Annonse
Gerflor annons
Gerflor annons

VA- og VVS produsentene med fellesstand på Bygg Reis Deg

Organisasjonen VA- og VVS Produsentene (VVP) skal delta på Bygg Reis Deg i en fellesstand. Med seg har de 12 medlemmer som alle ønsker å vise produktene for fagbesøkerne. En lignende stand for overflatebransjen er under vurdering.

Av Chera Westman/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
VA- og VVS produsentene med fellesstand på Bygg Reis Deg

Foto: Jan Åge Iversen

Bygg Reis Deg går av stabelen på Norges Varemesse i Lillestrøm 20.-23. oktober, og har som ambisjon å samle flest mulig bransjer i byggenæringen til en felles møteplass for profesjonelt og byggeinteressert publikum. Denne gangen skal en gruppe produsenter innen vann, avløp og VVS stille ut samlet i en felles stand, skriver messearrangøren i en pressemelding.

– Vi har valgt å satse på en felles paviljong på Bygg Reis Deg 2021, fordi det gir en unik anledning til å presentere kvalitetsprodukter og løsninger for et større antall forhandlere og privatpersoner på én og samme arena, sier daglig leder Bjarne Haugland i VA og VVS produsentene (VVP). 

Dele på Pinterest Bjarne Haugland, VVP

Foto: BRD/VVP

SAMLER SIN BRANSJE: – En felles paviljong på Bygg Reis Deg 2021 gir en unik anledning til å presentere kvalitetsprodukter og løsninger for et større antall forhandlere og privatpersoner på én og samme arena, sier Bjarne Haugland.

12 bedrifter samles

VVP-paviljongen vil inneholde et bredt spekter med kvalitetsprodukter som kjennetegnes av at de er godkjente for bruk i Norske byggverk. På standen vil foreløpig 12 av organisasjonens 50 medlemmer stille ut en rekke ulike produktgrupper; baderomsinnredninger, kraner, dusjsystemer, toaletter både med og uten dusj, radiatorer, ulike rørsystemer for gulvvarme, rør i rør, avløpssystem og tidsriktige styringssystem.

– Vi gleder oss til å møte både forhandlere og private kunder igjen og ønsker å bidra til utvikling av den største felles møteplassen for byggenæringen. Vi ser frem til å samarbeide med administrasjonen i Bygg Reis Deg om å fremme vårt fagområde, sier Haugland.

Dele på Pinterest Messen

Foto: BRD

OKTOBERFEST: Bygg Reis Deg arrangeres i år for 29.gang den 20-23 oktober på Norges Varemesse. Messen skal utvikle, markedsføre og arrangere møteplasser, som skal bidra til økt kunnskapsdeling og styrket konkurransekraft for både utstillere- og besøkende.    

Mulig fellesstand for overflatebransjen

VA og VVS Produsentene stiller ut i en stor paviljong i hall B. I den andre enden av messen – i hall E – vurderer MLF (Malermestrenes Landsforbund) og Informasjonskontoret for farge og interiør (IFI) også en stor, felles stand for overflatebransjen. Denne stand vil bli på over 400 kvadratmeter, og etableres i direkte tilknytning til arenaen der maler- og gulvleggerlærlingene skal konkurrere i Norgesmesterskap for overflateteknikk.

– Dette kan bli en god møteplass og en felles bransjearena for overflatebransjen. Det er viktig å prøve å samle så mange som mulig etter et langt år med mange avlyste messer og andre fysiske møter. Vi ser frem mot å igjen kunne møtes og går ut fra at situasjonen i oktober ser annerledes ut enn den gjør nå i slutten av januar, sier Kristian Owren, administrerende direktør hos IFI som sammen med MLF har tatt initiativ til bransjearenaen på messen.

MLF og IFI har sendt ut en interesseforespørsel til de største aktørene i bransjen, og har allerede etter få dager fått en rekke positive svar. 

Dele på Pinterest Kristian Owren

Foto: Robert Walmann/ifi.no

SAMLER BRANSJEN?: Sammen med ledelsen i MLF ser Kristian Owren hos IFI, på mulighetene for å få samlet også overflatebransjens viktigste aktører til en felles stand på messen. 

Dele på Pinterest NM i overflateteknikk,

Foto: Jan Åge Iversen

NM FOR LÆRLINGER: På messen i 2019 ble det kåret  Norgesmester i både maling og gulvlegging. Konkurransen gikk over messens alle dager. I tilknytning til dette hadde IFI en felles stand for sine medlemmer. 


Mer Informasjon

Disse stiller i fellesstanden til VVP

 • Armaturjonsson
 • FM Mattsson
 • Mora Group
 • Grohe
 • Linn Bad
 • LK Systems
 • Lyngson
 • Optima Bad
 • Pipelife Norge
 • Roth Norge
 • Scala Bad
 • Uponor
 • Villeroy & Boch Norge
LES OGSÅ
SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt