menu
Annonse

Suksess for 2-i-1-verktøy for terrasse

Under annerledesåret 2020 ble det beiset eller oljet i nærheten av 120 000 terrasser ved hjelp av Jordans nye påføringspad. Suksessen «EasyPad» ble lansert i forkant av sesongen, og er et unikt kombiverktøy for sliping og overflatebehandling av terrasse.

Chera Westman/ifi.no 3 uker siden cloud_download

fullscreen
 • Enkel påføring av beis med EasyPad

  Foto: Jordan

 • Sliping med EasyPad

  Foto: Jordan

 • Forbrukerne er positive til EasyPad

  Foto: Jordan

 • EasyPad og Superbrett

  Foto: Jordan

Annonse

Før lanseringen av «EasyPad» solgte Jordan terrasseprodukter til om lag 50 000 kunder. Basert på salgstallene, regner verktøyleverandøren med at det under hjemmesommeren 2020 ble påført olje eller beis på 100 000 – 120 000 terrasser rundt i landet med «EasyPad». 

– Før lanseringen estimerte vi at omtrent 600 000 nordmenn skulle beise terrassen under de kommende tre årene. Det betyr rundt 200 000 terrasser i året, sier Didrik Brevik hos Jordan.

Oppussing og vedlikehold fortsetter

EasyPad-beise terrasse-FotoJordan.jpg

ENKEL PÅFØRING: Med påføringspaden på brettet legger du på riktig mengde beis og olje, og fordriver i én og samme bevegelse.
camera_alt (Jordan)

Med andre ord er det fremdeles rom for å nå ut til enda flere i 2021, enn de som fikk med seg verktøyet i fjor.

– Ettersom myndighetene anbefaler oss å planlegge for norsk sommer også i år, er det god grunn til å tro at mange skal gjøre prosjekter hjemme og på hytta. Da er Jordan en viktig partner for å lykkes med jobben, og vi har sikret oss med gode prognoser for EasyPad for å møte etterspørselen vi tror og håper vil komme utover våren og sommeren. Året har allerede startet godt salgsmessig for oss, så vi ser veldig lyst på det, sier Brevik.

Tommel opp!

positive kommentarer

ENGASJERTE:  Jordans kanaler på SoMe ble i fjor fyllt opp med positive kommentarer fra forbruker som var fornøyd med EasyPad. 
camera_alt (Jordan )

Og det er like enkelt å beise terrassen i år som det var i fjor. Med Jordan EasyPad sikres et jevnt resultat, uten skjolder etter beis eller olje på terrassebordene. Det har mange forbrukere allerede erfart, og kommentert på i Jordans kanaler på sosiale medier.

– Vi opplevde jo et formidabelt engasjement på sosiale medier i 2020 under lanseringen, og det var helt tydelig at produktet gjorde jobben og ble en «snakkis» blant forbrukerne. Flere delte positive erfaringer med hverandre i våre kanaler, og disse forbrukerne ble viktige ambassadører for oss i kampanjen, sier Brevik. 

Enkelt vedlikehold

sliping av terrasse

2-i-1: Med EasyPad kan du utføre to oppgaver - fjerne fiberreisning og påføre beis. 
camera_alt (Jordan)

EasyPaden brukes på forlengerskaft og har både borrelåsfeste og klemmefeste for slipepapir. Brettet passer til slipepapir eller slipenett. Den rektangulære formen gjør det enkelt å komme til i hjørner og inntil husveggen. Når bordene er vasket og fiberreisningen fjernet, monteres påføringspaden på brettet. Denne legger igjen riktig mengde beis og olje, og både påfører og fordriver i én og samme bevegelse. Bredden på EasyPaden er akkurat passe til bearbeiding av to terrassebord av gangen.

– Brukt sammen med Jordan Superbrett som rommer hele 3 liter beis, går jobben med å freshe opp uteplassen raskt og enkelt, sier han.

Til alle som kjøpte verktøyet i fjor, finnes enkle refillpakker med selve paden. 

Superbrett

SUPERT SAMMEN: Jordan Superbrett rommer 3 liter beis, og står stabilt på terrassen. Med EasyPad på forlengerskaft er det ifølge Jordan «latterlig enkelt» å beise terrassen. 
camera_alt (Jordan)


Annonse

Mer Informasjon

Annonse

Nyeste artikler

Annonse
Annonse
Messe annons
Messe annons