Utendørs hybridmaling og terrasserens

Av Anna Leikanger Voje/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Utendørs hybridmaling og terrasserens

Foto: Gjøco

Før eksteriørsesongen går i gang lanserer Gjøco to nye utendørsprodukter – Herregård Paintmaster og Terrasserens Gel Extra. Førstnevnte produkt er en vanntynnet hybridmaling med silkematt glans som skal sørge for ekstra lange vedlikeholdsintervaller, total trebeskyttelse med selvrensende egenskaper og være ekstra effektiv mot smuss, svertesopp og begroing.

– Med en glansgrad på 7 gir denne en vakker, avdempet fasade med et moderne uttrykk. Den dekker meget godt, er enkel i bruk og gir en suveren farge- og glansstabilitet. Vi anbefaler den spesielt til kledninger av furu og gran som skal stå imot tøft nordisk klima. Den er også spesielt egnet til overmalbare fasadeplater av for eksempel Eternit og metall, sier Eirik Larsen hos Gjøco.

Dele på Pinterest nye produkter

Foto: Gjoco

EKSTERIØRLANSERINGER: Nylanseringene Herregård Paintmaster og Terrasserens Gel Extra er spesielt utviklet til å være de mest effektive for sine bruksområder.

Effektiv på flere sjikt

Skal du fjerne gammel behandling fra terrasse eller hagemøbler, for eksempel før ny behandling, skal Terrasserens Gel Extra være et godt valg. Den nye alkaliske terrasserensen er spesielt utviklet for effektivt å fjerne opptil flere lag med gammel terrassebeis, treolje, smuss og forurensning.

– Terrasserens Gel Extra bleker og renser i en og samme prosess. På grunn av den fyldige gel-konsistensen og virketiden på opptil 12 timer fungerer den også meget bra til å fjerne oljebasert terrassebeis som har vært krevende tidligere, forteller han.

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt