Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Lillehammer-miljø-stue.jpg

Foto: Pergo

Annonse
Gerflor annons

Unilin på scenen under Nordic Sustainability Expo

18. mai står Unilin Nordic på scenen i Stockholm sammen med Svanemerket. Arrangementet er et forum hvor nordiske aktører møtes for å sette klima og miljø øverst på dagsordenen.

Iver Valkvæ/ifi.no

Iver Valkvæ/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Pergo
Dele

Fordelt på to dager skal 110 ulike talere og 100 utstillere holde paneler og seminarer for å diskutere klima og miljø, og på listen over de som skal delta, står Unilin Nordic. 

Miljø og klima

Sjefen i Unilin Nordic, Martina Axèll, leder an i de viktige og spennende diskusjonene som skal foregå. Her skal de nordiske aktørene diskutere arbeid for miljø og klima. Målet er å lære hvordan aktørene kan bli enda flinkere og bedre på bærekraft i fremtiden.

Paneldiskusjonen med Unilin Nordic heter: «Minske tunellutseende, ta et helhetsbilde» Den finner sted den 18. mai fra klokken 10:00 til 11:30 på Svanen-scenen.

– Vi er utrolig stolte over at vi er invitert til å delta på Nordic Sustainability Expo i 2022. Vår tilstedeværelse sammen med Svanemerket er et bevis på vårt kontinuerlige arbeid om være en bærekraftig gulvprodusent. Dette bidrar til å styrke vår bærekraftsagenda, og motiverer oss til å fortsette å innovere for fremtidens generasjoner. Som verdens første gulvprodusent som mottok Svanemerket, er det viktig for oss å kunne hjelpe kundene til å ta et godt valg både for hjemmet og planeten, sier Martina Axèll, sjef i Unilin Nordic.

Se flere bilder
Unilin-Nordic-Martina Axèll-.jpeg

Foto: Unilin Nordic

Sjef for Unilin Nordic, Martina Axèll

Sett underlag og gulv i system
Teknisk

Sett underlag og gulv i system

Gevinsten med et godt valgt gulvunderlag er større enn mange gulvkunder er klar over. Hovedformålet med gulvunderlag er å øke komforten, beskytte gulvet og å forlenge gulvets levetid....

Mal Proff i mål med roadshow
Håndverk

Mal Proff i mål med roadshow

Nå er Mal Proff Roadshow kommet i mål etter å ha besøkt 14 steder rundt om i Norge. Sammen med 20 utstillere har de lokket mange besøkere med nye produkter, pizza og hamburgere. Flere...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.