menu
Annonse

Lettere å velge riktig Jordan-verktøy

Med nye etiketter vil Jordan hjelpe forbrukere med å velge riktig maleverktøy. Flere enn 4 av 10 sier at det er utfordrende å velge riktig maleverktøy i butikken.

Chera Westman/ifi.no 28.01.2020 cloud_download

fullscreen
 • Etiketten på rullene nå er merket med tydelig bruksområde, for eksempel vegg og tak, slik at forbrukerne kommer hjem med riktig rull.

  Foto: Jordan

 • En godt utstyrt malingsavdeling har mye verktøy å velge i for kunden. Fire av ti forbrukere mener det er vanskelig å velge riktig.

  Foto: Arkivfoto Chera Westman/ifi.no

 • Jordan endrer på måten de forklarer verktøyet for kundene på. Gjennom helt nye etiketter skal det bli enklere å finne frem.

  Foto: Jordan

 • Det blir en rullerende overgang mellom ny og gammel etikett på Jordans maleverktøy.

  Foto: Jordan

Annonse
VANSKELIGE VALG:

En godt utstyrt malingsavdeling har mye verktøy å velge i for kunden. Fire av ti forbrukere mener det er vanskelig å velge riktig.
camera_alt (Arkivfoto Chera Westman/ifi.no)

Verktøyhyllene i faghandelen rommer mange forskjellige produkter å velge mellom. Samtidig opplever forbrukerne det som vanskelig å vite hvilken jobb produktene er best egnet til, eller hvorfor noen produkter er bedre enn andre.

– Derfor har Jordan brukt forbrukerinnsikten og laget nye etiketter som gjør det lettere å velge pensler og ruller til jobben som skal gjøres. Nå er det også lettere å forstå forskjellen på kvalitetsnivåene, sier Beate Jacobsen, Brand Manager hos Jordan.


FORANDRING

Jordan endrer på måten de forklarer verktøyet for kundene på. Gjennom helt nye etiketter skal det bli enklere å finne frem.

Anbefalt bruksområde

FORENKLING:

– Med nye etiketter skal det bli enklere å velge riktig verktøy, forteller Beate Jacobsen hos Jordan.

Den viktigste endringen på etikettene er at Jordan nå har en tydelig anbefaling av jobbkategori på etiketten. På pensler spesifiseres det også hvilken oppgave den aktuelle penselen er best egnet for. For malerullene er den viktigste endringen at etikettene nå er merket med tydelig bruksområde, for eksempel vegg og tak, slik at forbrukerne kommer hjem med riktig rull.

– Med nye etiketter, vil Jordan hjelpe kundene med å få en positiv maleopplevelse, som starter med å velge riktig verktøy i butikken, sier Jacobsen.

Annonse

Mer Informasjon

Annonse
Annonse
Annonse