FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder

Foto: Pexels

IFIs aktiviteter i 2020

IFI jobber for å sette oppussing og overflate på dagsordenen, og i år satses det stort på å være en god historieforteller i egne og andres kanaler. Her får du oversikt over alt som skjer i 2020.

ifi.no

ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

IFI arbeider for å få flest mulig aktører innen offentlig og privat sektor til å bygge nytt og renovere kontinuerlig – slik at totalmarkedet øker og skaper mersalg av medlemmenes produkter og tjenester. Dette klarer IFI ved god historiefortelling i alle kanaler, og å skape engasjement rundt oppussing. Gjennom alle aktivitetene i vår fårsplan gjør vi våre medlemmer synlige og øker totalmarkedet.

Se flere bilder
ÅRSHJULET:

Foto: Elna Høyer-Dahl (ill.)

IFIs årsplan gir deg oversikt over tema i de ulike månedene. Her tar redaksjonen imot ønsker og innspill til tema det ønskes publisitet på.

Hva er IFI i dag?

IFI er en privat non-profitt interesseorganisasjon for maling-, tapet- og gulvbransjen. Våre aktiviteter har siden 1957 (tidl. Farverådet) gitt økt totalmarked og mersalg av medlemmenes produkter.

Våre medlemmer

I dag har vi 47 avgiftsinnkrevere (importører/produsenter), 320 faghandlere/byggvarehus, 21 kjeder, 10 agenter/grossister, 15 interiørkonsulenter/stylister/interiørarkitekter, og 389 rørleggerbedrifter som medlemmer.

IFI på nett

IFI er til stede på flere plattformer, og i løpet av det siste året har våre artikler blitt lest av over 600 000 lesere hver dag hele året. Ifølge medieanalyseselskapet Retriever har dette en annonseverdi på over 150 000 000 kroner årlig. IFI legger ut artikler og annet fagstoff her:

Ifi.no: Nettstedet for alle som skal bygge nytt eller pusse opp. Ifi.no skal være en god kilde til alle som søker kvalitetssikret informasjon, enten de er forbruker, presse eller arbeider i bransjen.

Ifi.no/moodboard: Online applikasjon som hjelper deg å lage dine egne collager til planlegging av overflater.

Fargemagasinet.no: Fagbladet for alle som arbeider i overflatebransjen. Daglige oppdateringer fra det som skjer i bransjen. Sidene får også en egen app i løpet av første halvår 2020, slik at du kan få meldinger om når noe skjer. Applikasjonen vil også ha et arkiv over tidligere utgivelser.

Sosiale medier: IFI er aktive i sosiale medier. Vi inspirerer brukerne gjennom Instagram, sprer bransjerelatert nyttig informasjon gjennom LinkedIn og er i dialog og sender video live gjennom Facebook.

Gulvfakta.no: Gulvfakta.no har som mål om å bli gulvbransjens bibel. Innhold på gulvfakta.no utarbeides og redigeres av faggruppene i Forum for gulvbransjen. Faggruppene består av gulvteknisk fagpersonell.

Ifi.no/presserom: Presseromstjeneste for IFIs produsentmedlemmer.

IFIs utgivelser

IFI produserer 3 magasin som treffer bransjen og kunder i oppussingsmodus:

Fargemagasinet: Fagbladet Fargemagasinet lever videre også på papir. Her får du utfyllende gode reportasjer fra bransjen slik det har vært de siste årene. Samspillet med Fargemagasinet.no vil leserne merke.

Inspirasjon rom for rom: Inspirasjon er et av Norges største interiørblad, i 2020 kommer nok en stor årlig utgivelse som distribueres gjennom fargehandlere og byggevarehus.

IFI.NO:Prosjekter: IFI.NO:Prosjekter lages for å vise variasjoner og muligheter ved rehabilitering og nybygg av næringslokaler.

Se flere bilder

Foto: IFI.NO


IFIs årskonferanse 2020

Delta på IFIs årskonferanse 2020. 21.-22. april arrangerer IFI sin årskonferanse på Støtvig hotell. Vi har fokus på fremtidens muligheter og utfordringer. Det blir gode foredrag og mulighet for å møte bransjekolleger.

ANDRE AKTIVITETER I ÅR

Fagfora 2020: IFI har dialog med de andre bransjeorganisasjonene i overflatebransjen, noe som sikrer at vi er samsnakket om dagsaktuelle temaer.

Bransjekontakt: IFI har arbeidsgrupper som arbeider med dagsaktuelle temaer og tekniske spørsmål. Forskjellige fagfora er delt på produktområde, med deltakere fra medlemmene. Trendforum, Forum for tapet, Forum for maling, Forum for halvharde/elastiske gulv, Forum for harde gulv/tregulv, laminat og overflatebehandling, Forum for myke/tekstile gulv og Forum for lim, sparkel og mørtel.

Pressekontakten: IFI produserer fortløpende redaksjonelt innhold for alle enkelt produsentmedlemmer og produktgrupperinger. Alle aktiviteter skal være forankret hos medlemmene. Vi har minimum 2 ukentlige utsendelser av pressemateriell, samt redaksjonelle samarbeid med redaksjoner i dags-, uke-, og fagpresse.

Hussjekkdagen 2020: Første torsdag i mai arrangerer vi på nytt Hussjekkdagen. Sammen med ledende leverandører på det norske markedet setter vi fokus på hva som bør sjekkes og utbedres på huset etter at vinteren er over. Det gis også gode tips i påføring og fargevalg på maling. Vi sender live på Facebook og lager nyttig artikler som distribueres på ifi.no, Fargemagasinet og i pressen.

Medieovervåkning: Vi overvåker hva pressen skriver om bransjen, ulike tema, våre medlemmer og ifi.no.

Oppussingsprosjekter: Ifi.no følger til enhver tid oppussingsprosjekter for å plassere medlemmenes produkter, samt høste erfaring.

Foredragsvirksomhet: IFIs representanter utøver foredragsvirksomhet hos medlemmer og samarbeidspartnere.

Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.