Fargemagasinet logo
Se flere bilder
CareWall-Emballasje-Beckers.jpg

Foto: Beckers

Annonse
Gerflor annons

Biobasert veggmaling med miljø- og helseprofil

Care Wall er malingen som tar hensyn til miljø og inneklima hele veien fra råvare og emballasje til ferdig malt vegg. Malingen er en innovasjon fra Beckers, og fremstilt med råstoffer fra blant annet trær, planter og alger. Selve malingboksen er laget av en stor andel gjenbrukt plast.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Beckersmaling
Dele

Mood Care Wall er en innovativ maling som gir nye og eksisterende vegger et matt og eksklusivt utseende, samtidig som både miljø og inneklima er ivaretatt på en helt ny måte.

– Malingen er delvis biobasert, og er både Svane-sertifisert og anbefalt av det svenske Astma- og Allergiförbundet. Selve malingboksen er produsert fra store deler gjenbrukt plast. Dette er en vanntynnet maling av høyeste kvalitet og et produkt vi har veldig stor tro på, sier Rune Nygaard hos Beckers.

Se flere bilder
Care Wall-RuneNygaard-FotoCheraWestmanIFIno.jpg

Foto: Chera Westman/ifi.no

HAR TRUA: – Dette er en vanntynnet maling av høyeste kvalitet og et produkt vi har veldig stor tro på, sier Rune Nygaard hos Beckers.

Plantestoff på boks

At malingen er biobasert betyr at en del av råstoffene er hentet fra trær, planter og alger. Andelen biobasert innhold i malingen er 30 prosent i henhold til ASTM D6866-18, som angir andel biobasert kull av organisk kull. Selve malingboksen er opptil 75 prosent laget fra gjenbrukt plast av PIR-kvalitet, noe som innebærer at materialet kommer fra en kontrollert produksjon, og oppfyller de samme juridiske kravene til innhold som ny plast.

Se flere bilder
CareWall-Emballasje-Beckers.jpg

Foto: Beckers

BIOBASERT: 30 prosent av innholdet er hentet fra planter, trær og alger. Emballasjen lages av store deler gjenbrukt plast.

Flere sertifiseringer

Malingen anbefales av det svenske Astma- og allergiforbundet, er Svane-merket, og merket med M1, som innebærer at produktet oppfyller strenge krav til lukt og emisjoner.

Mood Care Wall brukes til maling av nye og tidligere malte vegger innendørs, og kommer i hvit A-base og C-base, og kan brekkes i alle farger. Malingen er lett å påføre med godt og skjoldfritt resultat og tørker raskt. Den ferdige veggen får et helmatt og delikat utseende, med gode bruksegenskaper. 

Se flere bilder
CareWall-Rooibos 658-Beckers.jpg

Foto: Beckers

HELMATT OG DELIKAT: Mood Care Wall brukes til maling av vegger innendørs. Resultatet blir helmatt og vakkert. Malingen kan brekkes i alle farger.

Mer informasjon
Les mer
Mood Care Wall

En maling med gode egenskaper for vegger innendørs.

  • Vanntynnet
  • Høy dekkevne
  • Tørker raskt
  • Vakkert sluttresultat med matt glans (5)
  • Delvis biobasert
  • Emballasje av 50–75 % gjenvunnet plast
  • Merket med Svanen og M1, samt anbefalt av det svenske Astma- og Allergiforbundet.
  • Støvtørr: 0,5 time, overmalbar 1-2 timer (ved +23 °C og 50 % RF)

Beckers har siden 1865 inspirert folk til å pusse opp og male om. Selskapet inngår i Tikkurila-konsernet som er en av de største og mest miljøbevisste malingprodusentene i Skandinavia. 99 prosent av all maling konsernet lager er vanntynnet.

Sett underlag og gulv i system
Teknisk

Sett underlag og gulv i system

Gevinsten med et godt valgt gulvunderlag er større enn mange gulvkunder er klar over. Hovedformålet med gulvunderlag er å øke komforten, beskytte gulvet og å forlenge gulvets levetid....

Mal Proff i mål med roadshow
Håndverk

Mal Proff i mål med roadshow

Nå er Mal Proff Roadshow kommet i mål etter å ha besøkt 14 steder rundt om i Norge. Sammen med 20 utstillere har de lokket mange besøkere med nye produkter, pizza og hamburgere. Flere...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.