Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
StoreysFantasi.jpg

Foto: Bjørg Owren/ifi.no

Storeys kjøper Fantasi Interiør

Refurbia Group AS, som eier Storeys, har inngått avtale om oppkjøp av Fantasi Interiør AS. Ønsket er å bygge videre på det gode arbeidet som allerede er gjort, ved å kombinere erfaring, nettverk og kompetanse.

Emma Wold/ifi.no

Emma Wold/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Fantasi Interiør AS har gjennom en årrekke levert kvalitetsprodukter innen tapet, vindusfolie, designfolie og fototapet til norske forbrukere via anerkjente samarbeidspartnere innen interiør, fargehandel og byggevareforretninger.

- Eieren av Fantasi Interiør AS har ønsket å trekke seg tilbake og overlate driften til en partner som kan utvikle og bygge videre på arbeidet som er gjort. Refurbia Group AS ønsker å utvikle og profesjonalisere Fantasi Interiør AS ytterligere, ved å kombinere erfaring, nettverk og kompetanse, skriver Refurbia Group AS i en pressemelding.

Fantasi Interiør AS vil bestå som selskap med de samme produktene, og vil i tillegg utvikles videre med spennende produktnyheter, nye digitale løsninger og flere ansettelser innen salg og kundeservice i tiden som kommer. Dette vil gi bedre produkter og høyere grad av service og oppfølging for eksisterende og nye kunder.

Om Refurbia Group AS

Refurbia Group AS har ambisjon om å være et ledende selskap innen investering og etableringer av innovative interiørselskaper.

De har som mål å forvalte et bredt spekter av interiørprodukter og tjenester som hjelper mennesker med å skape sitt drømmehjem, fra vakre tapeter til funksjonelle og praktiske produkter til oppussing. Hvert hjem er unikt - derfor ønsker de å investere i selskaper som tilbyr skreddersydde løsninger for å imøtekomme ulike stiler og behov.

Deres tilnærming omfatter nøye utvalgte samarbeidspartnere og investeringer som også skal fokusere på bærekraftig, kvalitet og estetikk.

Fuger og tetter med høy styrke
Produktaktuelt

Fuger og tetter med høy styrke

Bostik H750 SEAL’N’BOND PREMIUM er spesielt utviklet for en varig elastisk tetting av ekspansjonsfuger for kjøkken, bad, dusj samt industrielle bruksområder med varierende underlag...

Fugeskum i mindre emballasje
Produktaktuelt

Fugeskum i mindre emballasje

Fugeskummet Sika Boom-157 All Seasons kommer nå i en ny, liten forpakning: 250 ml. Sika Boom-157 All Seasons er et selvekspanderende polyuretanskum som kan brukes året rundt –...

En helt naturlig maling
Produktaktuelt

En helt naturlig maling

Med Wibo Natura inngår du en pakt med planeten. Malingen er utviklet med naturen i tankene og er en linoljeemulsjon, fri for mikroplast og konserveringsstoffer, og er et naturlig...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.