Fargemagasinet logo
Se flere bilder
DET SYNLIGE BEVISET.jpg

Foto: Teknos

Teknos er Miljøfyrtårnet i Spikkestad

− I Teknos er bærekraft og miljø et tankesett og en viktig del av vår strategi og forretningsmodell. Derfor er vi nå blitt Miljøfyrtårn, sier administrerende direktør, Tore Pedersen.

Robert Walmann/ifi.no

Robert Walmann/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Teknos
Dele

Tore Pedersen forteller at selskapet gjennom aktivt miljøarbeid, har som mål å bidra til et mer bærekraftig samfunn, og kunne skape langsiktige verdier for kunder, ansatte og leverandører.
− Vi ønsker å vise at vi tar dette arbeidet på alvor og er derfor meget stolte over å kunne si at vi i Teknos Norge er blitt miljøfyrtårn sertifisert, sier han.

Se flere bilder
Tore Pedersen

Foto: Robert Walmann/ifi.no

FORPLIKTER: − Å være et Miljøfyrtårn handler blant annet om å bevisstgjøre alle i selskapet til å tenke mer på miljø og ta sitt ansvar. Dette er ting vi snakker mye om, sier Tore Pedersen.

Lærerik prosess

Overrekkelsen av det synlige Miljøfyrtårnbeviset foregikk i høytidelige omgivelser i Asker Rådhus med ordfører Lene Conradi til stede. Det var Teknisk sjef og Miljøfyrtårn-ansvarlig Roar Kopperud, og markeds- og kommunikasjonskoordinator, Øystein Godeng som på vegne av selskapet mottok beviset.
− Miljøfyrtårn sertifiseringen har vært en god og lærerik prosess hvor alle ansatte har vært involvert. Resultatet av et helhetlig og systematisk arbeid har endt opp i konkrete tiltak innen områder som innkjøp, energi, transport og avfall og er et godt verktøy for vårt videre miljø arbeid, sier de.

Se flere bilder
Miljøfyrtårn

Foto: Teknos

DET SYNLIGE BEVISET: Ordfører i Asker, Lene Conradi, overrakte det synlige beviset som viser Teknos nå er et Miljøfyrtårn. F.v. Lene Conradi, Roar Kopperud og Øystein Godeng

Alle skal med

− Det mange ting vi skal forbedre og endre. Det viktigste nå er at vi har «deklarert» oss. Vi vet hvor vi står, og hvilke områder vi skal jobbe med videre. Det resulterer også i at vi ønsker å bruke samarbeidspartnere som også er Miljøfyrårn. Men ikke minst handler det om å bevisstgjøre alle i selskapet til å tenke mer på miljø og ta sitt ansvar. Dette er ting vi snakker mye om, sier Tore Pedersen.
Han legger til at firmabilparken skal bli helelektrisk innen 2025 som et resultat av den nye miljøsertifiseringen.

Se flere bilder
Plakat

Foto: Teknos

PÅ VEGGEN: Besøker du Teknos sitt hovedkvarter i Spikkestad, er det ingen tvil om at Miljøfyrtårn-sertifiseringen er viktig. − Vi er opptatt av å bruke samarbeidspartnere som også er Miljøfyrtårn, sier direktør Tore Pedersen.

Vil du vite mer om selskapets bærekraftsmål?

Les mer om hva Teknos tenker om sitt arbeid for miljøet her: 

Se flere bilder
Teknos

Foto: Teknos

MÅLER TILTAKENE: Som Miljøfyrtårn må Teknos gi en årlig klima- og miljørapport der effektene av miljøtiltak måles. Dessuten må alle Miljøfyrtårnvirksomheter re-sertifiseres hvert tredje år.

Ut av dvalen
Messer

Ut av dvalen

Selv i bitende vinterkulde har Paris sjeldent vært mer strålende, fargerik og livsbejaende. Og Maison&Objet, en av verdens største interiørmesser, var intet mindre enn en eklektisk...

Trilogi i teppeflis

Trilogi i teppeflis

Forbos teppefliser Tessera utvides med tre ulike kolleksjoner i serien Union. Først ut er Infused, som kjennetegnes av design i storformat. I løper av våren får Infused følge av Accord,...

Parkettgulv som tåler vann
Produktaktuelt

Parkettgulv som tåler vann

Pergo har utviklet StayClean+, en beskyttelsesteknologi for parkett som gjør at gulvet kan utsettes for væsker og flekker uten å ta skade. Beskyttelsen forhindrer at smuss trekker...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.