FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Grace-Svanen-parkett-FLERE VARIANTER-Tarket.jpg

Foto: Tarkett

Svanemerket parkettgulv fra Tarkett

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Det nye parkettgulvet Grace fra Tarkett kommer i både 1- og 3-stav og som rutemønster. Kolleksjonen består av 12 ulike eikeparketter fordelt på seks naturlige fargefamilier. Den ultramatte lakken forhindrer gjenskinn og de varme fargenyansene gjør at gulvene i Grace-kolleksjonen holder seg vakre over tid. Det patenterte lakksystemet gjør også gulvet slitesterkt og lett å holde rent. Treverkets naturlige ådring og karakter fremheves av at overflaten er blitt lett børstet. Ved børsting fjernes den mykeste veden i treet, og det gjør også at overflaten bedre står imot hverdagsslitasje.

Kolleksjonen er merket med miljømerket Svanen, og er laget av en stor andel fornybart materiale. Miljøsertifiseringen stiller også høye krav til holdbarhet, lavt innhold av helse- og miljøfarlige stoffer og en bærekraftig produksjon.

Se flere bilder
Grace - svanemerket parkett

Foto: Tarkett

MØNSTERGULV: Det Svanemerkede parkettgulvet Grace kommer også i en variant med klassisk rutemønster i to forskjellig fargenyanser – en gyllen naturfarge, og som vist på bildet i en lett hvitpigmentert variant; Grace Eik Era.        

Miljøsertifiseringer

Grace er sertifisert med:

  • Svanen
  • Cradle to Cradle® Silver
  • PEFC (PEFC/05-35-125)
Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.