menu
Annonse

Millionstøtte til frivillighets-Norge

På to år har Flügger Andelen fordelt nesten 1 million kroner i støtte til foreninger og lag i det ganske land.

Chera Westman/ifi.no 23.01.2020 cloud_download

fullscreen
 • Høvik Blommenholm Løkeberg skolekorps har fått et tilskudd på nesten 27 000 kroner fra fordelsprogrammet Flügger Andelen.

  Foto: Flügger

 • Takket være kundene til Flügger Farve som har registrert sine innkjøp i Flügger Andelen, får Dyrebeskyttelsen et tilskudd på nesten 12000 kroner i januar.

  Foto: Flügger

 • Tett opp mot 25 000 kroner i ekstra inntekter kommer godt med hos Røde Kors Sotra. Gjennom Flügger Andelen har frivillighets-Norge fått utdelt nesten 1 million kroner på to år.

  Foto: Flügger

 • – Som bedrift ønsker vi å bidra til samfunnet, og Flügger Andelen er en god mulighet for å gi noe tilbake til foreninger som har en stor betydning i lokalsamfunnene i Norge, sier Rolf Gjølberg.

  Foto: Chera Westman/ifi.no

Annonse
DYRESBESKYTTELSEN

Takket være kundene til Flügger Farve som har registrert sine innkjøp i Flügger Andelen, får Dyrebeskyttelsen et tilskudd på nesten 12000 kroner i januar.
camera_alt (Flügger)

I starten av januar begynte Steffen Eide, konseptansvarlig for fordelsprogrammet Flügger Andelen i Flügger Norge, den fantastisk givende jobben med å dele ut penger til foreninger, lag og klubber over hele landet. I løpet av januar skal over 540.000 kroner gis til ulike veldedige formål som kjedens kunder har valgt å støtte med en andel av kjøpesummen ved innkjøp til oppussing.

– Vi er stolte over å kunne gjøre en forskjell for idrettslag og foreninger. De tilbakemeldingene vi får er veldig positive. Vi har allerede fått vite at midlene vil gå til å hjelpe alt fra hjemløse firbente, til mennesker i nød. Når et korps kan kjøpe nye instrumenter, eller når barn fra familier som ikke har råd likevel kan få være med på fotballaget, har vi nådd vårt mål, sier han.

Tett opp mot millionen

BIDRAGSVILLIG

– Som bedrift ønsker vi å bidra til samfunnet, og Flügger Andelen er en god mulighet for å gi noe tilbake til foreninger som har en stor betydning i lokalsamfunnene i Norge, sier Rolf Gjølberg.
camera_alt (Chera Westman/ifi.no)

Flügger Andelen er et program for idrettsklubber, foreninger og frivillige organisasjoner der medlemmene får gode rabatter i Flüggers butikker. Klubbene og medlemmene som registrerer sine kjøp på klubbens medlemskonto får 20 prosent rabatt på hylleprisen i den lokale Flügger farve butikken. Ved inngangen av neste år får klubben utbetalt fem prosent av totalhandelen som støtte.

I løpet av to år har Flügger Andelen gitt nesten 1 million kroner i støtte til fotballklubber, skolekorps, Røde Kors-avdelinger og lokale husflidslag med mer.

Flügger Andelen har over 600 medlemmer i dag og Rolf Gjølberg, Country Manager i Flügger Norge, forteller at antallet vokser for hver uke.

– I butikkene våre jobbes det aktivt med å få flere til å bidra til Flügger Andelen konseptet. Vårt mål er å nå 1.000 medlemmer i løpet av 2020. Som bedrift ønsker vi å bidra til samfunnet, og Flügger Andelen er en god mulighet for å gi noe tilbake til foreninger som har en stor betydning i lokalsamfunnene i Norge, sier Rolf Gjølberg.

Mye skryt for programmet

RØDE KORS

Tett opp mot 25 000 kroner i ekstra inntekter kommer godt med hos Røde Kors Sotra. Gjennom Flügger Andelen har frivillighets-Norge fått utdelt nesten 1 million kroner på to år.
camera_alt (Flügger)

På Trustpilot, som er en nettbasert plattform for anmeldelser av bedrifter, og som hjelper forbrukere å ta gode valg, hagler det inn med positive tilbakemeldinger fra lag og foreninger som er tilknyttet Flügger Andelen:

– God service, hjelp og informasjon om produkter vi trenger til vår drift av Arbeidsstova! Vinn-vinn for oss og familiene til våre medlemmer med Flügger Andelen, skriver Gaupås Håndverksted.

– Takk for den gode jobben dere gjør med å støtte foreningen. Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet i 2020, skriver Kristiansands Turnforening.

Annonse

Mer Informasjon

Annonse

Nyeste artikler

Annonse
Annonse