FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Lillehammer-miljø-stue.jpg

Foto: Pergo

Unilin på scenen under Nordic Sustainability Expo

18. mai står Unilin Nordic på scenen i Stockholm sammen med Svanemerket. Arrangementet er et forum hvor nordiske aktører møtes for å sette klima og miljø øverst på dagsordenen.

Iver Valkvæ/ifi.no

Iver Valkvæ/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Pergo
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fordelt på to dager skal 110 ulike talere og 100 utstillere holde paneler og seminarer for å diskutere klima og miljø, og på listen over de som skal delta, står Unilin Nordic. 

Miljø og klima

Sjefen i Unilin Nordic, Martina Axèll, leder an i de viktige og spennende diskusjonene som skal foregå. Her skal de nordiske aktørene diskutere arbeid for miljø og klima. Målet er å lære hvordan aktørene kan bli enda flinkere og bedre på bærekraft i fremtiden.

Paneldiskusjonen med Unilin Nordic heter: «Minske tunellutseende, ta et helhetsbilde» Den finner sted den 18. mai fra klokken 10:00 til 11:30 på Svanen-scenen.

– Vi er utrolig stolte over at vi er invitert til å delta på Nordic Sustainability Expo i 2022. Vår tilstedeværelse sammen med Svanemerket er et bevis på vårt kontinuerlige arbeid om være en bærekraftig gulvprodusent. Dette bidrar til å styrke vår bærekraftsagenda, og motiverer oss til å fortsette å innovere for fremtidens generasjoner. Som verdens første gulvprodusent som mottok Svanemerket, er det viktig for oss å kunne hjelpe kundene til å ta et godt valg både for hjemmet og planeten, sier Martina Axèll, sjef i Unilin Nordic.

Se flere bilder
Martina Axèll, sjef Unilin Nordic

Foto: Unilin Nordic

TIDLIG SVANE: Sjef i Unilin Nordic, Martina Axéll. Gulvprodusenten var en av de første med miljømerket Svanen. 

Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.