Fargemagasinet logo
Se flere bilder
EasyPad-beise terrasse-FotoJordan.jpg

Foto: Jordan

Annonse
Gerflor annons

Suksess for 2-i-1-verktøy for terrasse

Under annerledesåret 2020 ble det beiset eller oljet i nærheten av 120 000 terrasser ved hjelp av Jordans nye påføringspad. Suksessen «EasyPad» ble lansert i forkant av sesongen, og er et unikt kombiverktøy for sliping og overflatebehandling av terrasse.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

jordan
Dele

Før lanseringen av «EasyPad» solgte Jordan terrasseprodukter til om lag 50 000 kunder. Basert på salgstallene, regner verktøyleverandøren med at det under hjemmesommeren 2020 ble påført olje eller beis på 100 000 – 120 000 terrasser rundt i landet med «EasyPad». 

– Før lanseringen estimerte vi at omtrent 600 000 nordmenn skulle beise terrassen under de kommende tre årene. Det betyr rundt 200 000 terrasser i året, sier Didrik Breivik hos Jordan.

Oppussing og vedlikehold fortsetter

Med andre ord er det fremdeles rom for å nå ut til enda flere i 2021, enn de som fikk med seg verktøyet i fjor.

– Ettersom myndighetene anbefaler oss å planlegge for norsk sommer også i år, er det god grunn til å tro at mange skal gjøre prosjekter hjemme og på hytta. Da er Jordan en viktig partner for å lykkes med jobben, og vi har sikret oss med gode prognoser for EasyPad for å møte etterspørselen vi tror og håper vil komme utover våren og sommeren. Året har allerede startet godt salgsmessig for oss, så vi ser veldig lyst på det, sier Breivik.

Se flere bilder
EasyPad-beise terrasse-FotoJordan.jpg

Foto: Jordan

Enkel påføring av beis med EasyPad

Tommel opp!

Se flere bilder
forbrukerkommentarer.jpg

Foto: Jordan

Forbrukerne er positive til EasyPad

Og det er like enkelt å beise terrassen i år som det var i fjor. Med Jordan EasyPad sikres et jevnt resultat, uten skjolder etter beis eller olje på terrassebordene. Det har mange forbrukere allerede erfart, og kommentert på i Jordans kanaler på sosiale medier.

– Vi opplevde jo et formidabelt engasjement på sosiale medier i 2020 under lanseringen, og det var helt tydelig at produktet gjorde jobben og ble en «snakkis» blant forbrukerne. Flere delte positive erfaringer med hverandre i våre kanaler, og disse forbrukerne ble viktige ambassadører for oss i kampanjen, sier Breivik. 

Enkelt vedlikehold

EasyPaden brukes på forlengerskaft og har både borrelåsfeste og klemmefeste for slipepapir. Brettet passer til slipepapir eller slipenett. Den rektangulære formen gjør det enkelt å komme til i hjørner og inntil husveggen. Når bordene er vasket og fiberreisningen fjernet, monteres påføringspaden på brettet. Denne legger igjen riktig mengde beis og olje, og både påfører og fordriver i én og samme bevegelse. Bredden på EasyPaden er akkurat passe til bearbeiding av to terrassebord av gangen.

– Brukt sammen med Jordan Superbrett som rommer hele 3 liter beis, går jobben med å freshe opp uteplassen raskt og enkelt, sier han.

Til alle som kjøpte verktøyet i fjor, finnes enkle refillpakker med selve paden. 

Se flere bilder
EasyPad-terrasse-FotoJordan.jpg

Foto: Jordan

Sliping med EasyPad

Se flere bilder
EasyPad-Superbrett-FotoJordan.jpg

Foto: Jordan

EasyPad og Superbrett


Sett underlag og gulv i system
Teknisk

Sett underlag og gulv i system

Gevinsten med et godt valgt gulvunderlag er større enn mange gulvkunder er klar over. Hovedformålet med gulvunderlag er å øke komforten, beskytte gulvet og å forlenge gulvets levetid....

Mal Proff i mål med roadshow
Håndverk

Mal Proff i mål med roadshow

Nå er Mal Proff Roadshow kommet i mål etter å ha besøkt 14 steder rundt om i Norge. Sammen med 20 utstillere har de lokket mange besøkere med nye produkter, pizza og hamburgere. Flere...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.