FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Torgeir Salvesen-SV-FotoForboFlooring.jpg

Foto: Forbo Flooring

Torgeir Salvesen er ny administrerende direktør i Forbo

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Nytt om navn
Dele
Annonse
IFI annons

Torgeir Salvesen startet som ny administrerende direktør hos Forbo Flooring Systems 2. januar. Han tar over etter Morten Aarhus som valgte å pensjonere seg i 2022, etter cirka 20 år som leder for selskapet.

Forbo er en global produsent og distributør av gulvprodukter som linoleum, vinyl, tepper og inngangsmatter for i første rekke yrkesbygg. Det norske hovedkontoret ligger i Asker. Selskapet har en klar målsetting om lønnsom vekst, samtidig som bærekraft og sirkulærøkonomi står sentralt.

Torgeir Salvesen har lang erfaring fra ulike områder innenfor byggebransjen, og har blant annet vært salgssjef for Retail hos Fagerhult Belysning AS. Frem til årsskiftet var han daglig leder hos Fischer Norge AS – som er en ledende global produsent og distributør av skruer og festemidler til byggbransjen.

Salvesen er utdannet ingeniør ved linjen Industriell økonomi i Grimstad, kombinert med bachelorgrad i markedsføring fra Norges Markedshøyskole (som nå er en del av Handelshøyskolen BI). Torgeir vil med sin kunnskap og erfaring med strategisk ledelse innenfor byggebransjen spille en sentral rolle i arbeidet for å realisere selskapets ambisjoner om videre vekst.

– Jeg er svært glad for å bli en del av Forbo sier han og gleder seg til å jobbe sammen med et etablert salgsteam med høy fagkunnskap og lang bransjeerfaring, sier Salvesen som er klar for å ta fatt på utfordringene og ser frem til å fortsette prosessen med å videreutvikle selskapet.

– Vi er svært glade for å ha Torgeir ombord. Han har en imponerende bakgrunn og erfaring som blir viktig i prosessen med å lede selskapet videre, sier Raymond Sandvik som har vært konstituert leder etter Mortens avgang i tillegg til sin jobb som KAM. 

Tømrer selger listverk
Nytt om navn

Tømrer selger listverk

I starten av august startet Øyvind Rygh som salgsansvarlig for region Vest-, Nord- og Midt-Norge i Deco Systems. Rygh har fagbrev som tømrer og har en lang yrkeskarriere innenfor...

Fra Innedagen til Inneuken
Bransjenytt

Fra Innedagen til Inneuken

For andre år på rad arrangerer IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør Innedagen – som nå er utvidet til Inneuken. Under Inneuken blir det høy aktivitet med filming og innholdsproduksjon...

Storeys kjøper Fantasi Interiør
Bransjenytt

Storeys kjøper Fantasi Interiør

Refurbia Group AS, som eier Storeys, har inngått avtale om oppkjøp av Fantasi Interiør AS. Ønsket er å bygge videre på det gode arbeidet som allerede er gjort, ved å kombinere erfaring,...

Annonse
NCS annons
Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.