FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Torgeir Salvesen-SV-FotoForboFlooring.jpg

Foto: Forbo Flooring

Torgeir Salvesen er ny administrerende direktør i Forbo

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Nytt om navn
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Torgeir Salvesen startet som ny administrerende direktør hos Forbo Flooring Systems 2. januar. Han tar over etter Morten Aarhus som valgte å pensjonere seg i 2022, etter cirka 20 år som leder for selskapet.

Forbo er en global produsent og distributør av gulvprodukter som linoleum, vinyl, tepper og inngangsmatter for i første rekke yrkesbygg. Det norske hovedkontoret ligger i Asker. Selskapet har en klar målsetting om lønnsom vekst, samtidig som bærekraft og sirkulærøkonomi står sentralt.

Torgeir Salvesen har lang erfaring fra ulike områder innenfor byggebransjen, og har blant annet vært salgssjef for Retail hos Fagerhult Belysning AS. Frem til årsskiftet var han daglig leder hos Fischer Norge AS – som er en ledende global produsent og distributør av skruer og festemidler til byggbransjen.

Salvesen er utdannet ingeniør ved linjen Industriell økonomi i Grimstad, kombinert med bachelorgrad i markedsføring fra Norges Markedshøyskole (som nå er en del av Handelshøyskolen BI). Torgeir vil med sin kunnskap og erfaring med strategisk ledelse innenfor byggebransjen spille en sentral rolle i arbeidet for å realisere selskapets ambisjoner om videre vekst.

– Jeg er svært glad for å bli en del av Forbo sier han og gleder seg til å jobbe sammen med et etablert salgsteam med høy fagkunnskap og lang bransjeerfaring, sier Salvesen som er klar for å ta fatt på utfordringene og ser frem til å fortsette prosessen med å videreutvikle selskapet.

– Vi er svært glade for å ha Torgeir ombord. Han har en imponerende bakgrunn og erfaring som blir viktig i prosessen med å lede selskapet videre, sier Raymond Sandvik som har vært konstituert leder etter Mortens avgang i tillegg til sin jobb som KAM. 

Neste generasjon One Supreme
Produktaktuelt

Neste generasjon One Supreme

I One Supreme har Nordsjö forfinet allerede gode egenskaper. Malingen har påfallende gode påføringsegenskaper med en eksepsjonell dekkevne og en fyldig konsistens som gjør den både...

Raffinert og variert bredde
Produktaktuelt

Raffinert og variert bredde

Raffinerte farger, varierte mønstre og spennende detaljer byr tapetkolleksjonen Asperia på. Her kombineres gode design med fine farger og vakker tekstur, til en fornuftig pris. Asperia...

Raffinerte fargekombinasjoner
Produktaktuelt

Raffinerte fargekombinasjoner

Brazil er en spennende og utradisjonell fiberkolleksjon i en tykk og luksuriøs fiberkvalitet. Kolleksjonen inneholder morsomme og annerledes design, med mye karakter. Fargene og fargekombinasjonene...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.