FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Pro finish_120mm-Flügger.jpg

Foto: Flügger farve

Spesialutviklet påføring

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter ønske fra håndverkerne har Flügger utviklet en ny penselserie som er tilpasset de moderne Wood Tex-produktene. Penselen lages i Flüggers egen fabrikk i Sverige.

– Flügger Pro Finish Fasadepensel ble lansert mot slutten av sesongen i fjor, og vi har fått gode tilbakemeldinger på den. Den kommer i fire størrelser med ergonomisk skaft, og har en bustsammensetning som gjør at penselen tar opp mye maling, og fordeler den jevnt på overflaten. Her får du hjelp med å legge på tykt nok, sier Steffen Grønneberg hos Flügger.

Alle de vanntynnbare malingene i Wood Tex-serien har lang holdbarhet – under riktige forhold og med nødvendig rengjøring og vedlikehold er gjenbehandlingsintervallet opptil 15 år.

– Der mange går feil, er at de påfører litt for magert. Da får man ikke en fullverdig behandling og ender opp med forringet beskyttelse. Det er spesielt viktig på høvlet treverk der penselen sklir lett og det fort blir for tynne strøk, sier han.

Se flere bilder
Pro Finish fasadepensel

Foto: Flügger farve

PRO FINISH FASADEPENSEL: Penselserien er utviklet spesielt med tanke på eksteriørprodukter. Bustsammensetningen gjør at penselen tar opp mye maling, og fordeler malingen jevnt på overflaten. Ergonomisk er den utformet for å gi minst mulig slitasje.

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.