Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Farveringen-SENTRALLAGER-FotoCheraWestmanIFIno.jpg

Foto: Chera Westman/ifi.no

Wifa bytter til Farveringen som grossist

Wifa Farge & Interiørkjede har valgt Farveringen som sin nye grossist- og logistikkpartner fra og med sommeren 2021. Avgjørende for valget har vært den trygghet og service som en stor og leveringssiker grossist gir.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fra og med sommeren vil de 48 medlemsbedriftene i Wifa Farge & Interiørkjede få varer fra en ny grossist. Kjeden har tegnet avtal som gjør Farveringen til grossist- og logistikkpartner fra og med sommeren 2021.

– Farveringen er bransjens ledende grossist og logistikkpartner med stor bredde i sortimentet til faghandelen. Det er en meget robust partner som leverer kvalitet og høy servicegrad – dette har vært avgjørende for valget, sier daglig leder Stian Wiulsrud hos WIFA i en pressemelding.

Se flere bilder
Stian Wiulsrud, Wifa

Foto: Robert Walmann/ifi.no

NYE VAREKATEGORIER: – Farveringens utvidelse av sentrallageret med økt sortimentsbredde, lagerføring av jernvare, gulv og tapet er for oss spennende muligheter som kan effektivisere våre medlemmers innkjøp av varer, sier Stian Wiulsrud hos Wifa.

Wifa vil vokse

Wifas faghandlere er godt lokalt forankret, og legger vekt på høy personlig service og kompetanse, mange har også tilbud om håndverkstjenester. Dette har sikret kjeden sterk vekst de siste årene.

– Farveringens utvidelse av sentrallageret med økt sortimentsbredde, lagerføring av jernvare, gulv og tapet er for oss spennende muligheter som kan effektivisere våre medlemmers innkjøp av varer. Med dette skal vi kunne tilby våre kunder bedre handleopplevelser og med det vokse fremover, sier Wiulsrud videre.

– Vi ønsker Wifa velkommen som kunde og er veldig glad for at de har valgt oss som samarbeidspartner fra 2021», sier salgs- og markedsdirektør Audar Dørum hos Farveringen. 

Se flere bilder
Audar Dørum Farveringen

Foto: Chera Westman/ifi.no

YDMYK: – Med vårt brede produktutvalg til faghandelen og solid logistikk, er vi gått forberedt, men ydmyke for oppgaven, sier Audar Dørum hos Farveringen.

Omsetter 2 milliarder

– Med vårt brede produktutvalg til faghandelen og solid logistikk, er vi gått forberedt, men ydmyke for oppgaven. Vi skal tilby høy grad av kundeservice og gleder oss over å få være leverandør til Wifa-kjeden fremover. Høy kundetilfredshet hos alle kunder er for oss avgjørende, sier han.

Farveringen inngår i Malorama-konsernet og er Norges største grossist og logistikkpartner i overflatebransjen med en omsetning i 2020 på 2 milliarder kroner. Fra det store sentrallageret på Kløfta leverer selskapet i dag til flere enn 15 store og små kjeder, samt en rekke uavhengige fag- og byggevarekunder. Til sammen utgjør dette 1 200 leveringspunkter. 

Tørt tre råtner ikke
Teknisk

Tørt tre råtner ikke

Det er ikke malingens feil om kledningen råtner. Uansett type overflatebehandling gjelder at treverket skal være tørt. Er ytterveggen dessuten riktig konstruert, vil eventuell tilført...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.