Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Monsanto-LVT_1219x177-FotoBerryAlloc.jpg

Foto: Berry Alloc

Vinylgulv til ethvert prosjekt

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Zenn er en ny kolleksjonen av vinylplanker og fliser fra Berry Alloc. Enten du er ute etter fiskebensmønster eller betonglook, planker eller fliser, gluedown eller klikkmontering, for kommersiell eller boligbruk, har Zenn alt du trenger.

Med Zenn blir det enklere å velge vinylgulv. Først velger du det utseendet du liker best, og deretter kan du tilpasse gulvet etter dine behov, enten det er til hjemmet eller et kommersielt prosjekt. Kolleksjonen består av åtte ulike tre- og fire steindekorer.

Gulvet kommer med to typer av slitasjelag: Zenn 30, som er perfekt for moderat bruk, og Zenn 55, som er beregnet for tung og kommersiell bruk. Begge variantene har ripe- og flekkbestandige overflater. Du kan også velge mellom gluedown eller klikkmontering, som har integrert underlag, noe som gir deg et gulv som både ser bra ut og tåler daglig slitasje.

Se flere bilder
vinylgulv med tredesign i fiskebeinsmønster

Foto: Berry Alloc

LVT: 609X170 mm.

Slitesterkt og livaktig design

Zenn-kolleksjonen bruker en stein-komposittkjerne, også kjent som rigid core, og har blitt grundig testet for styrke, vann- og støtbestandighet, fargebestandighet, stabilitet og slitestyrke. Zenn er laget for å vare livet ut – med boliggarantier fra 15 år til livstid, og kommersielle garantier som varierer fra tre til ti år, avhengig av slitasjelaget som velges. Det integrerte underlaget i Zenn 30 og Zenn 55 med klikkmontering reduserer støynivået med opptil 19 desibel, noe som gir et roligere hjem.

Zenn-gulvene har matte, naturlige tre- og steindekorer som ser ekte ut og føles behagelige å ta på. BerryAllocs ekspertteam har skapt disse designene for å fange de subtile detaljene i naturen. Fra karakteristiske, rustikke årringer til mer ensartede utseender i myk eik med minimalistiske kvister, finnes det et design for enhver smak. Alle trededekorene  i Zenn 55 med klikk- eller gluedown, er også tilgjengelige i fiskebensmønster. 

Vinylgulvet er sertifisert i henhold til Eurofins Indoor Air Comfort Gold, FloorScore Indoor Air Quality og A+ sertifisering.

Se flere bilder
vinylgulv med tremønster, glassparti industriell look

Foto: Berry Alloc

LVT: Porto 1219x177 mm.

Fuger og tetter med høy styrke
Produktaktuelt

Fuger og tetter med høy styrke

Bostik H750 SEAL’N’BOND PREMIUM er spesielt utviklet for en varig elastisk tetting av ekspansjonsfuger for kjøkken, bad, dusj samt industrielle bruksområder med varierende underlag...

Fugeskum i mindre emballasje
Produktaktuelt

Fugeskum i mindre emballasje

Fugeskummet Sika Boom-157 All Seasons kommer nå i en ny, liten forpakning: 250 ml. Sika Boom-157 All Seasons er et selvekspanderende polyuretanskum som kan brukes året rundt –...

En helt naturlig maling
Produktaktuelt

En helt naturlig maling

Med Wibo Natura inngår du en pakt med planeten. Malingen er utviklet med naturen i tankene og er en linoljeemulsjon, fri for mikroplast og konserveringsstoffer, og er et naturlig...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.