Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
FARGERIKE FOLK_Annette Bolme_FotoINTAG.jpg

Foto: INTAG

Tekstilentusiast med sans for yoga og golf

Annette Bolme er glad i tekstiler, praktiserer yoga og er fan av hjemmelaget pizza. Når hun ikke er opptatt med jobben som salgsansvarlig prosjekt hos INTAG, spiller hun golf, mediterer og hører på musikk fra 70- og 80-tallet.

Iver Valkvæ/ifi.no

Iver Valkvæ/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Fargerike folk

Etiketter

Intag
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons
FARGERIKE FOLK

Dette er spalten i Fargemagasinet der vi blir litt bedre kjent med bransjens fargerike mennesker. Denne gangen slo vi av en prat med Annette Bolme hos interiørhuset INTAG.

Navn: Annette Bolme

Tittel: Salgsansvarlig prosjekt

Arbeidssted: INTAG


− Hva skjer hos INTAG for tiden?

– Nå jobbes det med å få ferdig alle prosjekter slik at vi er klare til å starte opp igjen i august etter ferien. Selv om showrommet holdes stengt, så har vi ordremailen åpen hele sommeren. Det blir hektisk i høst med mange nye lanseringer, både i butikk og til prosjekter. Det er spennende at det skjer så mye.

– Hvis du kunne dekorere kontoret i et hvilket som helst tema, hva ville det vært?

– Nå er jeg så heldig at jeg allerede sitter i drømmekontoret mitt. Her er det ton-i ton i nøytrale farger med litt mønster og struktur, tapet i lin som gir varme, en sheer gardin som faller flott og som gjør at jeg kan se på naturen utenfor og slippe lyset inn, samtidig som den tar solskinnet inn på skjermen, og teppe i ull som gir en lun atmosfære. I resten av showrommet er det brukt mer farger og mønster, tepper, gardiner og møbler som forhåpentligvis inspirerer våre kunder. Jeg kan anbefale alle å sjekke ut @intag_no på Instagram, og vår nye hjemmeside Intag.no, så kan man søke opp showrommet og kanskje bli inspirert.

– Hva er din største oppussingstabbe?

Det er en del år siden jeg har pusset opp selv, men det er en episode jeg husker fra en del år tilbake. Da skulle jeg og mannen min male en hytte vi hadde kjøpt. Vi brukte en oljemaling som på den tiden var relativt sterk. Vi malte nesten hele døgnet for å bli ferdige, og til slutt følte vi oss nesten ruset på gassene fra malingen. Det endte opp at vi ikke fikk kjørt hjem, for vi var ikke i stand til å kjøre bil!

– Hvis du måtte bytte yrke, hva vil du jobbet med?

– Da hadde jeg nok villet jobbet som yogainstruktør. Yoga er noe som gir meg mye, og det er en god måte å få kroppen i gang på. Det gjør deg sterk og fleksibel, og gir deg et pusterom fra hverdagslivet. Ellers er jeg veldig glad i blomster og hage, så kanskje blomsterbinder eller gartner hadde vært noe.

– Hva ville du bli da du var liten?

– Da jeg var liten så ville jeg bli klesdesigner, eller kunstløper. Jeg drev med kunstløp en god del år da jeg var yngre. Det var noen idrettsstjerner jeg så veldig opp til som inspirerte meg. Jeg hadde også en periode da jeg ønsker å bli blomsterbinder eller gartner.

– Hva er det beste rådet du vil gi til noen som skal pusse opp?

– Det beste rådet jeg vil gi er at det er viktig at man føler litt passion for det man velger. Når du ser en ting du har valgt ut skal hjerte banke litt hardere. Noen ganger blir det veldig mye diskusjon om nyanser, og man glemmer å se etter det man liker på et personlig plan. Så stol på magefølelsen. Et annet tips er å bruke tekstiler, det gir en følelse av ro og velvære. Og selvsagt, pass på at du har nok oppbevaringsplass!

– Hva er din foretrukne kontorsnack?

– Vi har en tradisjon at når noen har bursdag i INTAG så kjøper vi alltid en spesifikk kake fra Baker Hansen, og det er Suksessterte. Den er bare så utrolig god. Vi har også noen veldig gode INTAG sjokolader som vi har på kontoret, men de er litt skumle. Når du først har spist én, så er det fort gjort å spise en del flere. De er veldig fine når blodsukkeret er litt lavt på ettermiddagen.

– Hvilket måltid kunne du ha spis hver dag?

– Min mann er veldig flink til å lage mat, og jeg er veldig glad i hans hjemmelagede pizza. Jeg er også glad i skikkelige French fries, men det er viktig at de er tynne og sprø. Da er de best.

– Hvilken superkraft ville du helst hatt?

– Det er et litt vanskelig spørsmål, men om jeg må velge så tror jeg at jeg ville hatt helbredende krefter. Det virker veldig fint å kunne gjøre folk friske.

− Hvilken musikk hører du på når du vil slappe av?

– Jeg hører på en god del artister, men jeg er veldig glad i Queen, Eagles og Supertramp. Jeg hører også gjerne på litt Paul McCartney, som jeg også har sett live en gang. I tillegg er jeg glad i å høre på sanger fra Al Jarreau.

– Har du et motto du lever etter?

– Jeg tror veldig på det å ta ting som de kommer, og ikke la tankene styre og ta overhånd. Det er viktig å leve litt i nuet, Karpe diem. Ikke reager på alt som møter deg hele tiden, men hold ting litt på avstand.

– Når du ikke er på jobb, hva liker du å gjøre?

– Jeg har begynt å spille golf, så det blir litt golfspilling nå på sommeren. Jeg er også veldig glad i å praktisere yoga og meditasjon. Ellers er jeg glad i å jobbe i hagen min, og være sosial med venner og familien.

− Hvor skal du nå?

– I dag er det siste arbeidsdag før jeg har ferie. I kveld reiser vi ned til Kragerø hvor vi skal slappe av litt på hytten og nyte starten på sommerferien. Værmeldingen er ikke helt topp, så jeg skal innom biblioteket og låne med meg noen gode krimbøker som jeg kan lese på regnværsdager. Om et par uker så reiser vi noen dager til Nice i Sør-Frankrike for å se avslutningen på Tour de France, og forhåpentligvis få et par solfylte og varme dager.

Fargerike folk

Send gjerne tips til tips@ifi.no om hvem du mener vi burde intervjue neste gang!

Fuger og tetter med høy styrke
Produktaktuelt

Fuger og tetter med høy styrke

Bostik H750 SEAL’N’BOND PREMIUM er spesielt utviklet for en varig elastisk tetting av ekspansjonsfuger for kjøkken, bad, dusj samt industrielle bruksområder med varierende underlag...

Fugeskum i mindre emballasje
Produktaktuelt

Fugeskum i mindre emballasje

Fugeskummet Sika Boom-157 All Seasons kommer nå i en ny, liten forpakning: 250 ml. Sika Boom-157 All Seasons er et selvekspanderende polyuretanskum som kan brukes året rundt –...

En helt naturlig maling
Produktaktuelt

En helt naturlig maling

Med Wibo Natura inngår du en pakt med planeten. Malingen er utviklet med naturen i tankene og er en linoljeemulsjon, fri for mikroplast og konserveringsstoffer, og er et naturlig...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.