Teppet som gir en følelse av luksus

Av Chera Westman/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Teppet som gir en følelse av luksus

Foto: Forbo Flooring Systems

I disse dager lanserer Forbo Flooring teppeflisen Tessera Perspective. Det er en smart hybridkonstruksjon som består av forskjellige garntyper med oppskåret løkke og luv, og er like robust som et konvensjonelt produkt med løkkeluv. Teppet installeres i samme retning med fliser i 50 x 50 cm og fremstår som et heldekkende teppe.

670 g/m2 garnvekt, høy akustisk verdi på 25 dB og 100 % gjennomfarget nylon 6.6 og nylon 6. Dette sikrer at teppeflisen er utrolig holdbar og oppleves som meget behagelig å gå på.

Kolleksjonen kommer med 14 farger, hvorav 8 nøytrale toner, supplert med 6 rike, dekadente aksentfarger. Hver fargetone kombinerer to garnfarger, noe som skaper en moderne, luksuriøs og mykt design. I bildet kan du se den vakre kombinasjonen av fargene 3901 Esprit, 3910 Rhapsody og 3906 Lyrical. Perspective kan også lett kombineres sammen med Forbos Allura Flex designvinylfliser for et spenstig og sofistikert utseende, uten behov for overgangslister.

Teppet gir en sterk følelse av luksus og har et meget attraktiv utseende. Det inneholder hele 65 % gjenvunnet materiale, som et resultat av vår satsing på sirkulære løsninger. Tessera Perspective, Creating Better Environments.

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt