Sphera Energetic – en gulvkolleksjon som påvirker barns personlige utvikling

Av Chera Westman/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Sphera Energetic – en gulvkolleksjon som påvirker barns personlige utvikling

Foto: For'

Chera

Forbo er klar for å lansere en helt ny dynamisk og energigivende kolleksjon innenfor homogent vinylgulv – Sphera Energetic. Med sin lekne fargepalett og design vil gulvbelegget bidra til å skape et sunt og kreativt miljø for elever og studenter, men også bidra til trivsel for pasienter og ansatte i helsesegmentet. Det er mulig å kombinere alle fargene i den nyskapende kolleksjonen. Dette gir frihet til å designe egne soner, og å identifisere retninger i en bygning.

Med Aquajet-skjæreteknikk er det også mulig å skape egen identitet, som for eksempel en logo, i gulvet. 

Kolleksjonen inndeles i fire fargepaletter; «Uni», «Vivid», «Shimmer» og «Confetti». «Uni» har transparente flakes som skaper dybde i gulvet, «Vivid» har to aksentfarger som passer de andre palettene,  Designet i «Shimmer» er laget for å minne om terrazzo, og  «Confetti» består av en miks av farger fra «Uni»-paletten.

Sphera Energetic har SMART-toppfinish, som gjør gulvet lett å vaske og motstandsdyktig mot riper. Kolleksjonen har høye LRV-verdier og består av ftalatfrie mykgjørere med svært lave TVOC-utslipp. Og ikke minst, gulvet er designet for sirkulær økonomi og gjenbruk etter endt levetid, for å unngå unødvendig avfall og minimere energi- og råvarebruk. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt