Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
emballasje-varemerker.jpg

Foto: UZIN UTZ

UZIN feirer 111 år med fornyelse

Med nytt utseende og ny emballasje feirer familieselskapet UZIN UTZ 111 år som leverandør til gulvbransjen. UZIN, WOLFF, Pajarito og de tre øvrige varemerkene som inngår i selskapet, knyttes nå tettere sammen.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

UZIN, Pajarito og WOLFF er kjente varemerker for norske håndverkere som jobber med gulvinstallasjoner. Ved hjelp av ulike farger og symboler, kombinert med tydelig fremhevede produktnavn, skal det nå bli lettere å kjenne varemerkene igjen, og å se at de hører til samme familie – UZIN UTZ.

– Kundene vil se dette ved at vi re-brander alt. Hele sortimentet innen de ulike varemerkene presenteres mer helhetlig. Emballasjen fargekodes slik at det blir tydelig hva som hører sammen, sier Steffen Ambjørnrød, produkt- og fagansvarlig hos IBG som i fjor tok over distribusjonen av varemerket UZIN på det norske markedet.

Se flere bilder
varemerker og farger

Foto: UZIN UTZ

NYE FARGER: Den nye selskapsdesignen for UZIN UTZ består av både med nye symboler og farger for varemerkene.    


Se flere bilder
Ny logo for Uzin Utz

Foto: UZIN UTZ

PASJON FOR GULV: UZIN UTZ. Your Floor. Our Passion. Den nye logoen for paraplyvaremerket UZIN UTZ med den særpregede «gulvlinjen» nederst.

4. generasjon

UZIN UTZ ble startet i 1910 som en regional limprodusent. Dette er en familiebedrift som ble startet av oldefaren til nåværende Utz-generasjon i familiebedriften. Nå, 111 år senere, er selskapet børsnotert og en global leverandør av gulvsystemer for alle aspekter av gulvlegging.

At selskapet feirer 111 år brukes som startskudd for kampanjen «The Art of Floor Systems». Her inngår blant annet en ny selskapsdesign som tydelig viser varemerkefamiliens felles identitet, samtidig som de enkelte varemerkene blir lett gjenkjennelige med moderniserte farger, logoer og symboler. 

Fargen på emballasjen gjenspeiles også i nye logoer for de ulike varemerkene: UZIN kjennes igjen på den blå fargen. Pajarito-verktøyet har et rødt kjennetegn, og WOLFF blir blågrønn. Også paraplyvaremerket UZIN UTZ fornyes ved at bokstavene deles av med en linje i den nedre halvdelen, slik at det ser ut som logoen har et gulv. Dettes symboliserer selskapets kjerneekspertise – gulv og gulvlegging.

Se flere bilder
kampanje The Art of Floor Systems

Foto: UZIN UTZ

NY FELLES LOGO: Med «The Art of Floor Systems» bringer selskapet sine seks varemerker – UZIN, WOLFF, Pallmann, Arturo, codex og Pajarito – tettere sammen under paraplyvaremerket UZIN UTZ med en ny selskapsdesign og et ensartet utseende.

Vokser i Norge

Siden mai i fjor forhandles og distribueres altså varemerkene UZIN, i tillegg til WOLFF og Pajarito, av IBG på det norske markedet. Gjennom IBG er også UZIN UTZ-varemerkene codex, Pallmann og Arturo tilgjengelig for den som ønsker. Disse omfattes også av designfornyelsen, der Pallmann får oransje farge, codex lyst grønn og Arturo mørkt grønn.

–  For oss har det vært veldig positivt å samles hos IBG. UZIN representeres nå av fem selgere mot håndverkere og faghandel, pluss meg selv. Det er en dobling mot før, og innebærer at vi er mer til stede enn vi noen gang har vært. Vi er også fornøyd med å ha nådd salgsmålene og har økt omsetningen under 2021, sier Ambjørnrød.

Se flere bilder
Uzin i ny emballasje

Foto: UZIN

I NY DRAKT: Produktene fra UZIN kommer nå i ny emballasje. Denne får en blå farge og med modernisert logos. Det samme gjelder for søster-varemerkene som inngår i UZIN UTZ-selskapet.         

Mer informasjon
Les mer
UZIN UTZ
Se flere bilder
ny emballasje

Foto: UZIN UTZ

FARGEKODER: Den nye emballasjen får tydelige farger for de seks produktvaremerkene slik at det er lett å se hva som hører til under kjemi, verktøy og så videre, og å se at de hører til samme familie.        

I selskapet UZIN UTZ inngår de selvstendige varemerkene:

  • UZIN (installasjonssystemer for avrettingsmasse og gulvbelegg)
  • WOLFF (maskiner for gulvlegging)
  • Pajarito (verktøy for gulvlegging)
  • Pallmann (produkter for tregulv)
  • codex (installasjonssystemer for fliser og naturstein)
  • Arturo (kunstharpiksgulv). 
Fugeskum i mindre emballasje
Produktaktuelt

Fugeskum i mindre emballasje

Fugeskummet Sika Boom-157 All Seasons kommer nå i en ny, liten forpakning: 250 ml. Sika Boom-157 All Seasons er et selvekspanderende polyuretanskum som kan brukes året rundt –...

En helt naturlig maling
Produktaktuelt

En helt naturlig maling

Med Wibo Natura inngår du en pakt med planeten. Malingen er utviklet med naturen i tankene og er en linoljeemulsjon, fri for mikroplast og konserveringsstoffer, og er et naturlig...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.