Fargemagasinet logo
Se flere bilder
utendørsnytt_GJØCO-LANSERINGER_FotoGjøco.jpg

Foto: Gjøco

Utendørs hybridmaling og terrasserens

Anna Leikanger Voje/ifi.no

Anna Leikanger Voje/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

malingGjøco
Dele

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Før eksteriørsesongen går i gang lanserer Gjøco to nye utendørsprodukter – Herregård Paintmaster og Terrasserens Gel Extra. Førstnevnte produkt er en vanntynnet hybridmaling med silkematt glans som skal sørge for ekstra lange vedlikeholdsintervaller, total trebeskyttelse med selvrensende egenskaper og være ekstra effektiv mot smuss, svertesopp og begroing.

– Med en glansgrad på 7 gir denne en vakker, avdempet fasade med et moderne uttrykk. Den dekker meget godt, er enkel i bruk og gir en suveren farge- og glansstabilitet. Vi anbefaler den spesielt til kledninger av furu og gran som skal stå imot tøft nordisk klima. Den er også spesielt egnet til overmalbare fasadeplater av for eksempel Eternit og metall, sier Eirik Larsen hos Gjøco.

Se flere bilder
nye produkter

Foto: Gjoco

EKSTERIØRLANSERINGER: Nylanseringene Herregård Paintmaster og Terrasserens Gel Extra er spesielt utviklet til å være de mest effektive for sine bruksområder.

Effektiv på flere sjikt

Skal du fjerne gammel behandling fra terrasse eller hagemøbler, for eksempel før ny behandling, skal Terrasserens Gel Extra være et godt valg. Den nye alkaliske terrasserensen er spesielt utviklet for effektivt å fjerne opptil flere lag med gammel terrassebeis, treolje, smuss og forurensning.

– Terrasserens Gel Extra bleker og renser i en og samme prosess. På grunn av den fyldige gel-konsistensen og virketiden på opptil 12 timer fungerer den også meget bra til å fjerne oljebasert terrassebeis som har vært krevende tidligere, forteller han.

Jordan vet hvordan
Bransjenytt

Jordan vet hvordan

I samarbeid med Jernia, Fargerike, Obs Bygg og Montér, har Jordan kommet opp med Jordan-initiativet. Det har som formål å gi noe tilbake til samfunnet ved å pusse opp et verdig lokale...

Lekne vegger
Produktaktuelt

Lekne vegger

Med maksimalisme, farger, planter og dyr i skjønn forening, er Omexcos tapetkolleksjon, Birds of paradise, en måte å booste humøret på og drømme seg bort til paradis. Her kan interiøret...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.