FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
Se flere bilder
RIKTIG VALG:

Foto: Jordan

Lettere å velge riktig Jordan-verktøy

Med nye etiketter vil Jordan hjelpe forbrukere med å velge riktig maleverktøy. Flere enn 4 av 10 sier at det er utfordrende å velge riktig maleverktøy i butikken.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Kategorier

I butikken

Etiketter

jordan
Dele

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Verktøyhyllene i faghandelen rommer mange forskjellige produkter å velge mellom. Samtidig opplever forbrukerne det som vanskelig å vite hvilken jobb produktene er best egnet til, eller hvorfor noen produkter er bedre enn andre.

– Derfor har Jordan brukt forbrukerinnsikten og laget nye etiketter som gjør det lettere å velge pensler og ruller til jobben som skal gjøres. Nå er det også lettere å forstå forskjellen på kvalitetsnivåene, sier Beate Jacobsen, Brand Manager hos Jordan.

Se flere bilder
VANSKELIGE VALG:

Foto: Arkivfoto Chera Westman/ifi.no

En godt utstyrt malingsavdeling har mye verktøy å velge i for kunden. Fire av ti forbrukere mener det er vanskelig å velge riktig.


Se flere bilder
FORANDRING

Foto:

Jordan endrer på måten de forklarer verktøyet for kundene på. Gjennom helt nye etiketter skal det bli enklere å finne frem.

Anbefalt bruksområde

Den viktigste endringen på etikettene er at Jordan nå har en tydelig anbefaling av jobbkategori på etiketten. På pensler spesifiseres det også hvilken oppgave den aktuelle penselen er best egnet for. For malerullene er den viktigste endringen at etikettene nå er merket med tydelig bruksområde, for eksempel vegg og tak, slik at forbrukerne kommer hjem med riktig rull.

– Med nye etiketter, vil Jordan hjelpe kundene med å få en positiv maleopplevelse, som starter med å velge riktig verktøy i butikken, sier Jacobsen.

Se flere bilder
FORENKLING:

Foto:

– Med nye etiketter skal det bli enklere å velge riktig verktøy, forteller Beate Jacobsen hos Jordan.

Sett underlag og gulv i system
Teknisk

Sett underlag og gulv i system

Gevinsten med et godt valgt gulvunderlag er større enn mange gulvkunder er klar over. Hovedformålet med gulvunderlag er å øke komforten, beskytte gulvet og å forlenge gulvets levetid....

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.