Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Wallpaper Week-UTSTILLING 2020-2-Foto-Fargerike Sletvold.jpg

Foto: Fargerike Sletvold

Tapetfest hos Fargerike

Fargerikebutikkene har travle kampanjedager i høst. Denne uken satser de stort på tapet, og har hengt seg på den internasjonale Wallpaper Week.

Bjørg Owren/ifi.no

Bjørg Owren/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
IFI annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I løpet av høsten har kjeden kjørt ukeskampanjer for solskjerming, gulv og maling. Nå toppes kampanjesesongen med Wallpaper Week, og et storstilt tapettilbud med farger og mønster for enhver smak. 

Se flere bilder
logo

Foto: Wallpaper Week

TAPETFEST: England er et stort tapetland, med lange tradisjoner for produksjon og bruk. Nå har de etablert en ny tapettradisjon med Internasjonal Wallpaper Week.

Engelsk uke

Tale Olivia Henningsen forteller at det er andre året Fargerike arrangerer Wallpaper Week. Uken stammer fra England, og hun er veldig fornøyd med at de får bruke den engelske logoen på Fargerikes kampanjeaktiviteter.

I løpet av uken er det tapetaktiviteter i alle kjedens butikker med utstillinger og gode tilbud sier Henriksen.

Denne uken feirer vi tapet.  Vi håper at nye brukere skal få øynene opp for tapet, og hvilke muligheter det gir. Tapet er litt glemt, så vi vil gi det litt ekstra oppmerksomhet,

Vi håper på masse oppmerksomhet rundt gamle mønstertradisjoner, og hvordan vi bruker disse, farger, materialer og strukturer, forteller Henningsen.

For å inspirere de ansatte i butikkene til å slå seg ekstra løs med tapet, arrangerer kjedekontoret en konkurranse der de vil kåre beste utstilling. 

Se flere bilder
utstilling tapet

Foto: Fargerike

2019: Det er år to, som Fargerike arrangerer Wallpaper Week. Her et glimt fra fjorårets utstilling hos Fargerike på Hamar.         

Løfter tapet med fire trender

Tapetfesten startet da Fargerike i begynnelsen av kampanjeperioden sendte ut inspirasjonsmagasinet Impuls til 480 000 husstander i sitt nedslagsfelt, med masse tips, ideer og inspirasjon for å friste folk til butikkene. Her ble tapetets muligheter presentert gjennom blant annet fire utvalgte trender med tapet fra Storeys.

Daglig leder i Storeys, Wenche Kristiansen er godt fornøyd med opplegget.

Vi trenger å hause opp tapet litt, og det viktig å vise at tapet ikke bare er mønster og hurra meg rundt. Bestselgeren vår er faktisk en ensfarget tapet med linstruktur. Den ser ensfarget ut, men består av fire farger noe som gir den en fantastisk dybde. Den blir så utrolig fin å veggen, og dette vi må folk inn i butikkene og oppleve, sier Kristiansen entusiastisk.

Se flere bilder
tapet fra Storeys

Foto: Storeys

HOVEDLEVERANDØR: Storeys er hovedleverandør av tapet til Fargerike. Det skjuler seg mange godbiter i høstens nye kolleksjoner, blant dem flere populære veggpanel. Dette er fra kolleksjonen Pimalai.        

Flere tapetuker

Henningsen forteller at Storeys er en naturlig samarbeidspartene til en slik uke.

– De har gode nyheter og ikke minst er de representert i alle våre butikker.

Både Henningsen og Kristiansen tror uken vil få flere interessert i tapet, og ser gjerne at flere henger seg på neste års Wallpaper Week.

Se flere bilder
utstilling tapet

Foto: Fargerike Sletvold

UTSTILLING: Butikkene konkurrerer om å vær best på inspirerende utstillinger. Fargerike Sletvold på Jessheim byr kundene på tapetfristelser allerede i inngangen.

Se flere bilder
tapet med linstruktur

Foto: Bjørg Owren/ifi.no

BESTSELGER: Et viktig buskap under tapetuken er å få vist at tapet er mer enn mønster. Tapetet Sans med linstruktur er en av årets bestselgere.


Kombinert masse for fug og lim
Produktaktuelt

Kombinert masse for fug og lim

Combi Tack 547 fra Dana Lim er et kraftig og elastisk produkt som kombinerer fugemasse og lim, og som passer for montering, fuging og tetting både inne og ute. Godkjent for våtrom,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.