menu
Annonse

Wifa bytter til Farveringen som grossist

Wifa Farge & Interiørkjede har valgt Farveringen som sin nye grossist- og logistikkpartner fra og med sommeren 2021. Avgjørende for valget har vært den trygghet og service som en stor og leveringssiker grossist gir.

Chera Westman/ifi.no 25.09.2020 cloud_download

fullscreen
  • ÅPNET I FJOR: Farveringen åpnet nytt stort sentrallager på Kløfta i august 2019.

    Foto: Chera Westman/ifi.no

  • YDMYK:  – Med vårt brede produktutvalg til faghandelen og solid logistikk, er vi gått forberedt, men ydmyke for oppgaven, sier Audar Dørum hos Farveringen.

    Foto: Chera Westman/ifi.no

  • NYE VAREKATEGORIER: – Farveringens utvidelse av sentrallageret med økt sortimentsbredde, lagerføring av jernvare, gulv og tapet er for oss spennende muligheter som kan effektivisere våre medlemmers innkjøp av varer, sier Stian Wiulsrud hos Wifa.

    Foto: Robert Walmann/ifi.no

Annonse
Stian Wiulsrud, Wifa

NYE VAREKATEGORIER: – Farveringens utvidelse av sentrallageret med økt sortimentsbredde, lagerføring av jernvare, gulv og tapet er for oss spennende muligheter som kan effektivisere våre medlemmers innkjøp av varer, sier Stian Wiulsrud hos Wifa.

camera_alt (Robert Walmann/ifi.no)

Fra og med sommeren vil de 48 medlemsbedriftene i Wifa Farge & Interiørkjede få varer fra en ny grossist. Kjeden har tegnet avtal som gjør Farveringen til grossist- og logistikkpartner fra og med sommeren 2021.

– Farveringen er bransjens ledende grossist og logistikkpartner med stor bredde i sortimentet til faghandelen. Det er en meget robust partner som leverer kvalitet og høy servicegrad – dette har vært avgjørende for valget, sier daglig leder Stian Wiulsrud hos WIFA i en pressemelding.

Wifa vil vokse

Audar Dørum Farveringen

YDMYK: – Med vårt brede produktutvalg til faghandelen og solid logistikk, er vi gått forberedt, men ydmyke for oppgaven, sier Audar Dørum hos Farveringen.
camera_alt (Chera Westman/ifi.no)

Wifas faghandlere er godt lokalt forankret, og legger vekt på høy personlig service og kompetanse, mange har også tilbud om håndverkstjenester. Dette har sikret kjeden sterk vekst de siste årene.

– Farveringens utvidelse av sentrallageret med økt sortimentsbredde, lagerføring av jernvare, gulv og tapet er for oss spennende muligheter som kan effektivisere våre medlemmers innkjøp av varer. Med dette skal vi kunne tilby våre kunder bedre handleopplevelser og med det vokse fremover, sier Wiulsrud videre.

– Vi ønsker Wifa velkommen som kunde og er veldig glad for at de har valgt oss som samarbeidspartner fra 2021», sier salgs- og markedsdirektør Audar Dørum hos Farveringen. 

Omsetter 2 milliarder

– Med vårt brede produktutvalg til faghandelen og solid logistikk, er vi gått forberedt, men ydmyke for oppgaven. Vi skal tilby høy grad av kundeservice og gleder oss over å få være leverandør til Wifa-kjeden fremover. Høy kundetilfredshet hos alle kunder er for oss avgjørende, sier han.

Farveringen inngår i Malorama-konsernet og er Norges største grossist og logistikkpartner i overflatebransjen med en omsetning i 2020 på 2 milliarder kroner. Fra det store sentrallageret på Kløfta leverer selskapet i dag til flere enn 15 store og små kjeder, samt en rekke uavhengige fag- og byggevarekunder. Til sammen utgjør dette 1 200 leveringspunkter. 

Annonse

Mer Informasjon

Annonse

Nyeste artikler

Annonse
Annonse