FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder

Foto: Robert Walmann/ifi.no

BAU 2019: Der byggebransjen viser muskler

«BAU» er monstermessen som viser siste skrik innen arkitektur, bygningsmaterialer og byggesystemer. – Her står nye kunder i kø, smiler Emil Lindèn fra Bergo Concept.

Robert Walmann/ifi.no

Robert Walmann/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annet hvert år rigger bransjen seg til i München. I 18 gigantiske messehaller skal det vises nye løsninger, produkter og innovasjon, ispedd foredrag prisutdelinger. Det er så spennende at hele 250 000 mennesker kommer for å se. ifi.no var også selvsagt på plass.

Geberit serverer luksus

Alexander Aleksandru tilhører den russiske avdelingen av det verdensomspennende selskapet Geberit. Han er i Tyskland for blant annet å vise frem sine luksuriøse dusjtoaletter.

– Våre toaletter er de dyreste og beste på markedet. Dette er kvalitet i en helt egen liga, sier han og forteller at hans eget marked i Russland er i sterk vekst. 

– Fordi folk vil ha mer velvære på badet. Dette er en trend over hele verden. Også i Norge. Vi har toalettsystemer med funksjonalitet som folk vil ha, sier han.

LES OGSÅ: Spa deg ned med dusjtoalett

Se flere bilder
REN LUKSUS:

Foto: Robert Walmann/ifi.no

Alexander Aleksandru fra Geberit mener folk vil ha mer velvære på badet. Dette er en trend over hele verden. Også i Norge, sier han.

Plastgulv til alle anledninger

En som alltid stiller trofast opp med sine berømte plastfliser er Emil Lindèn fra Bergo Concept. Et system som selges via InHouse Group i Norge. Nå viser han et plastgulv som kan legges over alt.

– La oss si du skal ha fest på stranden. Eller vil lage parkeringsplass for biler der underlaget er gjørmete. Dette gulvet vil være perfekt. Vi kaller det «Solid» for det er nettopp det som er saken. Dette er et gulv som er ment for midlertidig bruk, sier han.

Se flere bilder
PLAST TIL ALT:

Foto: Robert Walmann/ifi.no

Emil Lindèn fra Bergo Concept har et gulv som kan legges over alt. Perfekt hvis du skal ha en fest på stranden og trenger gulv, sier han.

Amorim har bærekraftig gulv

Hos korkgulvprodusenten Amorim er Bruno Mendez svært fornøyd. Han har fått vite at deres nye korkgulv «Cork WISE» er tildelt innovasjonsprisen fra det prestisjetunge arkitektmagasinet «AIT & Xia Intelligente Architecktur».

– «WISE» er et hundre prosent kork-gulv uten vinyl. Det er produsert i perfekt balanse med tanke på forbrukeren og naturen. Som du ser har vi kork på baksiden, rigid kork i midten og overflatene kan fås med kork eller utseende av tre. Vi lanserer en rekke ulike overflater av kork og tre, forteller Mendez.

Se flere bilder
KORK ER TILBAKE:

Foto: Robert Walmann/ifi.no

Bruno Mendez fra Amorim forteller at kork er gulvet for deg som tenker på miljøet og som vil ha det lunt og mykt. – «WISE» er et korkgulv produsert i perfekt balanse med tanke på forbrukeren og naturen, sier han.

Kork er tilbake

Han mener det er mange fordeler med å velge korkgulv hjemme. Ikke bare er det vanntett, men også lyd og komfort står i høysetet når det tradisjonsrike selskapet lanserer sin kork-nyhet.

– Nå ser vi at også mange vil ha det opprinnelige korkutseende på gulvet. Det går rett inn i filosofien om biofilisk design, der alt skal være naturlig, sier han.

Janser med smart reparasjon

Tyske Janser leverer verktøy og maskiner til gulvbransjen. I Norge er det IBG som fører produktene. På messen fikk vi se hvordan Jansers reparasjonsvoks kan reparere sår og skader i parketten. En varmepistol smelter voksen som fyller igjen hull og sprekker. Voksen leveres i et stort utvalg farger. Smart for oss som vil fikse sprukne gulv.

Se flere bilder
FIKS FERDIG:

Foto: Robert Walmann/ifi.no

Tyske Janser viser hvordan reparasjonsvoks kan reparere sår og skader i parketten.

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem
Bransjenytt

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem

Søndag 28. april markeres den internasjonale arbeidsmiljødagen. – Ved å prioritere mennesket gjennom hele prosessen, fra fabrikk til ferdig hjem, med gode arbeidsforhold og trygge produkter,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.