Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Sykehusklovnene-Foto-BjørgHexeberg.jpg

Foto: Bjørg Hexeberg

Rekordstor tilbakebetaling til frivillige foreninger

Oppussingsåret 2020 har ført til rekordstor bonusstøtte til lokale foreninger og lag over hele landet når fordelsprogrammet Flügger Andelen deler ut til sammen 681 720 kroner til over 700 mottagere. – Et velkomment tilskudd når mange andre inntektskilder falt bort under pandemien, sier Steffen Eide hos Flügger farve.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Flügger
Dele

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alle kunder som er medlem hos en forening som er tilknyttet fordelsprogrammet Flügger Andelen får 20 prosent rabatt på maling, verktøy og alt annet som trengs ved oppussing. Samtidig får organisasjonen, laget eller foreningen ytterligere fem prosent av summen i bonusstøtte. Fordelsprogrammet Flügger Andelen er gratis for medlemmene og ble etablert i 2017. Konseptet er en stor suksess, og genererer i år hele 681 720 kroner i direkte utbetaling til de over 700 norske foreningene som er med.  

Se flere bilder
sykehusklovner

Foto: Bjørg Hexeberg

EN GOD SAK: Over 50 sykehusklovner er tilknyttet organisasjonen. Alle er profesjonelle skuespillere som er trent for arbeid med barn. Årlig har de rundt 30 000 møter med barn i alderen 0-18 år som er lagt inn på ulike sykehus. Gjennom fordelsprogrammet Flügger Andelen får organisasjonen nå utbetalt 24 814 kroner i bonusstøtte.  

Gode rabatter

– Det er en fantastisk sum, og vi er svært stolte over konseptet. Det er kanskje spesielt hyggelig i år, siden mange foreninger har lidd økonomiske tap under pandemien. En stor del av inntektsgrunnlaget falt bort i og med at cafésalg, cuper, loppemarkeder og andre arrangementer har uteblitt, sier Steffen Eide, konseptansvarlig for Flügger Andelen hos Flügger farve

–  Siden oppstarten i 2017 er det godt å se hvordan våre Flügger-butikker har utviklet et nært samarbeid med sine lokale idrettslag og foreninger. Samarbeid er "vinn-vinn" for butikkene og medlemmene i konseptet. Det er ingen tvil om at Flügger Andelen-konseptet har kommet for å bli. Et bevis på det er at konseptet har gått utover landegrensene, og Flügger Sverige og Danmark nå også har lansert Flügger Andelen. I begge land responsen vært meget god, sier Rolf Gjølberg, daglig leder hos Flügger farve i Norge. 

Flügger Andelen er åpent for idrettsklubber, foreninger og frivillige organisasjoner og gir medlemmene rabatter i Flüggers butikker. Kundene som registrerer sine kjøp på foreningens medlemskonto i den lokale Flügger farvebutikken, får 20 prosent rabatt på hylleprisen. Etter årets slutt får foreningen utbetalt ytterligere fem prosent av totalsummen som bonusstøtte.

Se flere bilder
Steffen Eide

Foto: Flügger farve

STORE PENGER: – Vi er svært glade for å kunne bidra til å støtte mange av de idrettslag og foreninger som er medlem i Flügger Andelen. De største enkeltubetalingene er på over 25 000 kroner.         

Glad for å gi støtte

I løpet av tre år har Flügger Andelen gitt over 1,5 millioner kroner i utbetalinger til fotballklubber, ideelle organisasjoner, skolekorps, Røde Kors-avdelinger og lokale husflidslag og mye mer.

– Vi er svært glade for å kunne bidra til å støtte mange av de idrettslag og foreninger som er medlem i Flügger Andelen. De største enkeltubetalingene er på over 25 000 kroner. I disse dager jobber vi på spreng med å ringe rundt til alle foreninger for å fortelle om pengene som er på vei. Litt ekstra spesielt er det å få lov til å ringe til Sykehusklovnene, Barnekreftforeningen og Røde Kors-avdelinger som gjør en så fantastisk jobb hver eneste dag for de som trenger det mest, sier Eide.

Mer informasjon
Les mer
Flügger Andelen
  • Flügger Andelen er et program for idrettsklubber, foreninger og frivillige organisasjoner der medlemmene får gode rabatter i Flüggers butikker.
  • Klubbene og medlemmene som registrerer sine kjøp på klubbens medlemskonto får 20 prosent rabatt på hylleprisen i den lokale Flügger farve-butikken.
  • Ved inngangen av neste år får klubben utbetalt fem prosent av totalhandelen som støtte.    
3 på topp i 2020

Høvik Verk skolekorps, Bærum:

  • 25 361 kroner

Sykehusklovnene, Oslo: 

  • 24 814 kroner

Fjell Røde kors, Øygarden:

  • 18 410 kroner
Jordan vet hvordan
Bransjenytt

Jordan vet hvordan

I samarbeid med Jernia, Fargerike, Obs Bygg og Montér, har Jordan kommet opp med Jordan-initiativet. Det har som formål å gi noe tilbake til samfunnet ved å pusse opp et verdig lokale...

Lekne vegger
Produktaktuelt

Lekne vegger

Med maksimalisme, farger, planter og dyr i skjønn forening, er Omexcos tapetkolleksjon, Birds of paradise, en måte å booste humøret på og drømme seg bort til paradis. Her kan interiøret...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.