Vellykket Afternoon Tea hos Intag

Det var fullt hus og god stemning da Intag inviterte til Afternoon Tea for å presentere høstens nye kolleksjon fra Morris & Co i begynnelsen av september.

Av Bjørg Owren/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Vellykket Afternoon Tea hos Intag

Foto: Intag

Over 50 interiørarkitekter, konsulenter, butikker, stylister og presse hadde takket ja til invitasjonen.

– Det ble virkelig topp stemning. Og det bekrefter at Morris er like aktuell i dag som for over hundre år siden, forteller Camilla Jacobsen i Intag.

Dele på Pinterest HYLLEST:

Foto:

Melsetter by Morris & Co er en hyllest til May Morris (1862-1938), datter av William Morris og en av Englands mest innflytelsesrike og pioner gjennom sitt arbeid med broderi.

Hyllest til May Morris

Kolleksjonen som ble presentert er Melsetter by Morris & Co. Som alle kolleksjonene fra Morris & Co er også denne basert på originale design fra arkivet. Melsetter er en hyllest til May Morris (1862-1938), datter av William Morris og en av Englands mest innflytelsesrike og pioner gjennom sitt arbeid med broderi.

Sjefsdesigner Rebecca Craig og Helen Sydney fra arkivet hadde kommet over fra England, og ga gjestene en flott presentasjon og innblikk i historien og inspirasjonen bak kolleksjonen.

Dele på Pinterest PRESENTASJON:

Foto:

Helen Sydney fra arkivet til Morris & Co og selskapets sjefsdesigner Rebecca Craig presenterte den nye kolleksjonen og historien bak i Intags showrom.

Wow, så lekkert!

– Det var spesielt gøy å se de de håndmalte skissene og inspirasjonen underveis. Folk ble virkelig begeistret for «Seasons by May». Og det flotte tapet-panelet «Melsetter», som bare er helt nydelig, fikk wow-ordene til å sitte løst, forteller Camilla Jacobsen.

Responsen fra de tedrikkende gjestene er at kolleksjonen har et stort potensial. Det er farger og design som egner seg like godt i et moderne som klassisk bygg, i prosjekt- så vel som privatmarkedet.

Det handler kun om å definere stil og atmosfære.

Dele på Pinterest WOW:

Foto:

Når sjefsdesigner Craig presenterer Designet Seasons of May, er tegjestene rause med godord.


Dele på Pinterest GODT HÅNDVERK:

Foto: Intag

En detalj fra tapet-panelet Melsetter. Selv om det er mye mønstringer og detaljer, er de gjort på en slik måte at man kan leve med de både i og over tid – noe som også kjennetegner et godt håndverk.


Dele på Pinterest FARGENE:

Foto: Intag

Fargepalleten er dempet, bruken av gode jordfarger gjør at det er behagelig å være i et rom med disse designene.


Dele på Pinterest TIDLØST:

Foto:

Morris var opptatt av dagliglivet og lykken i de rette detaljene. Hans ord er like anvendelige i dag som selskapets farger og design.


Dele på Pinterest MELSETTER

Foto:

representerer et håndverk, hvor hvert design har sin egen lille historie. Det var fascinerende å høre om og se de gamle håndmalte skissene.

SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt