menu
Annonse

Blått er populær farge i 2020

For tredje år på rad har kundene til Happy Homes valgt blått som sin favoritt farge!

Bjørg Owren/ifi.no 01.04.2020 cloud_download

fullscreen
 • Foto: Happy Homes

 • Kombinasjonen blått og blomster er helt etter trenden i 2020. Her er Bølge kombinert med et design fra Oriental Dreams fra Borge.

  Foto: Happy Homes

 • Den blå BØLGE passer fint som veggfarge på soverom, både til barnerommet og foreldrenes rom.

  Foto: Happy Homes

 • Da kundene til Happy Homes ble invitert til å stemme på sin favorittfarge, ble BØLGE den mest populære fargen for 2020.

  Foto: Happy Homes

 • Hvorfor ikke gå for kombinasjonen malte vegger på kjøkkenet, og tapetsere veggene i stuen med et matchende tapet med linstruktur? Tapetet Clarence er fra Storeys.

  Foto: Happy Homes

Annonse

For 3. år på rad har Happy Homes arrangert en landsdekkende konkurranse for å velge årets farge. Kjeden har tidligere invitert kundene til å stemme på sin favorittfarge gjennom sommeren. I år har konkurransen vært en del av et fargefestarrangement som butikkene har kjørt i mars.

– Ved å kåre fargen tidligere på året får vi også mer salg ut av det, kommenterer markedsansvarlig Lene Høiseth.

Favoritt- og trendfarge 2020

BØLGE:

Da kundene til Happy Homes ble invitert til å stemme på sin favorittfarge, ble BØLGE den mest populære fargen for 2020.

Konkurransen har gått i hele mars. Små og store har deltatt, enten i sin Happy Homes butikk eller på Facebook. Valget sto mellom åtte farger, og fargen Bølge fikk flest stemmer. Til de som var med å stemme vanket det premier for over 60 000 kroner. 

– For oss er dette en fin måte å måle temperaturen på hva vi liker å omgi oss med her i nord, og hvor vi befinner oss på trendskalaen, sier Høiseth.

– Favorittfargen skaper trivsel og hjemmefølelse, og vi ønsker at folket skal få bestemme.

Blå farge til stue, kjøkken og soverom

BLÅTT SOVEROM:

Den blå BØLGE passer fint som veggfarge på soverom, både til barnerommet og foreldrenes rom.

Og det er faktisk 3. gangen at en blåfarge vinner.

Høiseth tror at blått er populært både fordi den har vært en trend farge de siste årene, og fordi den er en interiørfarge med lange tradisjoner i Norge.

– Blått er en typisk nordisk farge, som passer i de fleste miljøer og stiler. Bølge er en dempet blånyanse med litt grønt i. Klima og miljø har stort fokus for tiden, og Bølge er som tatt rett ut av naturen. Den er nydelig i stuen, på kjøkkenet eller soverommet. På barne- og ungdoms rom passer den til alle aldersgrupper. Her kommer det helt an på hva blir kombinert med, sier Lene Høiseth som er meget fornøyd med kundenes favorittfarge.

God farge til tapetnyheter

BLOMSTERTREND:

Kombinasjonen blått og blomster er helt etter trenden i 2020. Her er Bølge kombinert med et design fra Oriental Dreams fra Borge.

For å gi interiøret en personlig vri, og forsterke stil og atmosfære så anbefaler hun kundene å kombinere Bølge med tapet.

Dette er en farge som passer svært godt til mange av tapetene som vi selger nå, avslutter hun.

LINTAPET:

Hvorfor ikke gå for kombinasjonen malte vegger på kjøkkenet, og tapetsere veggene i stuen med et matchende tapet med linstruktur? Tapetet Clarence er fra Storeys.


Annonse

Mer Informasjon

Annonse
Annonse
Annonse