Storeys tar over tapetvirksomheten til Malorama

Av Robert Walmann/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Storeys tar over tapetvirksomheten til Malorama

Foto: Malorama

Malorama har inngått avtale med Storeys AS om en virksomhetsoverdragelse av tapet-konseptet Wall Concept. 

Malorama har det siste året utviklet og etablert tapet-konseptet Wall Concept. For å sikre vekst og videre utvikling av Wall Concept og tapetkategorien har Malorama og Storeys funnet en løsning hvor satsningen videreføres av Storeys. Det blir ingen endringer av det Storeys tilbyr i dag, driften vil fortsette som før, heter det i pressemeldingen.  

Dette sikrer at det kan tilbys et enda bedre tilbud i markedet, til det beste for kjede-medlemmer og sluttkunde, skriver aktørene i sin pressemelding. Storeys og Malorama vil nå sørge en god overlevering og gjennomføring av virksomhetsoverdragelsen.

− Nærmere informasjon til kundene rundt det praktiske i forbindelse med overdragelsen vil komme i tiden fremover, forteller daglig leder i Storeys, Nina Cathrine Pettersen

Dele på Pinterest Nina Storeys

Foto: Chera Westman/ifi.no

TAR OVER: Malorama har inngått avtale med Storeys AS om en virksomhetsoverdragelse av tapet-konseptet Wall Concept. - Mer informasjon kommer, sier daglig leder hos Storeys Nina Cathrine Pettersen

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt