andre forhandlere av Pure & Original Paint om å lansere konseptet flere steder i landet, avslutter han.

Dele på Pinterest FARGEHJELP:

Foto: Pure & Original

Med flere som ønsker farger på veggene, trenger vi god fargeveiledning.

SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt