Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Favoritter tapet-SANS-Foto-Storeys.jpg

Foto: Storeys

Storeys satser videre på bestselger

– Vi har stor tro på at 2021 skal bli et godt tapetår, sier Wenche Kristiansen i Storeys. De lanserer i disse dager nye tapetkolleksjoner, og kommer med nye farger i bestselgeren Sans.

Bjørg Owren/ifi.no

Bjørg Owren/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Wenche Kristiansen ser lyst på utviklingen i tapetsalget. Hun forteller at de hadde en god økning i 2020, og tror trenden vil fortsette utover i 2021.

2020 ble et fint år. Endelig begynner folk å få opp øynene for mulighetene som tapet gir. Det er spesielt morsomt å se at oppussingsprogrammene på TV begynner å bruke mer tapet. At det bidrar til å øke interessen, er jeg sikker på, sier hun.

Se flere bilder
Portrett Wenche Kristiansen Storeys

Foto: Chera Westman/ifi.no

WENCHE KRISTIANSEN og Storeys traff bra med tapetdesignene de valgte i 2020. Hun har stor tro på at i år vil enda flere vil oppdage  tapetets muligheter.

Populære veggfarger og overflater

Tradisjonen tro starter Storeys året med å lansere nyheter. De som mottar bokpakken kan glede seg til tre svært tidsaktuelle kolleksjoner, samt at bestselgeren Sans er supplert med nye farger.

Sans er en tapetkolleksjon vi har laget selv, spesialdesignet for norske hjem. Vi har truffet veldig bra med den, og satser videre, sier Kristiansen fornøyd.

Kolleksjonen er laget i samarbeid med Torhild Rustenberg. Hun tror suksessen skyldes en riktig kombinasjon av farger som passer godt i norske hjem, og overflater med riktig tekstur.

–  Vi har valgt farger som vi ser folk liker, kombinert med lintekstur og kalkstruktur. Her får de både den fargen de ønsker, og en overflate de liker. Sanselighet kombinert med farger som passer godt i det norske lyset, sier Rustenberg.

Se flere bilder
Tapet med kalkuttrykk , Sans fra Storeys

Foto: Storeys

SANS: Storeys har truffet markedet godt med sin egenutviklede tapetkolleksjon, Sans. Kolleksjonen utvides nå med flere farger.

Art and fashion

Se flere bilder
Landskapsmotiv fra kolleksjonen History og Art fra Storeys

Foto: Storeys

HISTORY OF ART: Kolleksjonen History of Art har et bredt utvalg tapt med kunstinspirerte naturmotiv, og flotte veggbilder. Hvert av designene forteller sin egen historie.         

To av de nye kolleksjonene er inspirert av kunst. Dette er en trend vi også ser på klesmoten.

–  Vi ser det blant annet på motevisninger at «art and fashion» kombineres. Kunst tas inn som dekor på klær. Nå sprer dette seg til interiør, sier Torhild Rustenberg.

Hun tror pandemien vil bringe trenden ut til større grupper.

–  Når man ikke kan være så mye ute, har folk benyttet seg av at mange gallerier har visninger på nett. Og folk blir inspirert til å hente mer kunst inn i hjemmene sine. Ikke nødvendigvis via vanlige kunstverk, men også få dekor inn på tapet med kunstferdige mønster, sier hun.

I kolleksjonene History of Art og Museum er det et bredt utvalg motiv, både som tapet og veggbilder.

Tapet med tre- og steinmønster

Se flere bilder
Tapet med mursteinmotiv, kolleksjon Element fra Storeys

Foto: Storeys

ELEMENTS: Tapetkolleksjonen Elements forener bestselgerne innen stein- og tremotiver fra flere ulike kolleksjoner. De som ønsker design med tre eller stein har mange valgmuligheter der.        

Tapet som ligner tre og stein har lenge vært populære tapetmønstre her hjemme. Storeys har hatt mange gode design i de siste ti årene, og nå kommer kolleksjonen Elements.

Rustenberg forteller at tapetkolleksjonen i Elements har de samlet bestselgerne innen stein- og tre-motiv fra flere ulike kolleksjonerinkludert et stort utvalg av de beste og mest solgte designene fra Wood N’Stone.

– Tapetene gir veggene et naturtro utseende, med et tydelig og ekte preg og gir en autentisk og unik opplevelse av veggen. Her er alt fra lyst treverk og marmor til svart, maskulin stein, frister hun.

Tapetvisning på nett

Wenche Kristiansen røper at hun gjerne skulle kommet med flere nyheter nå, men pandemien har forsinket prosessen hos produsentene. Men det kommer mer utover våren.

Det kommer også en film med presentasjon av kolleksjonene, som legges ut på nett.

–  Pandemien har gjort at vi må tenke nytt. På den måten når vi også hele landet med nyheter samtidig, sier Kristiansen, som gjerne skulle kommet med flere nyheter nå, men pandemien har forsinket prosessen hos produsentene.

Men det kommer mer utover våren, lover hun.

Det kommer også en film med presentasjon av kolleksjonene, som legges ut på nett.

–  Pandemien har gjort at vi må tenke nytt. På den måten når vi også hele landet med nyheter samtidig, avslutter Wenche Kristiansen.

Se flere bilder
Portrett Torhild Rustenberg

Foto: Anna Leikanger Voje

TORHILD RUSTENBERG er kreativ samarbeidspartner når Storeys setter sammen nye kolleksjoner, og sentral i utviklingen av kolleksjonen Sans

To vinnende design i ett
Produktaktuelt

To vinnende design i ett

Sjoa er en ny ullserie som forener to av våre mest populære teppeserier de siste ti årene. Teppene er håndvevd i myk og varm ull, og kommer i tre tidsriktige meleringer; marmor,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.