menu
Annonse

En ny vår for våtromsvinyl

Tarkett lanserer på nyåret en helt ny kolleksjon våtromsbelegg for gulv og vegg. Nå skal det fuktsikre alternativet løftes frem, godt hjulpet av både flott og trendy design og gode bruksegenskaper.

Chera Westman/ifi.no 15.12.2020 cloud_download

fullscreen
 • Aquarelle Magnolia Light Grey-digitaltrykk-FotoTarkett

  Foto: Tarkett

 • Aquarelle Nostalgia Dusty Green2-

  Foto: Tarkett

 • Aquarelle Nostalgia Dusty Green-Raw Concrete Dark Grey

  Foto: Tarkett

 • Aquarelle Carcassonne Betongblå

  Foto: Tarkett

 • iQ Megalit Black

  Foto: Tarkett

 • Aquarelle Rustic Velvet

  Foto: Tarkett

 • Aquarelle Big-Brick-Grey

  Foto: Tarkett

 • Aquarelle Oak Beige-Super Soft White3-

  Foto: Tarkett

 • Aquarelle Oak Beige

  Foto: Tarkett

Annonse

– Vi må gjøre forbrukere mer oppmerksomme på alternativer til flis når badet skal pusses opp, sier Linn Hagtvedt hos Tarkett.

I januar lanserer Tarkett en ny Aquarelle-kolleksjon – med tidsriktig design i både naturtro stein-, tre- og betongmønstre for gulv, og klassiske ornamentale mønstre, flisetterligninger eller rolige kalkpuss-lignende mønstre for vegg. Den som ønsker å lage et ekstravagant bad kan velge et digitaltrykt blomstermotiv i storformat for en kontrastvegg eller flere. 

Aquarelle Magnolia

VEGGDEKOR: I kolleksjonen finnes også et helt unikt digitaltrykt blomstermotiv – som et fuktsikkert fototapet. Disse kan brukes som kontrastvegg, eller kle hele rom. Mønsteret her heter Aquarelle Magnolia, og kommer i tre farger. 
camera_alt (Tarkett)

Mange fordeler med vinyl

Nostalgia Dusty Green på veggen med stein- og betongmønstret Raw Concrete Dark Grey

TIDLØST: En klassisk og tidløs interiørstil á la nyrenessansen kan markeres ved å kombinere det romantiske Nostalgia Dusty Green på veggen med stein- og betongmønstret Raw Concrete Dark Grey på gulvet. Tidsriktige vasker og armaturer tilfører rommet det lille ekstra. 
camera_alt (Tarkett)

– Helhetsinntrykket av kolleksjonen gir en oppdatert og moderne følelse. De fleste design i Aquarelle-kolleksjonen et helt nye, og man får nå bredde opp til 4 meter på utvalgte design som gjør at man kan legge store rom uten skjøter. Vi har også plukket med oss noen favoritter fra de homogene gulvseriene  iQ Surface og iQ Megalit, sier Hagtvedt. 

Nå skal forbrukere gjøres oppmerksomme på fordelene med å velge vinyl til vegg og gulv – både i våtrom og andre rom i boligen der det ønskes materialer som er tåler en trøkk, er lett å holde rent og som tåler å bli utsatt for fukt. 

Miks og match ulike design

Aquarelle Carcassonne Betongblå

POPULÆRT MØNSTER: Aquarelle Carcassonne Betongblå i Marrakech-stil. Gulvet er tilgjengelig i tre og fire meters bredde.
camera_alt (Tarkett)

– Kolleksjonen oppfyller bransjens krav til vanntetthet, og er i tillegg helt ftalatfrie. Et vinylbelegg er slitesterkt, behagelig å gå på, enkelt å rengjøre og kan være et rimelig alternativ til tradisjonelle materialvalg. Vinylbeleggene skal ut av badet og inn på både kjøkken og inngangspartiet, sier hun.

Vegg- og gulvbeleggene i Aquarelle-serien kan mikses og matches til å passe like godt i moderne og urbane hjem som i en mer klassisk interiørstil. Her finnes alt fra populære tremønstre, trendy betong- eller terrazzo-stil, og romantiske og klassiske mønstre i et stort utvalg av farger fra grått og hvitt til rosa, grønt og blått. 

Kolleksjonen er delt inn i fire ulike stilretninger:

iQ Surface

GULV MED KARAKTER: La gulvet ta en dominerende rolle i en ellers sober stil. iQ Surface har et kraftig, men samtidig finjustert mønsterbilde som ligner det kunstige steinmaterialet terrazzo. Designet er innovativt design og en helt ny måte å betrakte vinyl som materiale på. 
camera_alt (Tarkett)

 • Naturnært og lunt

Tremønstrede gulv skaper en lun og varm atmosfære på baderommet. Denne stilen kan lekkert kombineres med for eksempel vegger i fargen Super Soft White, i kombinasjon med naturlige materialer i en brunbeige fargeskala. Kolleksjonen inkluderer også nye, Marrakech-inspirerte Carcassonne Concrete Blue.      

 • Duse vegger og kontrastfylte gulv

La gulvet ta en dominerende rolle i en ellers sober stil. Kontrastfylte og kraftige iQ Surface kombineres her med Aquarelle Velvet Blush, et veggmønster i duse farger, som minner om kalkede vegger. iQ-gulvene er anerkjent blant arkitekter, synonymt med et innovativt design og en helt ny måte å betrakte vinyl som materiale på.

 • Rustikt med stein- og betongmønstre

Tarketts våtromsvinyl inneholder flere naturtroe stein- og betongmønstre. Aquarelle-gulvene har en teksturert overflate, som gir et realistisk uttrykk. Her kombineres røffe, industrielle elementer med detaljer i tre og duse farger.

 • En oppdatert nyklassisisme

Det er få interiørstiler som er like tidløse som nyklassisismen. Stilen kan markeres ved å kombinere romantiske mønstre på vegg, med stein- og betongmønstre på gulv. Tidsriktige vasker og armaturer tilfører rommet det lille ekstra. Den mønstrede veggvinylen kommer i tre ulike digitaltrykk som kan brukes som kontrastvegg, eller kle hele rom – for en gjennomført stil.


Big Brick Grey

FLISEFINT: Big Brick Grey gir følelsen av et helfliset bad, med fortrinnet at du slipper å skure og skrubbe skitne fuger. Aquarelle er det perfekte valget på badet, da det er enkelt å vedlikeholde, og de få skjøtene gjør det også enklere å rengjøre.
camera_alt (Tarkett)


Aquarelle Rustic Velvet

DEMPET PÅ VEGG: Aquarelle Rustic Velvet er tilgjengelig i tre duse farger; Blush, Dusty green og Linen. Overflaten minner om en kalket vegg.
camera_alt (Tarkett)

Annonse

Mer Informasjon

Annonse
Annonse
Annonse