menu
Annonse

Tall og prognoser

Få de siste oppdaterte tall og prognoser fra farge-, interiør- og byggebransjen.

Koronapandemiens bittersøte bakside

Koronapandemiens bittersøte bakside

I kjølvannet av Covid-19-nedstengingen 12. mars ble mange av oss plutselig påtvunget å holde oss hjemme. Mange måtte som en følge av det etablere en kontorplass ved kjøkkenbordet, i stuen, i boden eller andre steder i boligen der det kunne være mulig å jobbe noenlunde i fred. Effekten av at mange tilbragte mer tid hjemme enn ellers viste seg snart ved at mange oppdaget at hjemmet kunne trenge en ansiktsløfting. Det var på tide å pusse opp!

TALL OG PROGNOSER    |     01.02.2021

Hvem pusser opp hva, hvor ofte og mye?

Hvem pusser opp hva, hvor ofte og mye?

Med utgangspunkt i medienes søkelys på oppussing, kan man fort få inntrykk av at enhver nordkvinne og -mann med respekt for seg selv, til enhver tid har et eller flere oppussingsprosjekt på gang. Slik er det naturligvis ikke. Det er imidlertid helt riktig at oppussing av boliger er et område mange husholdninger bruker mye tid og ressurser på.

TALL OG PROGNOSER    |     13.10.2020

Digitale kampanjer skaper enormt engasjement

Digitale kampanjer skaper enormt engasjement

Da alle de fysiske arrangementene Jordan hadde planlagt for 2020 ble utsatt, måtte de digitale kampanjene stå for alt engasjement. Men det viste seg å ikke bli noe problem. Forbrukere følger aktivt med på kampanjene på sosiale medier, og deler velvillig positive meninger og erfaringer med hverandre.

TALL OG PROGNOSER    |     07.07.2020

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Messe annons
Messe annons