Fargemagasinet logo
Se flere bilder
utendørsnytt_GJØCO-LANSERINGER_FotoGjøco.jpg

Foto: Gjøco

Utendørs hybridmaling og terrasserens

Anna Leikanger Voje/ifi.no

Anna Leikanger Voje/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

malingGjøco
Dele

Før eksteriørsesongen går i gang lanserer Gjøco to nye utendørsprodukter – Herregård Paintmaster og Terrasserens Gel Extra. Førstnevnte produkt er en vanntynnet hybridmaling med silkematt glans som skal sørge for ekstra lange vedlikeholdsintervaller, total trebeskyttelse med selvrensende egenskaper og være ekstra effektiv mot smuss, svertesopp og begroing.

– Med en glansgrad på 7 gir denne en vakker, avdempet fasade med et moderne uttrykk. Den dekker meget godt, er enkel i bruk og gir en suveren farge- og glansstabilitet. Vi anbefaler den spesielt til kledninger av furu og gran som skal stå imot tøft nordisk klima. Den er også spesielt egnet til overmalbare fasadeplater av for eksempel Eternit og metall, sier Eirik Larsen hos Gjøco.

Se flere bilder
nye produkter

Foto: Gjoco

EKSTERIØRLANSERINGER: Nylanseringene Herregård Paintmaster og Terrasserens Gel Extra er spesielt utviklet til å være de mest effektive for sine bruksområder.

Effektiv på flere sjikt

Skal du fjerne gammel behandling fra terrasse eller hagemøbler, for eksempel før ny behandling, skal Terrasserens Gel Extra være et godt valg. Den nye alkaliske terrasserensen er spesielt utviklet for effektivt å fjerne opptil flere lag med gammel terrassebeis, treolje, smuss og forurensning.

– Terrasserens Gel Extra bleker og renser i en og samme prosess. På grunn av den fyldige gel-konsistensen og virketiden på opptil 12 timer fungerer den også meget bra til å fjerne oljebasert terrassebeis som har vært krevende tidligere, forteller han.

Dette er en smart varmtvannsbereder
Teknisk

Dette er en smart varmtvannsbereder

Mange forbrukere har et forhold til smarte elbilladere, som utnytter tidspunktene på døgnet når strømprisen er lavest. Samme teknologi har beveget seg over på en annen varegruppe, nemlig...

Bergensk nasjonalskatt restaurert
Prosjekter

Bergensk nasjonalskatt restaurert

De monumentale freskomaleriene i Hotel Bergen Børs har gjenoppstått i fordums glans. Kirkemalermester Norbert Seidel har renset, reparert og tolket Axel Revolds bilder fra byens historie...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.