menu
Annonse

Hussjekkdagen hos IFI markerte starten på utendørssesongen

Første torsdag i mai arrangerte IFI den årlige Hussjekkdagen ved kontoret i Sandvika. Med nøye hensyn til smittevern, deltok flere av medlemsbedriftene med demo og aktiviteter i små grupper. Her er et bildedryss fra dagen!

Chera Westman/ifi.no 08.05.2020 cloud_download

fullscreen
 • JORDAN: Sprøytemaling er en rask og enkel måte for å male hagemøblene. Det viste Lars Petter Rustan, salgsjef Håndverk og ansvarlig for Wagner-sortimentet hos Jordan.

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • MAT OG ANTIBACK: IFI disket opp med både desinfisering for hender og noe å putte i munnen. Boller fra Espa gikk som varmt hvetebrød...

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • SCANOX: Thomas Løvald og Thor Ingar Røneid fra Scanox hadde med seg produkter fra Butinox-serien som de demonstrerte foran Anna Leikanger Vojes kamera.

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • FLÜGGER: Dagen ble dokumentert live på Instagram-Instastorey. Roger Fridheim fra Flügger gikk den store sjekkerunden rundt huset for å vise hva huseieren bør se etter av vedlikeholdsbehov.

  Foto: Anna Leikanger Voje/ifi.no

 • BECKERS: Rune Nygaard hos Beckers demonstrerte Elit Terrasseolje på en nylig renset treterrasse.

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • PÅ TELTTUR: Sett møblene i gapahuken mens du sprøyter, så spres ikke støv over hele nabolaget!

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • KREFTING: Fra det store produktsortimentet hos Krefting viste Helge Christiansen vidundermidler for å fjerne både rust og maling.

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • IBG: Tørrsliping er et godt alternativ for en slitt terrasse. Owe Andre Busland hos IBG viser hvordan børstene på maskinen Blitz med lillesøster Randy fungerer.

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • OSMO: Selskapet er mest kjent for hardvoksoljer og dekorvokser for innendørs bruk, men de har også gode produkter for uterommet. Nizar Fiali viste hvor lett det er å få en gammel trestol til å skinne igjen, og en rask måte for å fjerne mose og begroing.

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • NORDSJÖ: Teknisk sjef Per Myhre hos Nordsjö ønsket å legge fokus på tilstandsvurdering og utbedring av vinduer, og ble filmet og intervjuet av kreativ leder Bjørg Owren hos IFI.

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • HUSSJEKKDAGEN: IFI gjentok suksessen fra i fjor, og arrangerte felles produktdemo for medlemmer under en dag ved IFI-huset.

  Foto: Kristian Owren/ifi..no

 • DRYWOOD: Per Morten Kværne fortalte for Bjørg Owren om malingene fra Drywood som inngår i Teknos-konsernet.

  Foto: Teknos

Annonse
viser hvordan

HUSSJEKKDAGEN: IFI gjentok suksessen fra i fjor, og arrangerte felles produktdemo for medlemmer under en dag ved IFI-huset.
camera_alt (Kristian Owren/ifi..no)

Under oppstarten av utendørssesongen pleier IFI pleier å samle produsenter av overflatebehandlinger, verktøy og pleieprodukter med mer, til et arrangement for å rette fokus mot vedlikehold av hus og eiendommer. I år var ikke et unntak, men den årlige Hussjekkdagen fikk en litt annerledes utforming. Istedenfor en heldagsaktivitet med mye sosialt samvær, ble deltakerne spredt ut over dagen og delt inn i puljer. Aktivitetene var spredt rundt gårdstunet og ble det demonstrert skumlegging av fasade, tørrsliping av terrasse, oljebehandling av terrassebord, utbedring av vinduer, rens og maling av utemøbler, fjerning av rust og maling, vasket, samt ulike malinger for fasade, med mer.

Hyggelig hadde vi det likevel, om enn på 1 meters avstand og med hyppig bruk av håndsprit og håndvask, og ved bruk av kreative alternativer til å håndhilse på hverandre. 

Sosialt og nyttig arrangement

mat og mer

MAT OG ANTIBAC: IFI disket opp med både desinfisering for hender og noe å putte i munnen. Boller og baugetter fra Espa gikk som varmt hvetebrød...
camera_alt (Chera Westman/ifi.no)

– Slike dager ser vi på som gode arenaer for kunnskapsdeling og meningsutvekslinger, og ikke minst for å bli bedre kjent med bransjekolleger, sier Kristian Owren, adm. dir. i Informasjonskontoret for farge og interiør (ifi.no).

I løpet av dagen var en rekke bedrifter innom med produkter og demonstrasjoner. Alt ble filmet og fotografert, og under de kommende ukene vil resultatene av dette bli synlig i form av tekster, bilder og filmer på ifi.no og fargemagasinet.no

– Det var veldig hyggelig å se dere igjen etter uker med lite eksterne møter og mye hjemmekontor. Vi i IFI opplevde dagen som veldig produktiv, sier Owren.

 Se bilder fra dagen her:

beckers elit treolje

BECKERS: Rune Nygaard hos Beckers demonstrerte Elit Terrasseolje på en nylig renset treterrasse.   
camera_alt (Chera Westman/ifi.no)


tørrsliping av terrasse

IBG: Tørrsliping er et godt alternativ for en slitt terrasse. Owe Andre Busland hos IBG viser hvordan børstene på den storemaskinen Blitz,  med lillesøster Randy, fungerer.
camera_alt (Chera Westman/ifi.no)


utbedring av vinduer

NORDSJÖ: Teknisk sjef Per Myhre hos Nordsjö ønsket å legge fokus på tilstandsvurdering og utbedring av vinduer, og ble filmet og intervjuet av kreativ leder Bjørg Owren hos IFI.
camera_alt (Chera Westman/ifi.no)


fjerning av mose og døde fibre

OSMO: Selskapet er mest kjent for hardvoksoljer og dekorvokser for innendørs bruk, men de har også gode produkter for uterommet. Nizar Fiali viste hvor lett det er å få en gammel trestol til å skinne igjen, og en rask måte for å fjerne mose og begroing.
camera_alt (Chera Westman/ifi.no)


mal med Butinox

SCANOX: Thomas Løvald og Thor Ingar Røneid fra Scanox hadde med seg produkter fra Butinox-serien som de demonstrerte foran Anna Leikanger Vojes kamera.
camera_alt (Chera Westman/ifi.no)


fjerner rust

KREFTING: Fra det store produktsortimentet hos Krefting viste Helge Christiansen vidundermidler for å fjerne både rust og maling.
camera_alt (Chera Westman/ifi.no)


mal raskt med malesprøyte

JORDAN: Sprøytemaling er en rask og enkel måte for å male hagemøblene. Det viste Lars Petter Rustan, salgsjef Håndverk og ansvarlig for Wagner-sortimentet hos Jordan. Sett møblene i gapahuken mens du sprøyter, så spres ikke malingstøv over hele nabolaget!
camera_alt (Chera Westman/ifi.no)


hussjekk med Flügger

FLÜGGER: Dagen ble dokumentert live på Instagramstory. Roger Fridheim fra Flügger gikk den store sjekkerunden rundt huset for å vise hva huseieren bør se etter av vedlikeholdsbehov.
camera_alt (Anna Leikanger Voje/ifi.no)


drywood maling teknos

DRYWOOD: Per Morten Kværne fortalte for Bjørg Owren om malingene fra Drywood som inngår i Teknos-konsernet.  

camera_alt (Teknos)


Annonse
Annonse
Annonse