Verktøykasse i en patron fra Sika

Sika satser stort på GDS-markedet. Et produkt som vil få mye oppmerksomhet fremover heter Casco «MultiTech». Det er en ny fleksibel fugemasse, lim og tettemasse.

Av Robert Walmann/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Verktøykasse i en patron fra Sika

Foto: Robert Walmann/ifi.no

Mannen som får æren av å presentere Sikas nye flaggskip-produkt heter Eivind Handrum (48). Han startet hos Sika i mars, og er godt i gang med å forberede en stor markedsføringskampanje for Casco «MultiTech». − Vi går bredt ut med annonsering i digitale kanaler. Casco «MultiTech» er et produkt som folk trenger, sier mannen som opprinnelig kommer fra bilbransjen. Der har han bred erfaring med bruk av lim og fugemasser.

Dele på Pinterest Eivind Handrum

Foto: Robert Walmann/ifi.no

SANSEN FOR SIKA: Eivind Handrum (48) er ny mann hos Sika. Han er gift og har to jenter som jobber henholdsvis som flymekaniker og bilmekaniker. Selv har Eivind bred bakgrunn fra bilbransjen.
– Jeg har alltid hatt sansen for Sika, sier han.

NY OG BEDRE

I den nye patronen er det lim og fugemasse. Den erstatter den mer kjente «Marin & Teknikk».
− Casco «MultiTech» er et bredere produkt som vil brukes til mer – av flere. Dette er i første omgang et produkt for gjør-det-selv-markedet. Det at den også kommer i syv ulike farger vil dekke de fleste behov, sier han.

Dele på Pinterest FUG I TAK

Foto: SIKA

BRUKES TIL ALT: Casco «MultiTech» kan brukes på badet, i båten, inne og ute. – Bruksområdet er enormt stort, sier Eivind Handrum.

MANGE BRUKSOMRÅDER

Den smarte patronen har mange bruksområder. Ute og inne. Den er også godkjent til bruk i våtrom og på kjøkken. Så her er det bare å lime fast speil på veggen, eller kroker på badet. Eller bruk den på parketten, rundt vinduer, på kjøkkenet, til taklister, utvendig på hytta og huset. Eller i båten.
− Du kan også tette hull i takrennen med dette produktet. Fordi denne herder best når det er fuktig, trenger du ikke vente til sola skinner før du gjør jobben. Det er nesten ingen grenser for bruksområder til denne patronen, forteller Handrum. 

Dele på Pinterest FUG

Foto: SIKA

KJØKKEN OG BAD: Casco «MultiTech» er også godkjent til bruk i våtrom og på kjøkken.

LANG ARBEIDSTID

Lim- og fugeksperten forteller at Casco «MultiTech» gir deg lang arbeidstid til å glatte ut fuger før den herder.
− Med konkurrerende produkter får du bare noen minutter. Med vårt produkt får du opptil 45 minutter. Glatt ut med fingeren, eller bruk en fugesparkel. Bruk gjerne litt såpevann eller glattevæske, så blir det perfekt, sier Handrum

Dele på Pinterest Patron

Foto: Robert Walmann/ifi.no

VERKTØY I EN PATRON: Casco «Multitech» kan brukes som lim, fug og tettemasse. Den er lett å presse ut med en pistol. − Dette er ikke en tykk masse så alle kan enkelt bruke den. Er du i tvil om montering på pistolen, sjekk YouTube, sier Eivind Handrum.

PRIMER TIL VANSKELIGE UNDERLAG

Skal du lime på vanskelige og glatte underlag, råder Handrum at vi bruker en primer for best vedheft.
− Det kan være glatte flater som lakkerte metalloverflater, plast eller malte flater. Da bør du bruke vår «Aktivator 22». Skal du jobbe ute er det «Primer 21» som sikrer vedheft på underlag du er usikker på, sier han.

Dele på Pinterest Patron

Foto: Robert Walmann/ifi.no

AV OG PÅ: − Ikke vri tuppen og brett den opp før du setter den på patronen. (som vist til høyre i bildet). Da blir det ikke helt tett. Ta heller tuppen helt av og skru den på patronen (som vist til venstre i bildet). Så vil ikke massen herde nede i tuben, forklarer Handrum.

SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt