Teppefliser mot Covid-19

I kampen mot spredning av Covid-19 lanserer nå Polyflor Nordic helt nye teppefliser som skal sørge for at vi holder god nok avstand.

Av Robert Walmann/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Teppefliser mot Covid-19

Foto: Paragon

Mange har begynt å vende tilbake til kontorer og arbeidsplasser. Det krever oppmerksomhet og bevissthet rundt det å holde god nok avstand til hverandre. 

Enkelt budskap

Dele på Pinterest Henrik Finne viser teppefliser

Foto: Robert Walmann/ifi.no

TEPPEFLIS MOT SPREDNING: Pilflisene viser hvilken retning du skal gå. Avstandsflisene legges der du vil at folk skal holde avstand. - Disse teppeflisene er med i kampen mot spredningen av viruset, forteller salgssjef Henrik Finne hos Polyflor Nordic

Derfor har Polyflor lansert to teppefliser fra den engelske teppeflisprodusenten Paragon som gjør det enklere å huske på budskapet om retning og avstand.

− Disse flisene kan med letthet legges der det ligger teppefliser fra før. Du bruker en gulvleggerkniv og vipper opp den flisen som skal byttes ut. Så legger du enkelt ned den nye flisen, og vips så får brukere informasjon om avstand på en diskret og behagelig måte, forteller salgssjef Henrik Finne hos Polyflor Nordic. 

Formidabel interesse

Han mener de nye teppeflisene er spesielt egnet i kontorfellesskap, inngangspartier, steder der folk samles som innganger til kantiner, møterom og andre sosiale soner.

− Etter av lansering har vi tatt flisene med til beskrivende ledd og til sluttbrukere. Interessen er svært formidabel og vi har allerede fått enormt mange forespørsler, forteller han. 

Dele på Pinterest Henrik Finne

Foto: Robert Walmann/ifi.no

VISER VEI MOT SMITTESPREDNING:  - Våre to nye teppefliser legges der folk samles, Det kan være i kontorfellesskap, inngangspartier, møterom og andre sosiale soner, sier Henrik Finne. 

Passer inn overalt

Det er altså to fliser Finne viser frem til kundene. En pilflis, og en avstand/distansesflis. Begge er 50x50 cm og gråfargene i flisene gjør dem lett anvendelige mot andre farger.

− Vi har lagt disse flisene på våre kontorer og flisene går godt inn i det eksisterende teppeflisgulvet der det ene gulvet har rødrosa striper, og det andre gulvet har blå og sorte striper, forteller han. 

Dele på Pinterest Teppeflis på gulvet

Foto: Henrik Finne

PASSER OVER ALT: Polyflor Nordics nye avstand- og pilfliser leveres i gråtoner og kan enkelt legges på eksisterende teppeflisgulv. - Vi har lagt flisen på flere av rommene på vårt kontor. De passer inn uansett eksisterende farge på gulvet, sier Henrik Finne hos Polyflor Nordic

Presise teppefliser

Henrik Finne mener Polyflor Nordic er alene på markedet i Norge med dette produktet.

− Ja, så vidt jeg vet er vi de eneste som fronter slike avstands- og markeringsfliser på markedet nå. Når det gleder produsenten, så er Paragon kjent for svært presise teppefliser.
Vi jobber blant annet med et prosjekt der kunden ønsket heldekkende teppe, men lokalene gjorde det vanskelig å få inn tepper. Dette løste vi med teppefliser fra Paragon. Flisene er så presise at det så å si er umulig å se skjøtene. Gulvet fremstår derfor som heldekkende slik kunden ønsker, forteller Finne. 

Dele på Pinterest Dame med munnbind

Foto: Flickr

VANSKELIGE TIDER: I kampen mot Covid-19 må alle virkemidler tas i bruk. Teppeflisen fra Polyflor er ett tiltak og Henrik Finne er glad for den gode responsen fra markedet. - Vi får mange henvendelser om teppeflisene, og det viser at folk tar smittevernhensyn på alvor, sier han. 

Dette produktet ble brukt:

Teppefliser

Paragon teppeflis fra Polyflor

Mer Informasjon

Polyflor Nordic hjelper ditt prosjekt med å velge riktige, miljøvennlige gulv og tepper. De leverer alle typer gulvbelegg, designgulv (LVT), gummigulv og tepper til prosjektmarkedet i Norge.

LES OGSÅ
SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt