Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Tessera Perspective-FotoForbo.jpg

Foto: Forbo Flooring Systems

Teppet som gir en følelse av luksus

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
IFI annons

I disse dager lanserer Forbo Flooring teppeflisen Tessera Perspective. Det er en smart hybridkonstruksjon som består av forskjellige garntyper med oppskåret løkke og luv, og er like robust som et konvensjonelt produkt med løkkeluv. Teppet installeres i samme retning med fliser i 50 x 50 cm og fremstår som et heldekkende teppe.

670 g/m2 garnvekt, høy akustisk verdi på 25 dB og 100 % gjennomfarget nylon 6.6 og nylon 6. Dette sikrer at teppeflisen er utrolig holdbar og oppleves som meget behagelig å gå på.

Kolleksjonen kommer med 14 farger, hvorav 8 nøytrale toner, supplert med 6 rike, dekadente aksentfarger. Hver fargetone kombinerer to garnfarger, noe som skaper en moderne, luksuriøs og mykt design. I bildet kan du se den vakre kombinasjonen av fargene 3901 Esprit, 3910 Rhapsody og 3906 Lyrical. Perspective kan også lett kombineres sammen med Forbos Allura Flex designvinylfliser for et spenstig og sofistikert utseende, uten behov for overgangslister.

Teppet gir en sterk følelse av luksus og har et meget attraktiv utseende. Det inneholder hele 65 % gjenvunnet materiale, som et resultat av vår satsing på sirkulære løsninger. Tessera Perspective, Creating Better Environments.

Kombinert masse for fug og lim
Produktaktuelt

Kombinert masse for fug og lim

Combi Tack 547 fra Dana Lim er et kraftig og elastisk produkt som kombinerer fugemasse og lim, og som passer for montering, fuging og tetting både inne og ute. Godkjent for våtrom,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.