FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
VELSMAKENDE:

Foto: Intag

Vellykket Afternoon Tea hos Intag

Det var fullt hus og god stemning da Intag inviterte til Afternoon Tea for å presentere høstens nye kolleksjon fra Morris & Co i begynnelsen av september.

Bjørg Owren/ifi.no

Bjørg Owren/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Over 50 interiørarkitekter, konsulenter, butikker, stylister og presse hadde takket ja til invitasjonen.

– Det ble virkelig topp stemning. Og det bekrefter at Morris er like aktuell i dag som for over hundre år siden, forteller Camilla Jacobsen i Intag.

Se flere bilder
HYLLEST:

Foto:

Melsetter by Morris & Co er en hyllest til May Morris (1862-1938), datter av William Morris og en av Englands mest innflytelsesrike og pioner gjennom sitt arbeid med broderi.

Hyllest til May Morris

Kolleksjonen som ble presentert er Melsetter by Morris & Co. Som alle kolleksjonene fra Morris & Co er også denne basert på originale design fra arkivet. Melsetter er en hyllest til May Morris (1862-1938), datter av William Morris og en av Englands mest innflytelsesrike og pioner gjennom sitt arbeid med broderi.

Sjefsdesigner Rebecca Craig og Helen Sydney fra arkivet hadde kommet over fra England, og ga gjestene en flott presentasjon og innblikk i historien og inspirasjonen bak kolleksjonen.

Se flere bilder
PRESENTASJON:

Foto:

Helen Sydney fra arkivet til Morris & Co og selskapets sjefsdesigner Rebecca Craig presenterte den nye kolleksjonen og historien bak i Intags showrom.

Wow, så lekkert!

– Det var spesielt gøy å se de de håndmalte skissene og inspirasjonen underveis. Folk ble virkelig begeistret for «Seasons by May». Og det flotte tapet-panelet «Melsetter», som bare er helt nydelig, fikk wow-ordene til å sitte løst, forteller Camilla Jacobsen.

Responsen fra de tedrikkende gjestene er at kolleksjonen har et stort potensial. Det er farger og design som egner seg like godt i et moderne som klassisk bygg, i prosjekt- så vel som privatmarkedet.

Det handler kun om å definere stil og atmosfære.

Se flere bilder
WOW:

Foto:

Når sjefsdesigner Craig presenterer Designet Seasons of May, er tegjestene rause med godord.


Se flere bilder
GODT HÅNDVERK:

Foto: Intag

En detalj fra tapet-panelet Melsetter. Selv om det er mye mønstringer og detaljer, er de gjort på en slik måte at man kan leve med de både i og over tid – noe som også kjennetegner et godt håndverk.


Se flere bilder
FARGENE:

Foto: Intag

Fargepalleten er dempet, bruken av gode jordfarger gjør at det er behagelig å være i et rom med disse designene.


Se flere bilder
TIDLØST:

Foto:

Morris var opptatt av dagliglivet og lykken i de rette detaljene. Hans ord er like anvendelige i dag som selskapets farger og design.


Se flere bilder
MELSETTER

Foto:

representerer et håndverk, hvor hvert design har sin egen lille historie. Det var fascinerende å høre om og se de gamle håndmalte skissene.

Nye harmonier fra Flügger
Farger og trender

Nye harmonier fra Flügger

I et nytt fargekart introduseres 80 balanserte og harmoniske farger som komplimenterer hverandre. Tett samarbeid mellom Flüggers designteam og fargeteknikere har ført til gode fargekombinasjoner...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.