Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
ANTHOLOGY:

Foto: Intag/Anthology

Tre nye hos Intag

Interiørhuset Intag har tre nye merker i sortimentet, når de drar på kundebesøk i høst. Da Tapethuset valgte å avvikle i sommer, tok Intag over merkevarene Scion, Harlequin og Anthology.

Bjørg Owren/ifi.no

Bjørg Owren/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Det er en stor glede for oss å fortelle at vi har overtatt disse merkevarene etter Tapethuset. De besøkt hele landet, og virkelig leverte. Vi håper å kunne gjøre en like bra jobb, sier Sverre Wollan hos Intag entusiastisk.

Han laster bilen, og gjør seg klar for nye kundebesøk. Det er mange spennende tapetbøker og tekstilheng som skal ut på turne. Her er flere av Intags kjente brand som Sanderson, Omexco, Baumann og Rubelli. Og selvfølgelig Morris &Co, som nettopp har kommet med en ny velurkolleksjon. Kjempelekker! Med på turen skal også merkene Harlequin, Anthology og Scion. Nye hos Intag, men godt kjent ute hos kundene. Wollan gleder seg til å jobbe med disse, og synes de er et flott supplement til Intags øvrige agenturer.

-Det flotte med disse merkene er at tapetkolleksjonene følges av tekstiler til gardiner og møbler, sier han.

Se flere bilder
VELUR MORRIS:

Foto: Intag/Anthology

Sverre Wollan fra Intag har mye lekkert i bilen når han drar på kundebesøk, blant annet nyheten Roen Velvet fra Morris & Co.

Harlequin litt røff

Se flere bilder
HARLEQUIN:

Foto: Intag/Anthology

Tapetene fra Harlequin har en røffere stil enn Sanderson. Her et motiv fra kolleksjonen Salinas med tydelige spor av deco-stilen fra 1920-tallet.

De tre merkene kommer fra det engelske tapet- og tekstilhuset Style Library, som også eier Morris og Sanderson. Wollan beskriver stilen til Harlequin som noe røffere enn Sanderson, med litt sterkere farger, mer metall, stein og natur.

-Her fortelles sterke historier. Kolleksjonen Salinas, som kom i vår, har inspirasjon fra 1920-årene. Dette er deco, med klassikere fra tidlig 1920-tall. Nydelige farger og litt ru overflate som gir opplevelse av tid, sier han.

Anthology for mye struktur

- Anthology er en virkelig godbit for de som er glad i tapet, glad i kvalitet, og at det skjer noe. Dette er et veldig røft konsept, og en populær vare hos arkitekter og interiørarkitekter. Et eventyr å jobbe med; spennende strukturer og metaller som nærmest kommer ut av veggen, sier Wollan.

Presentasjon på Facetime

Sverre Wollan har hele landet som distrikt. Nå er han på vei til Mjøsbyene. Dit rekker han fint på en dag. Men landet er langt, og for å nå alle så raskt som mulig tar han i bruk Facetime.

- Vi klarer ikke besøke kundene i det tempo vi ønsker, så vi har startet jobben med kundekontakt på Facetime. Nettmøter tilhører jo vår tid, sier han.

- Ta gjerne kontakt, så avtaler vi et møte. Facetime er en fin måte å kommunisere på. Det er så greit med telefonen, jeg zoomer inn på det dere vil se. Vi møtes i fred og ro, dere kan stille spørsmål og vi tar det akkurat når det måtte passe dere, avslutter han.

Se flere bilder
GULLVEGG:

Foto: Intag/Anthology

Tapetene fra Anthology er en gave når man vil jobbe med spennende strukturer og metaller. Med dette tapetet fra Anthology skapes en helt unik gullvegg.

Fuger og tetter med høy styrke
Produktaktuelt

Fuger og tetter med høy styrke

Bostik H750 SEAL’N’BOND PREMIUM er spesielt utviklet for en varig elastisk tetting av ekspansjonsfuger for kjøkken, bad, dusj samt industrielle bruksområder med varierende underlag...

Fugeskum i mindre emballasje
Produktaktuelt

Fugeskum i mindre emballasje

Fugeskummet Sika Boom-157 All Seasons kommer nå i en ny, liten forpakning: 250 ml. Sika Boom-157 All Seasons er et selvekspanderende polyuretanskum som kan brukes året rundt –...

En helt naturlig maling
Produktaktuelt

En helt naturlig maling

Med Wibo Natura inngår du en pakt med planeten. Malingen er utviklet med naturen i tankene og er en linoljeemulsjon, fri for mikroplast og konserveringsstoffer, og er et naturlig...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.