Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
KORPSMUSIKK

Foto: Flügger

Millionstøtte til frivillighets-Norge

På to år har Flügger Andelen fordelt nesten 1 million kroner i støtte til foreninger og lag i det ganske land.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I starten av januar begynte Steffen Eide, konseptansvarlig for fordelsprogrammet Flügger Andelen i Flügger Norge, den fantastisk givende jobben med å dele ut penger til foreninger, lag og klubber over hele landet. I løpet av januar skal over 540.000 kroner gis til ulike veldedige formål som kjedens kunder har valgt å støtte med en andel av kjøpesummen ved innkjøp til oppussing.

– Vi er stolte over å kunne gjøre en forskjell for idrettslag og foreninger. De tilbakemeldingene vi får er veldig positive. Vi har allerede fått vite at midlene vil gå til å hjelpe alt fra hjemløse firbente, til mennesker i nød. Når et korps kan kjøpe nye instrumenter, eller når barn fra familier som ikke har råd likevel kan få være med på fotballaget, har vi nådd vårt mål, sier han.

Se flere bilder
DYRESBESKYTTELSEN

Foto: Flügger

Takket være kundene til Flügger Farve som har registrert sine innkjøp i Flügger Andelen, får Dyrebeskyttelsen et tilskudd på nesten 12000 kroner i januar.

Tett opp mot millionen

Flügger Andelen er et program for idrettsklubber, foreninger og frivillige organisasjoner der medlemmene får gode rabatter i Flüggers butikker. Klubbene og medlemmene som registrerer sine kjøp på klubbens medlemskonto får 20 prosent rabatt på hylleprisen i den lokale Flügger farve butikken. Ved inngangen av neste år får klubben utbetalt fem prosent av totalhandelen som støtte.

I løpet av to år har Flügger Andelen gitt nesten 1 million kroner i støtte til fotballklubber, skolekorps, Røde Kors-avdelinger og lokale husflidslag med mer.

Flügger Andelen har over 600 medlemmer i dag og Rolf Gjølberg, Country Manager i Flügger Norge, forteller at antallet vokser for hver uke.

– I butikkene våre jobbes det aktivt med å få flere til å bidra til Flügger Andelen konseptet. Vårt mål er å nå 1.000 medlemmer i løpet av 2020. Som bedrift ønsker vi å bidra til samfunnet, og Flügger Andelen er en god mulighet for å gi noe tilbake til foreninger som har en stor betydning i lokalsamfunnene i Norge, sier Rolf Gjølberg.

Se flere bilder
BIDRAGSVILLIG

Foto: Chera Westman/ifi.no

– Som bedrift ønsker vi å bidra til samfunnet, og Flügger Andelen er en god mulighet for å gi noe tilbake til foreninger som har en stor betydning i lokalsamfunnene i Norge, sier Rolf Gjølberg.

Mye skryt for programmet

På Trustpilot, som er en nettbasert plattform for anmeldelser av bedrifter, og som hjelper forbrukere å ta gode valg, hagler det inn med positive tilbakemeldinger fra lag og foreninger som er tilknyttet Flügger Andelen:

– God service, hjelp og informasjon om produkter vi trenger til vår drift av Arbeidsstova! Vinn-vinn for oss og familiene til våre medlemmer med Flügger Andelen, skriver Gaupås Håndverksted.

– Takk for den gode jobben dere gjør med å støtte foreningen. Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet i 2020, skriver Kristiansands Turnforening.

Se flere bilder
RØDE KORS

Foto: Flügger

Tett opp mot 25 000 kroner i ekstra inntekter kommer godt med hos Røde Kors Sotra. Gjennom Flügger Andelen har frivillighets-Norge fått utdelt nesten 1 million kroner på to år.

Fuger og tetter med høy styrke
Produktaktuelt

Fuger og tetter med høy styrke

Bostik H750 SEAL’N’BOND PREMIUM er spesielt utviklet for en varig elastisk tetting av ekspansjonsfuger for kjøkken, bad, dusj samt industrielle bruksområder med varierende underlag...

Fugeskum i mindre emballasje
Produktaktuelt

Fugeskum i mindre emballasje

Fugeskummet Sika Boom-157 All Seasons kommer nå i en ny, liten forpakning: 250 ml. Sika Boom-157 All Seasons er et selvekspanderende polyuretanskum som kan brukes året rundt –...

En helt naturlig maling
Produktaktuelt

En helt naturlig maling

Med Wibo Natura inngår du en pakt med planeten. Malingen er utviklet med naturen i tankene og er en linoljeemulsjon, fri for mikroplast og konserveringsstoffer, og er et naturlig...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.