FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Jordan fagdag-FotoJordan-1.jpg

Foto: Jordan

Vellykket fagdag om maleverktøy

For første gang inviterte Jordan kolleger i Orkla til fagdag. Også tilfeldig forbipasserende i Drammensveien var velkomne inn for å lære mer om maling og verktøy.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

Alle som jobber i Orkla hus og Orkla Atrium ble den 17. april invitert til en fagdag i regi av Jordan. Gjennom plakater i vinduene, beachflagg og gatebukker ble også naboer og forbipasserende invitert inn til Orkla Innovasjonssenter. Der ble de servert grunnleggende kunnskaper om valg av riktig maleverktøy, maling og fremgangsmåte. 

Se flere bilder
gatebukk med invitasjon til fagdag

Foto: Jordan

INVITASJONEN til fagdagen gikk ut til alle ansatte i Orkla, 1 800 personer, og til forbipasserende utenfor Orkla hus i Drammensveien på Skøyen i Oslo.

Jordan viser hvordan

– De som kom var oppriktig interessert, og jeg må si at det var et vellykket første forsøk med å arrangere fagdag, sier Lars Petter Rustan, salgssjef Jordan Håndverk. Han legger til at styreleder i Orkla, Stein Erik Hagen, var en av de mange som dukket opp på fagdagen. 

Se flere bilder
demo av Jordan trepensel

Foto: Jordan

PRODUKTDEMO: Lars Petter Rustan fortalte om Jordan Trepensel, som er årets nyeste maleverktøy. Besøkerne fikk også utdelt en liten «goodiebag» med nyttig verktøy.

Samarbeidspartnere i bransjen

Sammen med en større malingleverandør, viste Jordan frem alt fra Wagner malesprøyter, den nye Jordan trepensel, vaskekost, EasyPad for terrasse, til forskjellige skrape- og maleverktøy for kledning. Faglig ansvarlig malermester Åsa Schaanning stod for demonstrasjoner og malte blant annet utvendig kledning, og beiset terrassebord samt delte nyttige tips og triks.

– Vi stilte mannsterkt og hadde mange bra demoer. Målsetningen min er at alle i Orkla House Care skal ha en grunnkompetanse innen maleverktøy, slik at de kan svare på enkle spørsmål i det daglige, sier Rustan. 

Se flere bilder
ung dame i gul utstilling

Foto: Jordan

SAMARBEIDSPARTNERE: Jordans maleverktøy, verktøy for vask og skraping av underlag, og Wagners malesprøyter ble vist frem. En av de større malingprodusentene fortalte om ulike typer behandlinger.  

Ekstra allergivennlig proffmaling
Bransjenytt

Ekstra allergivennlig proffmaling

Den første malingen som er godkjent i henhold til den felles skandinaviske merkeordningen for ekstra astma- og allergivennlige produkter heter Dekso Aïr og er utviklet av Flügger for...

Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.