FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Tessera Perspective-FotoForbo.jpg

Foto: Forbo Flooring Systems

Teppet som gir en følelse av luksus

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

I disse dager lanserer Forbo Flooring teppeflisen Tessera Perspective. Det er en smart hybridkonstruksjon som består av forskjellige garntyper med oppskåret løkke og luv, og er like robust som et konvensjonelt produkt med løkkeluv. Teppet installeres i samme retning med fliser i 50 x 50 cm og fremstår som et heldekkende teppe.

670 g/m2 garnvekt, høy akustisk verdi på 25 dB og 100 % gjennomfarget nylon 6.6 og nylon 6. Dette sikrer at teppeflisen er utrolig holdbar og oppleves som meget behagelig å gå på.

Kolleksjonen kommer med 14 farger, hvorav 8 nøytrale toner, supplert med 6 rike, dekadente aksentfarger. Hver fargetone kombinerer to garnfarger, noe som skaper en moderne, luksuriøs og mykt design. I bildet kan du se den vakre kombinasjonen av fargene 3901 Esprit, 3910 Rhapsody og 3906 Lyrical. Perspective kan også lett kombineres sammen med Forbos Allura Flex designvinylfliser for et spenstig og sofistikert utseende, uten behov for overgangslister.

Teppet gir en sterk følelse av luksus og har et meget attraktiv utseende. Det inneholder hele 65 % gjenvunnet materiale, som et resultat av vår satsing på sirkulære løsninger. Tessera Perspective, Creating Better Environments.

Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.