Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Teppefliser-mot-covid19-HOLD-AVSTAND-foto-Paragon.jpg

Foto: Paragon

Annonse
Gerflor annons

Teppefliser mot Covid-19

I kampen mot spredning av Covid-19 lanserer nå Polyflor Nordic helt nye teppefliser som skal sørge for at vi holder god nok avstand.

Robert Walmann/ifi.no

Robert Walmann/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Dele

Mange har begynt å vende tilbake til kontorer og arbeidsplasser. Det krever oppmerksomhet og bevissthet rundt det å holde god nok avstand til hverandre. 

Enkelt budskap

Se flere bilder
Teppefliser-mot-covid19-TEPPEFLIS-MOT-SPREDNING-foto-Robert-Walmann-IFI-001.JPG

Foto: Robert Walmann/ifi.no

Henrik Finne

Derfor har Polyflor lansert to teppefliser fra den engelske teppeflisprodusenten Paragon som gjør det enklere å huske på budskapet om retning og avstand.

− Disse flisene kan med letthet legges der det ligger teppefliser fra før. Du bruker en gulvleggerkniv og vipper opp den flisen som skal byttes ut. Så legger du enkelt ned den nye flisen, og vips så får brukere informasjon om avstand på en diskret og behagelig måte, forteller salgssjef Henrik Finne hos Polyflor Nordic. 

Formidabel interesse

Han mener de nye teppeflisene er spesielt egnet i kontorfellesskap, inngangspartier, steder der folk samles som innganger til kantiner, møterom og andre sosiale soner.

− Etter av lansering har vi tatt flisene med til beskrivende ledd og til sluttbrukere. Interessen er svært formidabel og vi har allerede fått enormt mange forespørsler, forteller han. 

Se flere bilder
Teppefliser-mot-covid19-VISER-VEI-MOT-SMITTESPREDNING-Foto-Robert-Walmann-IFI-001.JPG

Foto: Robert Walmann/ifi.no

Teppeflis

Passer inn overalt

Det er altså to fliser Finne viser frem til kundene. En pilflis, og en avstand/distansesflis. Begge er 50x50 cm og gråfargene i flisene gjør dem lett anvendelige mot andre farger.

− Vi har lagt disse flisene på våre kontorer og flisene går godt inn i det eksisterende teppeflisgulvet der det ene gulvet har rødrosa striper, og det andre gulvet har blå og sorte striper, forteller han. 

Se flere bilder
Teppefliser-mot-covid19-PASSER-OVER-ALT-Henrik Finne.jpg

Foto: Henrik Finne

Teppefliser

Presise teppefliser

Henrik Finne mener Polyflor Nordic er alene på markedet i Norge med dette produktet.

− Ja, så vidt jeg vet er vi de eneste som fronter slike avstands- og markeringsfliser på markedet nå. Når det gleder produsenten, så er Paragon kjent for svært presise teppefliser.
Vi jobber blant annet med et prosjekt der kunden ønsket heldekkende teppe, men lokalene gjorde det vanskelig å få inn tepper. Dette løste vi med teppefliser fra Paragon. Flisene er så presise at det så å si er umulig å se skjøtene. Gulvet fremstår derfor som heldekkende slik kunden ønsker, forteller Finne. 

Se flere bilder
Teppefliser-mot-covid19-VANSKELIGE-TIDER-Foto-Flickr.jpg

Foto: Flickr

Dame med munnbind

Dette produktet ble brukt:

Teppefliser:

  • Paragon teppeflis fra Polyflor
Huskelisten din
Mer informasjon
Les mer

Polyflor Nordic hjelper ditt prosjekt med å velge riktige, miljøvennlige gulv og tepper. De leverer alle typer gulvbelegg, designgulv (LVT), gummigulv og tepper til prosjektmarkedet i Norge.

Sett underlag og gulv i system
Teknisk

Sett underlag og gulv i system

Gevinsten med et godt valgt gulvunderlag er større enn mange gulvkunder er klar over. Hovedformålet med gulvunderlag er å øke komforten, beskytte gulvet og å forlenge gulvets levetid....

Mal Proff i mål med roadshow
Håndverk

Mal Proff i mål med roadshow

Nå er Mal Proff Roadshow kommet i mål etter å ha besøkt 14 steder rundt om i Norge. Sammen med 20 utstillere har de lokket mange besøkere med nye produkter, pizza og hamburgere. Flere...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.