Lær om malejobbene og vinn fine premier

Jordans populære mobilkurs er tilbake – nå i en utvidet versjon, kalt Jordan Boost. Alle butikkselgere av maling og verktøy kan delta. Og utover å få økt kompetanse og motivasjon, kan de også vinne fine premier. Hvem blir de heldige vinnerne av de 15 gullbillettene?

Av Chera Westman/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Lær om malejobbene og vinn fine premier

Foto:

For fjerde år på rad gir verktøyleverandøren Jordan opplæring og quiz rett i lommen til alle som selger selskapets maleverktøy. Mobilkurset som har blitt holdt tidligere, er nå utvidet til en kombinasjon av mobilkurs og opplæring via informasjonsportal og SMS. Kurset omfatter tema relatert til verktøy for aktuell sesong, og er nå døpt til «Jordan Boost».

– Jordan Boost er utvidet og består av tre elementer: kurs med etterfølgende quiz, en kanal for informasjon om produktnyheter og tips til butikkansatte , samt «push» som består av varsler på SMS med enkle beskjeder og tips for butikken, forteller Didrik Breivik, Brand Manager i Jordan. 

Kurset startet i mars, og like før påske er det registrert 1 300 deltakere. Det er fortsatt mulig å melde seg på, Jordan Boost pågår frem til desember. 

– Vi er opptatt av kontinuerlig opplæring, og det vil komme et opplegg i også 2021, sier han. 

Dele på Pinterest fine premier

Foto:

FINE PREMIER: Alle deltakere i mobilkurset Jordan Boost, konkurrerer om reisegavekort og kurs på Jordan Training Center i Sverige. 

Fine priser

– Vi er ekstra glade for at vi har klart å skreddersy opplegget etter de ulike butikkene og kjedene. Siden våre selgere på grunn av korona ikke kan være ute i butikkene, er det fint at den selgeren du møter i Jordan Boost er den du til vanlig har kontakt med. Du møter også produktsjefer og faglig ansvarlig malermester i Jordan, Åsa Schaanning, sier Breivik.

Alle som gjennomfører Jordan Boost deltar i konkurransen om fine premier. Blant deltakerne med flest poeng, trekkes løpende 15 gullbillettvinnere.  Disse får en reise til Jordan Training Center i Sverige våren 2021.  Der blir det besøk i fabrikken, praktiske kurs i ulike malejobber, samt testing av nyheter i tillegg til middag og overnatting. I desember når kurset er over, kåres hovedvinneren av et reisegavekort på 15 000 kroner. Dessuten deles både maleverktøy og andre fine priser underveis ut til heldige deltakere.

Relevant pakkeløsing

Hensikten med Jordan Boost er å gi alle, som jobber med salg av Jordans maleverktøy, mer kompetanse og økt motivasjon. Kursopplegget gjennomføres i flere moduler, og alt innhold er oppdatert med årets nyheter.

– Vi har laget en pakke som skal være relevant for dem som jobber med maling og maleverktøy i butikk. Med Jordan Boost får deltakerne både kurs, informasjon og en rekke tips og triks rett i mobiltelefonen i lommen. Alt i en helhetlig løsning, sier Breivik.

Alle som deltok i kurset i fjor, er automatiske påmeldt årets kurs. Du kan også melde deg på ved å sende JORDAN til 2229.

Dele på Pinterest nye produkter i kurset

Foto:

OPPDATERT INNHOLD: I kurset inngår opplæring og informasjon om sesongens alle nye produkter. 

Dele på Pinterest flere moduler

Foto:

KURSOPPLEGG: Kurset er delt inn i flere moduler. Der er mulig å gjennomføre modulene flere ganger, men kun det første svaret teller i konkurransen.


Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt