menu
Annonse

Tapetfest hos Fargerike

Fargerikebutikkene har travle kampanjedager i høst. Denne uken satser de stort på tapet, og har hengt seg på den internasjonale Wallpaper Week.

Bjørg Owren/ifi.no 07.10.2020 cloud_download

fullscreen
 • UTSTILLING: Butikkene konkurrerer om å vær best på inspirerende utstillinger. Fargerike Sletvold på Jessheim byr kundene på tapetfristelser allerede i inngangen.

  Foto: Fargerike Sletvold

 • HOVEDLEVERANDØR: Storeys er hovedleverandør av tapet til Fargerike. Det skjuler seg mange godbiter i høstens nye kolleksjoner, blant dem flere populære veggpanel. Dette er fra kolleksjonen Pimalai.

  Foto: Storeys

 • TAPETFEST: England er et stort tapetland, med lange tradisjoner for produksjon og bruk. Nå har de etablert en ny tapettradisjon med Internasjonal Wallpaper Week.

  Foto: Wallpaper Week

 • 2019: Det er år to, som Fargerike arrangerer Wallpaper Week. Her et glimt fra fjorårets utstilling hos Fargerike på Hamar.

  Foto: Fargerike

 • BESTSELGER: Et viktig buskap under tapetuken er å få vist at tapet er mer enn mønster. Tapetet Sans med linstruktur er en av årets bestselgere.

  Foto: BjørgOwren/fi.no

Annonse
logo

TAPETFEST: England er et stort tapetland, med lange tradisjoner for produksjon og bruk. Nå har de etablert en ny tapettradisjon med Internasjonal Wallpaper Week.
camera_alt (Wallpaper Week)

I løpet av høsten har kjeden kjørt ukeskampanjer for solskjerming, gulv og maling. Nå toppes kampanjesesongen med Wallpaper Week, og et storstilt tapettilbud med farger og mønster for enhver smak. 

Engelsk uke

utstilling tapet

2019: Det er år to, som Fargerike arrangerer Wallpaper Week. Her et glimt fra fjorårets utstilling hos Fargerike på Hamar.         

camera_alt (Fargerike)

Tale Olivia Henningsen forteller at det er andre året Fargerike arrangerer Wallpaper Week. Uken stammer fra England, og hun er veldig fornøyd med at de får bruke den engelske logoen på Fargerikes kampanjeaktiviteter.

I løpet av uken er det tapetaktiviteter i alle kjedens butikker med utstillinger og gode tilbud sier Henriksen.

Denne uken feirer vi tapet.  Vi håper at nye brukere skal få øynene opp for tapet, og hvilke muligheter det gir. Tapet er litt glemt, så vi vil gi det litt ekstra oppmerksomhet,

Vi håper på masse oppmerksomhet rundt gamle mønstertradisjoner, og hvordan vi bruker disse, farger, materialer og strukturer, forteller Henningsen.

For å inspirere de ansatte i butikkene til å slå seg ekstra løs med tapet, arrangerer kjedekontoret en konkurranse der de vil kåre beste utstilling. 

Løfter tapet med fire trender

tapet fra Storeys

HOVEDLEVERANDØR: Storeys er hovedleverandør av tapet til Fargerike. Det skjuler seg mange godbiter i høstens nye kolleksjoner, blant dem flere populære veggpanel. Dette er fra kolleksjonen Pimalai.        

camera_alt (Storeys)

Tapetfesten startet da Fargerike i begynnelsen av kampanjeperioden sendte ut inspirasjonsmagasinet Impuls til 480 000 husstander i sitt nedslagsfelt, med masse tips, ideer og inspirasjon for å friste folk til butikkene. Her ble tapetets muligheter presentert gjennom blant annet fire utvalgte trender med tapet fra Storeys.

Daglig leder i Storeys, Wenche Kristiansen er godt fornøyd med opplegget.

Vi trenger å hause opp tapet litt, og det viktig å vise at tapet ikke bare er mønster og hurra meg rundt. Bestselgeren vår er faktisk en ensfarget tapet med linstruktur. Den ser ensfarget ut, men består av fire farger noe som gir den en fantastisk dybde. Den blir så utrolig fin å veggen, og dette vi må folk inn i butikkene og oppleve, sier Kristiansen entusiastisk.

Flere tapetuker

utstilling tapet

UTSTILLING: Butikkene konkurrerer om å vær best på inspirerende utstillinger. Fargerike Sletvold på Jessheim byr kundene på tapetfristelser allerede i inngangen.
camera_alt (Fargerike Sletvold)

Henningsen forteller at Storeys er en naturlig samarbeidspartene til en slik uke.

– De har gode nyheter og ikke minst er de representert i alle våre butikker.

Både Henningsen og Kristiansen tror uken vil få flere interessert i tapet, og ser gjerne at flere henger seg på neste års Wallpaper Week.

tapet med linstruktur

BESTSELGER: Et viktig buskap under tapetuken er å få vist at tapet er mer enn mønster. Tapetet Sans med linstruktur er en av årets bestselgere.
camera_alt (Bjørg Owren/ifi.no)


Annonse

Mer Informasjon

Annonse

Nyeste artikler

Annonse
Annonse