FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
Se flere bilder
MANGE MULIGHETER-Quattro-Fletco-FotoInHouse.jpg

Foto: Fletco/InHouse

Teppeleverandøren InHouse satser på prosjektmarkedet

InHouse Group er nå norsk agent og distributør for danske Fletco Carpets og nederlandske Edel Carpets. Med disse på laget får teppeleverandøren et bredt sortiment rettet mot prosjektmarkedet.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

teppeInHouse
Dele
Annonse
IFI annons

InHouse Group tar over som agent og distributør for den danske teppeleverandøren Fletco Carpets på det norske markedet. I forbindelse med det har InHouse Group kjøpt halvparten av selskapet Interiørtjenester Inge Hansen AS, som nå skifter navn til InHouse Prosjekt AS og blir navet i selskapets satsing på prosjektmarkedet. Selskapet har også ansatt Håkon Kristiansen, som har lang erfaring med gulv fra blant annet Ehrenborg, Carpet Concept og Ege Tepper.

– Nå kan vi satse enda mer mot arkitektur og interiørdesign. Vi ser at Fletco har et stort potensial i markedet, hvis det blir jobbet med varemerket på riktig måte, sier daglig leder og eier i InHouse Group, Erik Brennmoen.

– Gjennom samarbeidet med Fletco kan vi tilby enda flere kvalitetstepper til prosjektmarkedet. Fletco representerer høy kvalitet, moderne og stilriktige design samt innovasjon og teknologi, sier Brennmoen

Se flere bilder
avpasset teppe Bichon

Foto: Fletco/InHouse

BLIKKFANG: Frittliggende tepper med spennende design blir som et liggende kunstverk. Bruk det til å dele større rom inn i soner, eller for å friske opp et interiør eller gi rommet en personlig vri, uten å ta hele gulvflaten i bruk. Teppet på bildet heter Bichon.

Tepper og kjemi

InHouse Group er Skandinavias ledende leverandør av avpassede tepper i tillegg til våtromsgulv og terrassegress. Selskapet er fra før distributør av Owatrol og Maston, og får nå også med seg nederlandske Edel Carpets som lager både avpassede tepper og vegg-til-vegg-tepper. Fletco har i 70 år utviklet og levert tepper av høy kvalitet, og har vært til stede på det norske markedet i flere år gjennom ulike agenter og distributører. 

Se flere bilder
teppefliser Lock-tiles

Foto: Fletco/InHouse

PUSLESPILL: Teppefliser mykner opp ellers harde omgivelser, og gir liv og personlighet til kommersielle fasiliteter. Laserkuttede kanter gjør rutemønsteret tilnærmet usynlig, også om det kan være med på å skape variasjon i uttrykket. Med kolleksjonen Lock-tiles, på bildet, er det mulig å legge teppefliser helt uten synlige overganger mellom flisene.

Myke gulv til helsebygg

Med Fletco og Edel på laget får InHouse nå et bredt utvalg tepper for kontorer, næringslokaler og private hjem, bestående av vegg-til-vegg-tepper, teppefliser, avpassede gulvtepper og innovative teppeløsninger for helseinstitusjoner.

– Disse spesialutviklede vegg-til-vegg-teppene tåler jevnlig vask med ekstra sterke vaskemidler, uten at det skader fibrene i teppet. Fargen tar heller ikke skade av denne påkjenningen og vil holde seg i mange år, skriver InHouse i en pressemelding. 

Se flere bilder
avpasset teppe Florenz

Foto: Fletco/InHouse

KREATIV LØPER: I ellers kjedelige korridorer kan et langt og smalt teppe benyttes som et kunstverk i seg selv, og skape liv i et ellers nøytralt rom. I det tilfellet du har flere møterom, kan du benytte tepper til å dele inn møterommene på en naturlig måte. Teppet på bildet heter Florenz og kommer fra Fletco.

Med produktlevering følger ansvar
Økonomi

Med produktlevering følger ansvar

Interiørkonsulentens rolle har utviklet seg fra å velge farger og materialer til kundenes prosjekter, til også selv å kjøpe inn og levere interiørproduktene til kunden. Med dette følger...

Tømrer selger listverk
Nytt om navn

Tømrer selger listverk

I starten av august startet Øyvind Rygh som salgsansvarlig for region Vest-, Nord- og Midt-Norge i Deco Systems. Rygh har fagbrev som tømrer og har en lang yrkeskarriere innenfor...

Annonse
NCS annons
Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.