Unilin på scenen under Nordic Sustainability Expo

18. mai står Unilin Nordic på scenen i Stockholm sammen med Svanemerket. Arrangementet er et forum hvor nordiske aktører møtes for å sette klima og miljø øverst på dagsordenen.

Av Iver Valkvæ/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Unilin på scenen under Nordic Sustainability Expo

Foto: Pergo

Fordelt på to dager skal 110 ulike talere og 100 utstillere holde paneler og seminarer for å diskutere klima og miljø, og på listen over de som skal delta, står Unilin Nordic. 

Miljø og klima

Sjefen i Unilin Nordic, Martina Axèll, leder an i de viktige og spennende diskusjonene som skal foregå. Her skal de nordiske aktørene diskutere arbeid for miljø og klima. Målet er å lære hvordan aktørene kan bli enda flinkere og bedre på bærekraft i fremtiden.

Paneldiskusjonen med Unilin Nordic heter: «Minske tunellutseende, ta et helhetsbilde» Den finner sted den 18. mai fra klokken 10:00 til 11:30 på Svanen-scenen.

– Vi er utrolig stolte over at vi er invitert til å delta på Nordic Sustainability Expo i 2022. Vår tilstedeværelse sammen med Svanemerket er et bevis på vårt kontinuerlige arbeid om være en bærekraftig gulvprodusent. Dette bidrar til å styrke vår bærekraftsagenda, og motiverer oss til å fortsette å innovere for fremtidens generasjoner. Som verdens første gulvprodusent som mottok Svanemerket, er det viktig for oss å kunne hjelpe kundene til å ta et godt valg både for hjemmet og planeten, sier Martina Axèll, sjef i Unilin Nordic.

Dele på Pinterest Martina Axèll, sjef Unilin Nordic

Foto: Unilin Nordic

TIDLIG SVANE: Sjef i Unilin Nordic, Martina Axéll. Gulvprodusenten var en av de første med miljømerket Svanen. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt