menu
Annonse

Vellykket Afternoon Tea hos Intag

Det var fullt hus og god stemning da Intag inviterte til Afternoon Tea for å presentere høstens nye kolleksjon fra Morris & Co i begynnelsen av september.

Bjørg Owren/ifi.no 26.09.2019 cloud_download

fullscreen
 • Like frodig som designene til Morris var bevertningen. Herlig mat og drikke, og te servert i krus med Morris sin kjente «strawberry thief» som motiv.

  Foto: Intag

 • Fargepalleten er dempet, bruken av gode jordfarger gjør at det er behagelig å være i et rom med disse designene.

  Foto: Intag

 • En detalj fra tapet-panelet Melsetter. Selv om det er mye mønstringer og detaljer, er de gjort på en slik måte at man kan leve med de både i og over tid – noe som også kjennetegner et godt håndverk.

  Foto: Intag

 • Rundt 50 takket ja til Afternoon Tea og foredrag om Morris og kolleksjonen Melsetter hos Intag i begymmelsen av september.

  Foto: Intag

Annonse
HYLLEST:

Melsetter by Morris & Co er en hyllest til May Morris (1862-1938), datter av William Morris og en av Englands mest innflytelsesrike og pioner gjennom sitt arbeid med broderi.

Over 50 interiørarkitekter, konsulenter, butikker, stylister og presse hadde takket ja til invitasjonen.

– Det ble virkelig topp stemning. Og det bekrefter at Morris er like aktuell i dag som for over hundre år siden, forteller Camilla Jacobsen i Intag.

Hyllest til May Morris

Kolleksjonen som ble presentert er Melsetter by Morris & Co. Som alle kolleksjonene fra Morris & Co er også denne basert på originale design fra arkivet. Melsetter er en hyllest til May Morris (1862-1938), datter av William Morris og en av Englands mest innflytelsesrike og pioner gjennom sitt arbeid med broderi.

Sjefsdesigner Rebecca Craig og Helen Sydney fra arkivet hadde kommet over fra England, og ga gjestene en flott presentasjon og innblikk i historien og inspirasjonen bak kolleksjonen.

PRESENTASJON:

Helen Sydney fra arkivet til Morris & Co og selskapets sjefsdesigner Rebecca Craig presenterte den nye kolleksjonen og historien bak i Intags showrom.

Wow, så lekkert!

WOW:

Når sjefsdesigner Craig presenterer Designet Seasons of May, er tegjestene rause med godord.

– Det var spesielt gøy å se de de håndmalte skissene og inspirasjonen underveis. Folk ble virkelig begeistret for «Seasons by May». Og det flotte tapet-panelet «Melsetter», som bare er helt nydelig, fikk wow-ordene til å sitte løst, forteller Camilla Jacobsen.

Responsen fra de tedrikkende gjestene er at kolleksjonen har et stort potensial. Det er farger og design som egner seg like godt i et moderne som klassisk bygg, i prosjekt- så vel som privatmarkedet.

Det handler kun om å definere stil og atmosfære.


GODT HÅNDVERK:

En detalj fra tapet-panelet Melsetter. Selv om det er mye mønstringer og detaljer, er de gjort på en slik måte at man kan leve med de både i og over tid – noe som også kjennetegner et godt håndverk.
camera_alt (Intag)


FARGENE:

Fargepalleten er dempet, bruken av gode jordfarger gjør at det er behagelig å være i et rom med disse designene.
camera_alt (Intag)


TIDLØST:

Morris var opptatt av dagliglivet og lykken i de rette detaljene. Hans ord er like anvendelige i dag som selskapets farger og design.


MELSETTER

representerer et håndverk, hvor hvert design har sin egen lille historie. Det var fascinerende å høre om og se de gamle håndmalte skissene.

Annonse
Annonse

Nyeste artikler

Annonse
Annonse