Vaskbart og vakkert med slitesterk proffmaling

Sammen med profesjonelle malere har Nordsjö Akzo Nobel utviklet en ny, slitesterk og vaskbar veggmaling i helmatt og matt glans. Malingen går under navnet Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean, og er merket med Svanen.

Av Chera Westman/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Vaskbart og vakkert med slitesterk proffmaling

Foto: Nordsjö

Nordsjö Professional har utviklet en ny veggakryl beregnet for bruk på flater som krever en mer slitesterk overflate og matt glans. Nordsjö Rezisto Easy Clean møter den profesjonelle malerens krav til påføringsegenskaper, dekkevne og tørketid, og kommer i både glans 5 og 7.  Malingen har en spesiell smussavvisende formulering som hindrer smuss, fett og væsker i å trenge inn i malingslaget. Den såkalte «Stain Resistance»-formuleringen gjør den malte flaten mer robust og lett å rengjøre, sier Nordsjö i en pressemelding.

– Vi ser riktig fine og jevne overflater i både lyse og mørke farger, uten tegn til hverken skjolder eller rullegater, sier Heli Ekman, Brand Manager Nordsjö Professional.

Dele på Pinterest Rezisto Easy Clean

Foto: Nordsjö

HELMATT OG MATT: Rezisto Easy Clean kommer i helmatt glans 5 og matt glans 7. Malingen er sertifisert i henhold til Svanen, og har brandteknisk klasse B-s1, d0.

Sammen med maleren

Utviklingen av malingen har tatt lang tid, og har involvert medarbeidere fra Akzo Nobel-konsernet ulike steder i verden. Underveis er malingene testet og vurdert av profesjonelle malere.

Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5 og 7 brukes på underlag av gipsplater, puss, betong, lettbetong og glassfiberduk og lignende. Den er spesielt tiltenkt miljøer som krever et motstandsdyktig produkt som er vaskbart og som i tillegg gir pene, matte veggflater. Malingen oppfyller kravene til Svanemerket og har brandteknisk klasse B-s1, d0. Produktene påføres med sprøyte, rull eller pensel og er overmalbar etter to timer ved normal temperatur og luftfuktighet. 

Dele på Pinterest Nordsjö Rezisto Easy Clean 5 og 7

Foto: Nordsjö

VASKBART OG VAKKERT: Nordsjö Rezisto Easy Clean 5 og 7 er spesielt tiltenkt miljøer som krever et motstandsdyktig produkt som er vaskbart men som i tillegg gir vakre veggflater.

Testet i felt

– Vi har virkelig sett frem til å lansere denne etterlengtede innovasjonen. Motiverte og engasjerte medarbeidere i Akzo Nobel Wold Wide har vært involvert og flere malebedrifter har deltatt i felttester. Nå er vi i mål og ser med glede fram til å få presentere produktene for malere rundt om i Norge, sier Enrico Bastiani, salgssjef for proffmarkedet i Nordsjö Norge.

Dele på Pinterest Enrico Bastiani

Foto: (arkivfoto) Robert Walmann/ifi.no

LANSERING: – Vi ser med glede fram til å få presentere produktene for malere rundt om i Norge, sier Enrico Bastiani, salgssjef for proffmarkedet i Nordsjö Norge.

Mer Informasjon

Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean

 • Glans 5 og 7
 • Vaskbarhet: Klasse 1 iht EN1330
 • Gode påføringsegenskaper
 • Fyldig konsistens
 • God dekkevne, selv i mørke farger
 • Perfekt finish i både lyse og mørke farger
 • Emballasjestørrelsene 2,5 og 10 liter
 • Base BW og BC samt som ferdigbrukket i fargen S 0500-N
 • Miljømerket med Svanen

Tilgjengelig hos Nordsjö Idé & Design i Oslo og Bergen, og i Mal Proff-butikker over hele landet fra den 21. mars 2022. 

Rezisto Easy Clean

Foto: Nordsjö

TESTET AV MALERE: Produktene har blitt utviklet i nært samarbeide med profesjonelle malere for å matche malernes forventninger og krav til påføringsegenskaper, dekkevne og tørketid.

Nordsjö «Stain-resistance» formulering:

 • Svært motstandsdyktig mot smuss og flekker
 • Vaskbar - vaskeklasse 1
LES OGSÅ
SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt