FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Spilepanel-trappeløp-Foto-WoodUpp.jpg

Foto: WoodUpp

WoodUpp Group trapper opp satsing i Norge

Den danske produsenten av akustikkpaneler WoodUpp øker sin tilstedeværelse på det norske markedet. Selskapet har kjøpt majoriteten i samarbeidspartneren Konzept K som nå skifter navn, men beholder Heidi Taran Knardahl som leder.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Gründeren av Konzept K, Heidi Taran Knardahl, har solgt majoriteten av selskapet til sin danske samarbeidspartner WoodUpp Group. Selskapet skifter navn til WoodUpp Norge og Knardahl fortsetter som administrerende direktør og medeier med ansvar for å få WoodUpp til å vokse i Norge, skriver selskapet i en pressemelding.

WoodUpp er en ledende leverandør av akustikkpaneler og nordiske designprodukter med fokus på kvalitet, innovasjon og kundetilfredshet. 

– Jeg har jobbet sammen med WoodUpps salgsteam i Danmark siden 2019. Vi har nå funnet en løsning der vi bruker Konzept K som plattform for å omprofilere selskapet til WoodUpp Norge, med et 100 prosent lokalt team, sier Knardahl.

Se flere bilder
Dame med spilepanel

Foto: WoodUpp

LOKALE KREFTER: Gjennom samarbeidet med Heidi Taran Knardahl skal den danske leverandøren av akustikkpaneler WoodUpp vokse i Norge. Knardahl har solgt majoriteten av sitt selskap Konzept K til dem, og fortsetter som administrerende direktør. 

Enkelt å være kreativ

Det nye partnerskapet er i tråd med WoodUpps globale strategi, som legger vekt på lokal tilstedeværelse, markedskunnskap og kundeservice i vekstmarkeder for akustiske og dekorative produkter.

Samtidig lanseres den nye produktserien Create, der det er gjort enkelt å tilpasse akustikkpanelene etter eget ønske, med hyller og knagger som monteres uten verktøy.

– Dette er så lettvint at man ikke trenger noe som helst verktøy, og man kan endre plasseringen på en hylle mens pastavannet koker opp. Dette gir våre kunder muligheten til å forvandle ethvert rom på en enkel måte. Vi ønsker å gi våre kunder muligheten til å være kreative, og derfor er vi veldig stolte av å presentere akkurat Create, sier Vetle Oskar Indredavik Stenstrøm, markedsansvarlig hos WoodUpp.

Se flere bilder
knagger og hyller på spilepanel

Foto: WoodUpp

KREATIV MED PLATER: Med den nye produktserien Create kan kunden selv tilpasse panelveggen etter eget behov. Knagger og hyller kan monteres uten bruk av verktøy. 

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem
Bransjenytt

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem

Søndag 28. april markeres den internasjonale arbeidsmiljødagen. – Ved å prioritere mennesket gjennom hele prosessen, fra fabrikk til ferdig hjem, med gode arbeidsforhold og trygge produkter,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.