FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
Se flere bilder
StoreysFantasi.jpg

Foto: Bjørg Owren/ifi.no

Storeys kjøper Fantasi Interiør

Refurbia Group AS, som eier Storeys, har inngått avtale om oppkjøp av Fantasi Interiør AS. Ønsket er å bygge videre på det gode arbeidet som allerede er gjort, ved å kombinere erfaring, nettverk og kompetanse.

Emma Wold/ifi.no

Emma Wold/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
IFI annons

Fantasi Interiør AS har gjennom en årrekke levert kvalitetsprodukter innen tapet, vindusfolie, designfolie og fototapet til norske forbrukere via anerkjente samarbeidspartnere innen interiør, fargehandel og byggevareforretninger.

- Eieren av Fantasi Interiør AS har ønsket å trekke seg tilbake og overlate driften til en partner som kan utvikle og bygge videre på arbeidet som er gjort. Refurbia Group AS ønsker å utvikle og profesjonalisere Fantasi Interiør AS ytterligere, ved å kombinere erfaring, nettverk og kompetanse, skriver Refurbia Group AS i en pressemelding.

Fantasi Interiør AS vil bestå som selskap med de samme produktene, og vil i tillegg utvikles videre med spennende produktnyheter, nye digitale løsninger og flere ansettelser innen salg og kundeservice i tiden som kommer. Dette vil gi bedre produkter og høyere grad av service og oppfølging for eksisterende og nye kunder.

Om Refurbia Group AS

Refurbia Group AS har ambisjon om å være et ledende selskap innen investering og etableringer av innovative interiørselskaper.

De har som mål å forvalte et bredt spekter av interiørprodukter og tjenester som hjelper mennesker med å skape sitt drømmehjem, fra vakre tapeter til funksjonelle og praktiske produkter til oppussing. Hvert hjem er unikt - derfor ønsker de å investere i selskaper som tilbyr skreddersydde løsninger for å imøtekomme ulike stiler og behov.

Deres tilnærming omfatter nøye utvalgte samarbeidspartnere og investeringer som også skal fokusere på bærekraftig, kvalitet og estetikk.

Tømrer selger listverk
Nytt om navn

Tømrer selger listverk

I starten av august startet Øyvind Rygh som salgsansvarlig for region Vest-, Nord- og Midt-Norge i Deco Systems. Rygh har fagbrev som tømrer og har en lang yrkeskarriere innenfor...

Fra Innedagen til Inneuken
Bransjenytt

Fra Innedagen til Inneuken

For andre år på rad arrangerer IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør Innedagen – som nå er utvidet til Inneuken. Under Inneuken blir det høy aktivitet med filming og innholdsproduksjon...

Messe med tre lørdager på én uke
Messer

Messe med tre lørdager på én uke

Biennalen Designers’ Saturday gikk av stabelen i løpet av tre dager i starten av september. Innleide busser fraktet design- og interiørinteresserte fagbesøkere rundt til rekordmange...

Annonse
NCS annons
Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.