FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
StoreysFantasi.jpg

Foto: Bjørg Owren/ifi.no

Storeys kjøper Fantasi Interiør

Refurbia Group AS, som eier Storeys, har inngått avtale om oppkjøp av Fantasi Interiør AS. Ønsket er å bygge videre på det gode arbeidet som allerede er gjort, ved å kombinere erfaring, nettverk og kompetanse.

Emma Wold/ifi.no

Emma Wold/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse

Fantasi Interiør AS har gjennom en årrekke levert kvalitetsprodukter innen tapet, vindusfolie, designfolie og fototapet til norske forbrukere via anerkjente samarbeidspartnere innen interiør, fargehandel og byggevareforretninger.

- Eieren av Fantasi Interiør AS har ønsket å trekke seg tilbake og overlate driften til en partner som kan utvikle og bygge videre på arbeidet som er gjort. Refurbia Group AS ønsker å utvikle og profesjonalisere Fantasi Interiør AS ytterligere, ved å kombinere erfaring, nettverk og kompetanse, skriver Refurbia Group AS i en pressemelding.

Fantasi Interiør AS vil bestå som selskap med de samme produktene, og vil i tillegg utvikles videre med spennende produktnyheter, nye digitale løsninger og flere ansettelser innen salg og kundeservice i tiden som kommer. Dette vil gi bedre produkter og høyere grad av service og oppfølging for eksisterende og nye kunder.

Om Refurbia Group AS

Refurbia Group AS har ambisjon om å være et ledende selskap innen investering og etableringer av innovative interiørselskaper.

De har som mål å forvalte et bredt spekter av interiørprodukter og tjenester som hjelper mennesker med å skape sitt drømmehjem, fra vakre tapeter til funksjonelle og praktiske produkter til oppussing. Hvert hjem er unikt - derfor ønsker de å investere i selskaper som tilbyr skreddersydde løsninger for å imøtekomme ulike stiler og behov.

Deres tilnærming omfatter nøye utvalgte samarbeidspartnere og investeringer som også skal fokusere på bærekraftig, kvalitet og estetikk.

Mestergruppen overtar Wifa-kjeden
Bransjenytt

Mestergruppen overtar Wifa-kjeden

Fra og med i dag overtar Mestergruppen eierskapet til Wifa Farge og Interiørkjede AS. Det skriver Mestergruppen i en pressemelding. Wifa skal bestå som egen kjede, og får ny daglig...

Naturkombinasjoner på tapetet
Produktaktuelt

Naturkombinasjoner på tapetet

Med små, delikate blomster, store, eksotiske blader og klassiske ruter er tapetene i boken Natural Living som hentet fra naturen. Alle dekorer kan mikses og matches på en dekorativ...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.